CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Filtrează după categorie

Produse populare

Călătoria contra curentului ~ Myrna Grant, Rose Warmer
Călătoria contra curentului Povestea vieții lui Rose Warmer, supraviețuitoare a lagărului de la Auschwitz, relatată de Myrna Grant.

Pagini: 274

Preţul nostru: 23.00 RON

Aşteptarea ~ Cathy LaGrow
Aşteptarea Povestea adevărată a unui copil pierdut, a unei vieţi trăite cu dor şi a miracolului unei mame care nu a renunţat niciodată.

Pagini: 342

Preţul nostru: 35.00 RON

Purtat de soţia mea până la marginile pământului ~ Kazutoshi şi Yukiko Mitsuhashi
Purtat de soţia mea până la marginile pământului O dragoste şi o credinţă care au depăşit toate obstacolele.

Pagini: 202

Preţul nostru: 20.00 RON

Sfântul închisorilor
Sfântul închisorilor Pe oamenii aceştia, pe Gafencu, pe Trifan, pe Marian, pe ăştia toţi, Maxim, Pascu şi ceilalţi, pe toţi i-aş sfinţi (canoniza). Era, oare, unul mai bun ca celălalt? Toţi erau gata de moarte. Contează maniera în care primeşti suferinţa.

Pagini: 336

Preţul nostru: 11.00 RON

El rămâne credincios ~ Carol Cymbala
El rămâne credincios Dacă citeşti El rămâne credincios, vei începe să înţelegi secretul sunetului unic şi dinamic caracteristic corului Brooklyn Tabernacle. Este corul celor mântuiţi, care cântă despre puterea şi credincioşia lui Isus Cristos. Carol Cymbala a experimentat aceeaşi putere şi credincioşie şi în viaţa ei.

Pagini: 214

Preţul nostru: 22.00 RON

Călătoria ~ Billy Graham
Călătoria "Vei face această călătorie doar o dată. Ce fel de călătorie va fi?". În acestă lucrare culminantă a vieţii sale, Billy Graham te invită să i te alături în descoperirea planului lui Dumnezeu pentru extraordinara călătorie numită VIAŢA.

Pagini: 323

Preţul nostru: 29.00 RON

Mesagerul cinzecimii ~ Nikolai Usaci, Vladimir Tkacenko
Mesagerul cinzecimii "Lumina luminează în întuneric, şi întunericul n-a biruit-o." (Ioan 1:5), iată puternicul adevăr biblic transmis cu atâta forţă spirituală de conţinutul cărţii Mesagerul Cinzecimii, care devine astfel o mărturie autentică a faptului că o luminiţă, oricât de firavă ar fi,poate să se opună întunericului, risipindu-l...

Pagini: 409

Preţul nostru: 41.00 RON

Chemat ca mesager ~ Elke Kruse
Chemat ca mesager Micul Arthur von Bergen era deja în vârstă de trei zile când l-a văzut tatăl său pentru prima dată. „Ăsta o să fie cândva preot”, i-a profețit moașa tatălui fericit. „Vai de mine, sper că nu!” s-a apărat el înspăimântat. Și totuși... Arthur a devenit evanghelist cu normă întreagă, un predicator binecuvântat și un consilier spiritual.

Pagini: 395

Preţul nostru: 26.00 RON

O viaţă răscumpărată ~ Harvey Yoder
O viaţă răscumpărată Pe paginile acesti cărţi veţi citi o povestire care vă va inspira, despre călătoria lui Ludlow Walker din copilăria petrecută în Jamaica, până în prezent, când slujeşte ca lucrător al Evangheliei.

Pagini: 236

Preţul nostru: 19.40 RON

Călătoare pentru Domnul ~ Corrie Ten Boom
Călătoare pentru Domnul Relatându-şi experienţele privind călăuzirea, iertarea şi puterea lui Dumnezeu, Corrie a fost mereu provocată să aplice deplin, în propria ei viaţă, adevărurile pe care le-a împărtăşit altora.

Preţul nostru: 23.00 RON

Mărturii de neuitat ~ Robert Stauffer
Mărturii de neuitat Cartea Mărturii de neuitat este o colecţie de izvoare de înţelepciune; întâmplări adevărate povestite de un tată evlavios care a învăţat din experienţa sa, dar şi din a altora.

Pagini: 213

Preţul nostru: 21.00 RON

Dragoste uimitoare ~ Corrie Ten Boom
Dragoste uimitoare În aceste pagini n-o întâlnim pe Corrie, ci pe Hristosul lui Corrie.

Pagini: 108

Preţul nostru: 14.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 190   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme