CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Filtrează după categorie

Produse populare

La ce te aşteptai? ~ Paul David Tripp
La ce te aşteptai? Fiecare căsnicie devine, într-un fel sau altul, o luptă.

Pagini: 291

Preţul nostru: 35.00 RON

Legământul căsniciei ~ Derek Prince
Legământul căsniciei O căsnicie binecuvântată şi fericită este una dintre cele mai mari binecuvântări pe care Dumnezeu le-a rânduit pentru noi. Necunoscând "regulamentul" lui Dumnezeu, care a înfiinţat căsnicia, nu ne putem aştepta la succes.

Pagini: 104

Preţul nostru: 10.00 RON

Bărbaţi şi femei - Diferenţele pot fi o sursă de bucurie ~ Larry Crabb
Bărbaţi şi femei - Diferenţele pot fi o sursă de bucurie Cum se poate ajunge la o căsnicie durabilă? Atât bărbaţii cât şi femeile se confruntă cu o problemă gravă, care se dovedeşte a fi duşmanul de moarte al unei bune relaţionări. Problema este următoarea: suntem preocupaţi, în primul rând şi mai presus de orice, de noi înşine.

Pagini: 206

Preţul nostru: 25.00 RON

Prietenie cu intenţii serioase ~ Dr. Kay Kuzma
Prietenie cu intenţii serioase Discuţii deschise cu tinerii necăsătoriţi.

Pagini: 240

Preţul nostru: 18.00 RON

Satan, ia-ţi mâna de pe copiii mei! ~ Iris Delgado
Satan, ia-ţi mâna de pe copiii mei! Ne aflăm într-un război care nu poate fi purtat decât cu arme spirituale. Satan şi demonii săi caută cu tot dinadinsul să distrugă familiile şi să tulbure viaţa copiilor noştri. Fiecare cămin este o ţintă pentru el. Nu ne putem permite să rămânem pasivi.

Pagini: 124

Preţul nostru: 15.00 RON

Părinţi plini de har ~ Dr. Tim Kimmel
Părinţi plini de har În cartea sa Părinţi plini de har, Dr. Tim Kimmel oferă un concept revoluţionar care se concentrează asupra modelului şi călăuzirii oferite de Dumnezeu Tatăl – Expertul suprem în probleme de familie şi creşterea copiilor.

Preţul nostru: 28.00 RON

Poemele Tatălui ~ Ghita Mocan
Poemele Tatălui Este subiectul creşterii copiilor un subiect prea bătătorit? Această carte arată că nu! Cele cinci poeme sunt lecţii ale Scripturii, pe care autorul le propune ambelor părţi ale tandemului părinte-copil. Citită şi trăită, această analiză poate binecuvânta multe familii. Sunt convins de asta! - Pastor Ioan Moldovan

Pagini: 308

Preţul nostru: 25.00 RON

Sensul căsniciei ~ Kathy Keller, Timothy Keller
Sensul căsniciei „O carte incredibil de profundă şi de bogată în înţelepciune, care îl va înălţa sufleteşte pe orice cititor, fie el căsătorit sau celibatar.” - The Washington Times

Pagini: 260

Preţul nostru: 33.00 RON

Bătălia pentru o generaţie ~ Lisa Hutchcraft, Ron Hutchcraft
Bătălia pentru o generaţie A face diferenţa în viaţa adolescenţilor înseamnă mai mult decât a le oferi pizza şi jocuri video. De fapt, spune Ron Hutchraft, veteran în lucrarea cu tinerii, lucrarea cu adolescenţii din zilele noastre se aseamănă mult cu misiunea transculturală sau sau cu a lupta într-o bătălie.

Pagini: 167

Preţul nostru: 24.00 RON

Inainte de a-ti rosti promisiunile ~ John Coblentz
Inainte de a-ti rosti promisiunile Trăim într-o eră a comunicațiilor electronice, a zgomotului digital și a computerelor super tehnologizate. Dar cu toate competențele tehnice automatizate la dispoziția noastră, suntem conectați mult mai puțin și relaționăm unii cu alții mult mai greu ca în trecut. Soțul luptă cu soția. Familiile se destramă.

Preţul nostru: 11.40 RON

Fauritorii casniciei ~ Lawrence J.Crabb
Fauritorii casniciei Un ghid pentru cei căsătoriți și pentru consilierii spirituali.

Pagini: 200

Preţul nostru: 32.00 RON

Revoluţie morală, adevărul deschis despre puritatea sexuală ~ Kris Vallotton , Jason Vallotton
Revoluţie morală, adevărul deschis despre puritatea sexuală Revoluţie morală este o carte deosebit de semnificativă adresată tinerilor, părinţilor şi liderilor spirituali, ce poate fi considerată un standard pentru generaţiile ce vor veni. Te încurajez s-o citeşti şi să devii parte din contrarevoluţia lui Dumnezeu.

Pagini: 175

Preţul nostru: 24.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 173   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme