CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Agenţii Babilonului

Agenţii Babilonului

David Jeremiah

Preţul nostru: 34.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Agents of Babylon
ISBN: 9786068314310
Număr pagini: 341
Codul produsului: 16017
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 23 mm
Greutate produs: 0.335 kg

Descrierea produsului

BABILONUL ESTE ÎN ASCENSIUNE!

În toată istoria, Babilonul a fost un simbol al celei mai rele cetăţi, una caracterizată de decadenţă extremă, cruzime infinită, luptă pentru putere şi răzvrătire împotriva lui Dumnezeu. Nicăieri în Biblie nu găsim o imagine mai vie a naturii rele a Babilonului ca în cartea Daniel.

Plină de elemente profetice și viziuni - multe dintre care s-au împlinit deja, paralelele între lumea descrisă în această carte și lumea în care trăim noi azi sunt incredibile.

De fapt, o analiză atentă a profețiilor descrise în cartea Daniel ne oferă dovezi certe nu doar că spiritul antic al Babilonului este în ascensiune, dar și că sfârșitul veacurilor este mult mai aproape decât credem.

În Agenții Babilonului, expertul în profeție biblică, dr. David Jeremiah, analizează profețiile, visele și viziunile prezentate în cartea Daniel, ne explică ce înseamnă ele și ne arată modul în care se aplică azi lumii noastre, așa încât să ne putem pregăti mai bine pentru ceea ce urmează să vină.

Profeția este clară. Spiritul Babilonului este tot mai prezent în lume și visele lui Daniel ne dau indicii cum putem să înfruntăm coșmarul care va începe în curând.

Pregătește-te! Sfârșitul este mai aproape decât crezi.

CUPRINS

Introducere  
Capitolul 1. Ostaticul
Capitolul 2. Împăratul nu are somn
Capitolul 3. Colosul
Capitolul 4. Cei trei în cuptorul de foc
Capitolul 5. Omul-lup
Capitolul 6. Degetele lui Dumnezeu
Capitolul 7. Regele leu
Capitolul 8. Cuceritorul
Capitolul 9. Nebunul
Capitolul 10. Vestitorul
Capitolul 11. Arhanghelul
Capitolul 12. Sfârșitul
Epilog: Mergând spre început
Anexă: Agentul agenților
Mulțumiri
Note
Despre autor

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Profeţie, Viitor
Produse > Cărţi > Studiu Biblic

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Împreună pentru totdeauna ~ Francis Chan
Căsătoria este grozavă dar nu este pentru totdeauna, este până când moartea ne va despărţi. Apoi vin răsplătirile sau regretele veşnice, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Nu putem lăsa lucrurile mai puţin importante să ne distrugă căsniciile, dar nu putem permite nici căsniciei să ne distragă de la lucrurile mai importante.
Preţul nostru:
21.00 RON

Calmul din mijlocul furtunii, o zi din viata lui Isus [Carte] ~ Max Lucado
Să nu te îndoiești că în oricare dintre furtunile vieții există un loc liniștit - un loc în care poți rămâne în picioare când lumea din jurul tău se clatină în bătaia vântului. Este „calmul din mijlocul furtunii”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Nu am destulă credinţă ca să fiu ateu [Carte] ~ Frank Turek, Norman L. Geisler
„Oricât de multe dovezi s-ar aduce, ele nu pot converti un necredincios. Aceasta este doar lucrarea lui Dumnezeu. Dar demersul lui Norman Geisler și Frank Turek în această carte ar trebui să răscolească pe oricine pretinde că este ateu...” - Cal Thomas (foiletonist și moderator al emisiunii After Hours de pe canalul Fox News)
Preţul nostru:
33.00 RON

Dragostea acţionează ~ Bob Goff
Dragostea nu poate fi cumpărată la un târg sau cuprinsă într-o felicitare. Şi totuşi, are un preţ, deoarece implică sacrificiu şi prezenţa personală. Ea nu doar că se gândeşte la lucruri bune, dragostea acţionează!
Preţul nostru:
30.00 RON

Mânia - abordarea corectă a unei emoţii puternice ~ Gary Chapman
Cine nu si-a dorit, macar o data, sa gaseasca leac pentru mania sa? Dar atata vreme cat nu cunosti diagnosticul, nu poti sa iei tratamentul corect. Dr. Gary Chapman vorbeste in termeni accesibili despre acest subiect controversat intre crestini.
Preţul nostru:
22.00 RON

Pericolele unei credinţe superficiale. Trezirea din letargia spirituală ~ A. W. Tozer
O chemare pentru toți creștinii să treacă de la o trăire superficială, la o credință profundă.
Preţul nostru:
23.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme