CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cartea bărbatului matur

Cartea bărbatului matur

David DeWitt

Preţul nostru: 29.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The mature man. Becoming a man of impact
ISBN: 9786068626369
Număr pagini: 280
Codul produsului: 16303
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Azi, mai mult ca oricând, avem nevoie de bărbaţi - bărbaţi puternici, cu un caracter biblic, statornici!

Un bărbat matur este din ce în ce mai greu de găsit. Trăim într-o societate de băieţi: băieţi între 20 şi 60 de ani. Majoritatea indivizilor de sex masculin par a avea drept scop menţinerea mentalităţii de junior pe parcursul întregii vieţi şi ca ţel suprem în viaţă - pensionarea, desigur, cu aceeaşi mentalitate de băiat. Statisticile demonstrează că o mare parte dintre persoanele de sex masculin nu ajung niciodată la maturitate. Desigur, se cunosc şi excepţii - bărbaţi care au devenit adevăraţi oameni ai lui Dumnezeu, care au avut un impact puternic asupra lumii în care au trăit. Ce-i face deosebiţi? Au vreun secret? Există vreun ingredient special care transformă pe unii băieţi în bărbaţi? Există cel puţin trei etape majore în dezvoltarea unui individ de sex masculin: (1) băiat, (2) bărbat şi (3) patriarh. Aceasta presupune doua tranziţii majore necesare pentru a ajunge la deplinătatea caracterului pe care i l-a dat Dumnezeu. (1) Băiat fiind, el trebuie să se hotărască să devină bărbat, şi (2) ca bărbat, să ia decizia de a deveni patriarh.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Pentru bărbaţi

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Creşte-i în puritate ~ Gerald Hiestand
Ajutor pentru părinţi în înţelegerea perspectivei biblice asupra sexului, întâlnirilor şi relaţiilor.
Preţul nostru:
25.00 RON

Comoara de pe dealul cu lunetă ~ Paul B. Ricchiuti
Gary şi Scott sunt cei mai buni prieteni, au un club secret şi încearcă să desluşească tainele casei Morgan situată dincolo de râu, pe Dealul cu Lunetă. Oare sunt adevărate zvonurile despre comoara care ar fi ascunsă acolo?
Preţul nostru:
15.00 RON

Binecuvântări de noapte bună. Povestioare la culcare ~ Kathleen Long Bostrom, Dandi Daley Mackall
Povestioarele şi rugăciunile din carticică vorbesc despre dragostea lui Dumnezeu şi îi ajută pe copii să înveţe să-I mulţumească în fiecare zi. Micuţii vor merge la culcare având asigurarea că Dumnezeu îi protejează şi fiind mângâiaţi de dragostea Lui.
Preţul nostru:
25.00 RON

Hermie. Webster, păianjenul fricos ~ Max Lucado
Webster este un păianjen fricos, nu un păianjen înfricoşător. Lui Webster îi este frică de apă, de locuri întunecoase, de şopţrle - chiar şi de frunze şi crengi. Iar gânganiilor din grădină le este frică de Webster. Dar când buburuzele gemene sunt în pericolul de a cădea în cascadă, Webster este singurul care poate să le salveze.
Preţul nostru:
24.00 RON

Înţelepciune pentru o viaţă împlinită ~ Bill Hybels
Pentru a putea răspunde unor întrebări de felul acesta am avea nevoie să ascultăm sfatul bun al unei persoane pe care o respectăm, care ştie cum trebuie să reacţionăm în faţa eşecului şi care poate anticipa cu claritate consecinţele diferitelor situaţii.
Preţul nostru:
27.00 RON

Şi bărbaţii buni se mânie ~ Bill Perkins
În această carte excepţională, Bill Perkins relatează întâmplări reale din viaţa unor bărbaţi buni care se confruntă cu mânia... bărbaţi care îşi fac rău lor înşişi, dar şi altora.
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme