CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Biserica pelerină

Biserica pelerină

Edmund Hamer Broadbent

Preţul nostru: 21.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 297
Codul produsului: 15550
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 11 mm
Greutate produs: 0.395 kg

Descrierea produsului

...Ar fi greu de imaginat o carte de studiu mai utilă...-Evanghelical Quarterly

S-AR CĂDEA SĂ FIE EVIDENT chiar şi pentru observatorul întâmplător al istoriei că adevărata istorie a bisericii nu este cea consemnată de cărţile de istorie. Dar clasica lucrare a lui E.H. Broadbent, BISERICA PELERINĂ, demonstrează că adevărata esenţă a acestei uimitoare drame nici nu este consemnată în cărţile de istorie bisericească!

*Este saga unor bravi credincioşi, "ei, de care lumea nu era vrednică", care nu numai că au fost persecutaţi de autorităţile laice, dar au fost denunţaţi, ponegriţi şi decimaţi de biserica oficială.

*Cine au fost valdanezii? Dar lollarzii? Stundiştii? Anabaptiştii? Acestea au fost porecle date de duşmanii lor celor care n-au adoptat decât numele de Cristos şi care au fost gata să sufere pentru cauza Lui, mai degrabă decât să se supună celor care au inventat tradiţii omeneşti, despre care aceşti credincioşi credeau din toată inima că sunt o contradicţie a Cuvântului lui Dumnezeu.

*Scriind într-un stil antrenant, autorul vă va înaripa inimile cu aceste istorii ale unor eroi necunoscuţi ai credinţei. Vă va motiva la un mai profund devotament faţă de Domnul Isus şi o mai adâncă preocupare pentru Copiii Domnului, care suferă în numeroase ţări din lumea actuală.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Studiu Biblic
Produse > Cărţi > Studiu Biblic > Învăţătură peste Învăţătură

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Sensul căsniciei ~ Kathy Keller, Timothy Keller
„O carte incredibil de profundă şi de bogată în înţelepciune, care îl va înălţa sufleteşte pe orice cititor, fie el căsătorit sau celibatar.” - The Washington Times
Preţul nostru:
33.00 RON

David - Omul pasiunii şi al destinului ~ Charles Swindoll
Dacă lumea noastră are nevoie disperată de modele vrednice de urmat, iată unul ce merită timpul și atenția noastră: David - omul pasiunii și al destinului.
Preţul nostru:
28.00 RON

Aşadar, care-i diferenţa? ~ Fritz Ridenour
Pentru a schimba lucrurile, cunoaşte diferenţa. Revizuită şi actualizată pentru era postmodernă, Aşadar care-i diferenţa? îţi oferă răspunsuri clare la întrebarea "În ce fel diferă creştinismul biblic adevărat de celelalte credinţe?"
Preţul nostru:
32.00 RON

Relatări fascinante din viaţa unor personaje uitate ~ Charles Swindoll
În acest volum, autorul se oprește asupra câtorva povestiri absolut fascinante din viața unor oameni uitați ai Vechiului Testament - eroi ale căror fapte, sacrificii și lupte nu le-au adus faimă, dar cărora Dumnezeu le acordă multă cinste pe paginile Bibliei.
Preţul nostru:
22.00 RON

Soţia toboşarului ~ Joseph Stoll
Întâmplare inspirată din "Martyrs' Mirror".
Preţul nostru:
20.00 RON

Irezistibil în ochii lui Dumnezeu ~ Steve Gallagher
Cartea aceasta constituie o hartă care ne arata drumul anevoios, dar plin de satisfactii pe care putem pasi pentru a iesi din groapa mandriei si a ajunge pe pasunile verzi ale smereniei.
Preţul nostru:
20.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme