CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cultura în schimbare

Cultura în schimbare

David D. Henderson

Preţul nostru: 29.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9789737908797
Număr pagini: 303
Codul produsului: 13572
Dimensiuni produs: 145 x 225 mm

Descrierea produsului

Este o carte fascinanta care adreseaza problema relevantei in proclamarea Evangheliei, incercand sa raspunda la o intrebare dificila: Cum se poate comunica adevarul neschimbabil si absolut al Scripturii unei lumi aflata intr-o continua transformare?. Dupa o analiza informata si competenta a culturii contemporane, autorul ne ofera cateva principii fundamentate biblic si practice cu ajutorul carora putem naviga pe o linie de echilibru care sa evite atat capcana relevantei cu orice pret, cat si pe cea a izolarii.
Pastor Petru Bulica, Biserica Baptista Betel, Timisoara

Cum putem patrunde cu adevarul biblic intr-o lume de telespectatori inraiti, de oameni dependenti de televizor? In ce fel putem transmite mesajul Evangheliei intr-o lume coplesita de imagini si lipsita de cuvinte? Care sunt caile prin care putem sa comunicam in mod relevant cu semenii nostrii plictisiti si izolati in individualismul secolului 21? Acestea sunt intrebarile la care David Henderson raspunde cu claritate, aducand argumente pertinente, validate de o bogata experienta acumulata in conducerea a numeroase programe si organizatii crestine.
Mirel Talpes, Presedinte "International Needs" Romania

Nu o exegeza de interes restrictiv, academic sau de cabinet, ci o directie de viziune in evanghelismul modernitatii. O presimtire lucida. Bransarea binevenita a Evangheliei la spiritul veacului. Acesta e meritul autorului.
Pastor Vasile Duma, Biserica Baptista Golgota Arad

Recunosc in autorul lucrarii acelasi intelectual evanghelic admirabil cu care am avut placerea sa colaborez in programe comune cu International Needs Romania. Lucrarea sa este un ghid foarte util pentru toti cei ce suntem implicati in diferite modalitati in transmiterea mesajului Evangheliei.
Ghita Dragan, Presedinte "Alt FM" Romania

Preocuparea fatisa a acestei carti este ca cei care proclama Cuvantul sa fie relevanti, practici si eficienti. Autorul reuseste sa gaseasca o cale de a provoca slujitorii amvoanelor sa redobandeasca pasiunea pentru a cerceta Scripturile si intelepciunea pentru a gasi modalitati de a comunica adevarurile eterne generatiei lor fara a diminua sau dilua Evanghelia. Cartea aceasta este o unealta necesara tuturor celor care predica Scripturile.
Pastor dr. Ovidiu Dragan, Biserica Baptista Renasterea Arad, redactor revista "Farul Crestin"


Cuprins

Prefata de Haddon Robinson
Multumiri

Prolog De returnat la expeditor
Partea 1: Obtinand o audiere
1. Umbland pe linia subtire a relevantei
2. Punand adevarul in miscare in lumea noastra
Partea a 2-a: Cine suntem: consumatori
3. Formarea consumatorului
4. Cuvantul lui Dumnezeu pentru o lume nemultumita
Partea a 3-a: Cine suntem: spectatori
5. Spectatorul in obiectiv
6. Cuvantul lui Dumnezeu pentru o lume distrata
Partea a 4-a: Cine suntem: persoane preocupate de sine
7. Izolarea individului
8. Cuvantul lui Dumnezeu pentru o lume deconectata
Partea a 5-a: Cum gandim: Dincolo de Dumnezeu
9. Dandu-L pe Dumnezeu deoparte
10. Cuvantul lui Dumnezeu pentru o lume insingurata
Partea a 6-a: Cum gandim: Dincolo de bine si rau
11. Indepartand vechea notiune despre bine si rau
12. Cuvantul lui Dumnezeu pentru o lume ratacita
Partea a 7-a: Cum gandim: Dincolo de sens si scop
13. Lasand sensul in urma
14. Cuvantul lui Dumnezeu pentru o lume in deriva
Epilog: O punte intre cer si pamant
Anexa: Dilema umana
Lecturi recomandate
Index

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Etică
Produse > Cărţi > Evanghelizare & Ucenicizare
Produse > Cărţi > Probleme de actualitate
Produse > Cărţi > Sociologie, Psihologie, Consiliere

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Înţelegerea vremurilor ~ David A. Noebel
Cartea aceasta prezinta conceptii despre lume si viata aflate in competitie. Scopul ei este sa-i ajute pe elevii si studentii crestini sa recunoasca semnificatia unora dintre cele mai influente si mai periculoase idei si valori larg raspandite in societatea si in cultura noastra ne-crestina, si sa-i ajute sa inteleaga presupunerile nebiblice, nerealiste si chiar irationale despre realitate, din care s-au nascut acele idei.
Preţul nostru:
65.00 RON

Cinci concepţii despre Cina Domnului ~ Gordon T. Smith
Deşi Masa Domnului este cea care ar trebui să-i unească pe toţi urmaşii lui Cristos, se pare că nu putem să ne punem de acord nici măcar în privinţa denumirii pe care să i-o dăm. Iar dacă nu putem ajunge la un consens deplin, am putea măcar să ne înţelegem mai bine unii pe alţii şi să înţelegem acest ceremonial fundamental pentru credinţa creştină?
Preţul nostru:
21.00 RON

Excludere şi îmbrăţişare ~ Miroslav Volf
Cartea Excludere și îmbrățișare este profundă și captivantă totodată, splendidă și transformatoare, ne însufleţeşte și ne smerește în egală măsură. Ea explică sensul crucii pentru societatea multiculturală, multietnică și complexă în care trăim azi și ridică întrebări pe care teologii evanghelici mai degrabă le ocolesc. Ea analizează ce presupune să trăiești o viață creștină autentică într-o comunitate divizată.
Preţul nostru:
37.00 RON

Banii ~ Andrew Murray
Preţul nostru:
5.00 RON

Foc străin ~ John Macarthur
Ce ar spune Dumnezeu despre cei care prezintă Duhul Sfânt într-un mod cu totul eronat? Cine schimbă adevărata închinare în izbucniri haotice produse de o stare de extaz complet iraţională? Cine înlocuieşte Evanghelia biblică cu iluzii deşarte despre bogăţie şi sănătate?
Preţul nostru:
31.50 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme