CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Produse populare

Minuni ce mişcă inima ~ Elisabeth Mittelstadt (editor)
Minuni ce mişcă inima
Condition Rating: 
Povestiri adevărate, care ne umplu inimile de emoţii... şi ne deschid ochii pentru surprizele mari şi mici din viaţa de zi cu zi. Aproape 50 de autoare povestesc în şapte capitole ce minuni au loc atunci când...

Pagini: 172

Preţul nostru: 25.00 RON

Biblia în fiecare zi pentru copii ~ Marcin Piwowarski (Ilustrator), Rhona Davis
Biblia în fiecare zi pentru copii Biblia conţine 365 de povestiri, câte una pentru fiecare zi a anului, însoţite de citate dintr-o traducere a Bibliei, astfel încât cititorii să se familiarizeze cu stilul şi limbajul Bibliei pentru adulţi.

Preţul nostru: 48.00 RON

Binecuvântări pentru fiecare zi a anului ~ Carla Barnhill
Binecuvântări pentru fiecare zi a anului Binecuvantari pentru fiecare zi a anului este o aventura vie - o plimbare prin Biblie, de la Geneza la Apocalipsa

Preţul nostru: 50.00 RON

Biblia primilor anişori ~ Rowland Andrew, Lois Rock
Biblia primilor anişori

Pagini: 142

Preţul nostru: 28.00 RON

Flori, Zâmbete, Culori - Carte de colorat si poezii ~ Adrian Unteşu
Flori, Zâmbete, Culori - Carte de colorat si poezii Carte de colorat cu poezii

Preţul nostru: 8.00 RON

Biblia pentru prichindei ~ Sally Ann Wright, Paola Bertolini Grudina
Biblia pentru prichindei Biblia pentru prichindei, este un model nou de Biblie pentru copii, cu design frumos, forma placuta, cu maner si un continut de 30 de pagini din carton gros, rezistent chiar si in mana celor mici.

Pagini: 30

Preţul nostru: 27.00 RON

Speranta pentru copii vol.4 - Alfabetul animalelor - 1DVD + 1CD ~ Speranţa
Speranta pentru copii vol.4 - Alfabetul animalelor - 1DVD + 1CD Noi piese cu învăţături creştine pentru copii vor putea fi ascultate şi vizualizate pe noul DVD ce are ca titlu “Alfabetul animalelor”.

Preţul nostru: 29.00 RON

Isus locuieşte aici. Tricou Alb (copii 3-4)
Isus locuieşte aici. Tricou Alb (copii 3-4)

Preţul nostru: 25.00 RON

Aventuri în Pacific ~ Jim Cromarty
Aventuri în Pacific VULCANI. CANIBALI. PERIPEŢII! Oceanul Pacific este cel mai întins ocean de pe glob, având o suprafaţă de aproximativ 171 de milioane de kilometri pătraţi, ceea ce înseamnă aproximativ o treime din aria suprafeţei terestre şi aproape jumătate din întinderile de apă de pe glob.

Pagini: 85

Preţul nostru: 10.00 RON

Aventuri în Cambodgia ~ Donna Vann
Aventuri în Cambodgia CĂLĂTORIE. DESCOPERIRI. INEDIT! Citind această carte, vei vedea Cambodgia aşa cum este în realitate. Vei face cunoştinţă cu cambodgienii, un popor deosebit, şi vei înţelege ce înseamnă să fii creştin într-o ţară predominant budistă. Vei afla ce gust au păianjenii fripţi şi de ce sunt atât de mulţi cambodgieni tineri. În acest turneu vei vizita unul dintre cele mai mari lacuri continentale şi rămăşiţele unei civilizaţii antice. Vei afla şi din ce cauză unii copii nu-şi cunosc data naşterii. S-ar putea să vezi chiar şi nişte delfini!

Pagini: 109

Preţul nostru: 10.00 RON

Aventuri în Amazonia ~ Horace Banner
Aventuri în Amazonia AMAZON. JUNGLĂ. AVENTURI! Horace şi soţia lui ne însoţesc într-o călătorie prin pădurea tropicală din Amazonia. Ia seama la cameleon, la ţipar şi la broasca ţestoasă. Nici tapirul nu e lăsat pe dinafară, alături de alte animale interesante. Pune-ţi mintea la contribuţie şi răspunde la chestionarul de la sfârşitul cărţii.

Pagini: 93

Preţul nostru: 10.00 RON

În vâltoarea apelor ~ Lynn Austin
În vâltoarea apelor „Slavă Domnului că ești o copilă prea puțin înzestrată cu frumusețe exterioară. Măcar așa va trebui să te bazezi pe ce ai în cap.” Asta îmi tot spunea bunica Bebe. Și așa am crescut, disprețuind frumusețea surorii mele și existența ei, al cărei sens nu îl vedeam. Din câte se pare, ceea ce am în cap nu mi-a folosit la cine știe ce, întrucât iată-mă acum la închisoare. Cum de am ajuns o infractoare?

Pagini: 437

Preţul nostru: 37.00 RON

Arată produse 1 - 12 / Total: 58   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme