CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Filtrează după categorie

Produse populare

Surprinde lumea! ~ Michael Frost
Surprinde lumea! Cele cinci deprinderi ale trăirii misionale

Pagini: 110

Preţul nostru: 15.00 RON

Hazaút ~ Karen Kingsbury
Hazaút Kétes siker A nyomozás nem várt eredményhez vezet. John Baxter végre megtudja, hogyan alakult elsőszülött fiának a sorsa, és az is kiderül, hogy Dayne már tud róluk. Lehetséges, hogy minden vágya ellenére a Baxter család soha nem lesz igazán teljes?

Pagini: 352

Preţul nostru: 50.00 RON

Hang a szélben ~ Francine Rivers
Hang a szélben A római csapatok Titus vezetésével szinte a földdel teszik egyenlővé Dávid és Salamon egykor virágzó székhelyét, Jeruzsálemet. A szörnyű pusztítást követően a zsidó származású Hadassa Rómába kerül, hogy Julia Valerianus rabszolgájaként élje mindennapjait.

Pagini: 584

Preţul nostru: 55.00 RON

Visszhang a sötétségben ~ Francine Rivers
Visszhang a sötétségben Hosszú hónapok teltek el az arénában történt tragikus események óta, ám Marcus Valerianus továbbra sem képes megszabadulni egy egyszerű rabszolgalány emlékétől.

Pagini: 512

Preţul nostru: 55.00 RON

Skarlátvörös fonal ~ Francine Rivers
Skarlátvörös fonal Sierra Madrid idillinek tűnő élete egy szempillantás alatt darabokra hullik, amikor férje Los Angelesbe költözteti a családot, hogy elvállaljon egy új állást.

Pagini: 436

Preţul nostru: 55.00 RON

Kegyelem napról napra ~ Max Lucado
Kegyelem napról napra A Kegyelem napról napra című kötet naponkénti olvasmányai megszólítanak, közel hozzák hozzánk a bibliaverseket a mindennapok helyzeteiben. A közkedvelt író, Max Lucado kiterjedt munkásságának válogatott részletei Isten mérhetetlen szeretetéről és kegyelméről beszélnek.

Pagini: 396

Preţul nostru: 65.00 RON

Kegyelem itt és most ~ Max Lucado
Kegyelem itt és most Úgy érzed, kinőttel a színes képekkel teli gyerekbibliák világából - de szükséged van segítségre, hogy megértsd Isten szavát? Akkor lapozz bele ebbe a könyvbe! Ez már nem képeskönyv, de azért egészen egyszerű a szövege, igaz?

Pagini: 392

Preţul nostru: 65.00 RON

A hit ereje 2 ~ Smith Wigglesworth
A hit ereje 2 Az elhívásra válaszolva Smith Wigglesworth szaván fogta Istent – ez a döntése drámai eredményekkel járt. A vakok újra láttak, a süketek hallottak, a betegek egészségesek lettek, a mentális betegségekben szenvedők meggyógyultak.

Pagini: 304

Preţul nostru: 50.00 RON

Istennel a szenvedés kohójában ~ Timothy Keller
Istennel a szenvedés kohójában Miért engedi meg Isten a szenvedést? – ez a kérdés az idők kezdete óta hívőknek és nem hívőknek egyaránt fejtörést okoz.

Pagini: 397

Preţul nostru: 50.00 RON

Határaink ~ Henry Cloud
Határaink

Pagini: 325

Preţul nostru: 50.00 RON

Az imádkozó nagyszülő hatalma ~ Stormie Omartian
Az imádkozó nagyszülő hatalma A nagyszülővé válás Istennek az ember számára adott egyik legnagyobb ajándéka.

Pagini: 208

Preţul nostru: 25.00 RON

Győztes imák ~ Priscilla Shirer
Győztes imák VAN EGY ELLENSÉGED… …aki nagy erővel lendült támadásba azért, hogy leromboljon mindent, ami kedves neked. Stratégia mentén, célratörően teszi ezt. Ebben a pillanatban is ezt műveli – a szívedre, az otthonodra, a gondolataidra, az életedre rajzolt célkeresztre fókuszál.

Pagini: 172

Preţul nostru: 35.00 RON

Chemarea cerească. Studii despre ucenicia creştină. ~ John Coblentz
Chemarea cerească. Studii despre ucenicia creştină. Isus a spus: " Vino după Mine". Corespunde ucenicia ta chemării Sale? Ce înseamnă să fii ucenicul lui Hristos în ziua de azi? Pentru a răspunde la această întrebare, Chemarea cerească apelează la Cuvântul lui Dumnzeu.

Pagini: 210

Preţul nostru: 14.00 RON

90 de zile ~ Manuela Ionescu
90 de zile Gânduri din exil către fetiţa mea. Şi nu numai...

Pagini: 206

Preţul nostru: 8.00 RON

Batalionul ~ George Uba
Batalionul Batalionul "Pâine coaptă", la orice oră din zi şi la lăsatul serii, strigă copilăria ascunsă pe uliţi de timp şi de noi căutări şi o cheamă la joacă. Dar ce joacă!

Pagini: 140

Preţul nostru: 12.00 RON

Friss szél, friss tűz ~ Jim Cymbala
Friss szél, friss tűz AZ IDŐK SÜRGETŐEK ISTEN MOZGÁSBAN VAN MOST JÖTT EL A PILLANAT... hogy megkérd Istent, lobbantsa lángra a szellemed!

Pagini: 224

Preţul nostru: 26.00 RON

Sorsfordító imádságok ~ Cseri Kálmán
Sorsfordító imádságok Milyen az igazi imádság? Meg lehet azt tanulni? Mi a célja? Van-e értelme? És egyátalán kinek van arra ideje? Érdemes-e erről gondolkozni, beszélni ma, amikor a kevés szabadidőt olyan sok színes programmal lehet kitölteni?

Pagini: 129

Preţul nostru: 25.00 RON

Élj aggódás nélkül! ~ Joyce Meyer
Élj aggódás nélkül! Túl sokat aggódsz? Tele vagy szorongással? Folyton idegeskedsz? Isten nem ilyen életet szánt neked!

Pagini: 141

Preţul nostru: 33.00 RON

SzóErő ~ Joyce Meyer
SzóErő Isten elképesztő dolgokat tervez az életeddel – valóra válthatod őket, és felszabadíthatod életedben a pozitív változások hatalmát, egyszerűen úgy, hogy eldöntöd: pozitív hozzáállással beszélsz a körülményeidről.

Pagini: 157

Preţul nostru: 33.00 RON

Lecţii financiare pentru copii ~ Florin Bică
Lecţii financiare pentru copii Lecţii financiare pentru copii este o carte necesară. Copiii de astăzi trăiesc într-o lume în care cunoaşterea unor principii şi reguli financiare practice le poate oferi un start reuşit în viaţă.

Pagini: 61

Preţul nostru: 19.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 21 - 40 / Total: 1000   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme