CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Întoarceţi-vă la Mine

Întoarceţi-vă la Mine

Lynn Austin

Preţul nostru: 39.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Return to me
ISBN: 9786067320466
Număr pagini: 422
Codul produsului: 15146
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 27 mm
Greutate produs: 0.385 kg

Descrierea produsului

După câteva decenii de exil, profeţiile se împlinesc: împăratul Cirus le dă voie iudeilor să se întoarcă la Ierusalim.

Ido, un preot, vede în asta o întoarcere a bunăvoinţei divine către poporul ales. De prea multă vreme fuseseră captivi în Babilon, iar mulţi dintre iudei, inclusiv propriii lui fii, încep să se îndepărteze de credinţa străbunilor lor. Nu mulţi mai sunt dispuşi să lase baltă tot ce agonisiseră pentru a se întoarce în ţara lor de baştină şi la Dumnezeul lor.

Călătoria spre Ţara Făgăduinţei nu e lucru simplu. Greutăţile întâmpinate îi fac să se clatine în credinţă chiar şi pe cei mai tari, care încep să se îndoiască de chemarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, Zaharia, nepotul lui Ido, are de făcut o alegere cruntă între credinţa bunicului şi familia rămasă în Babilon. Însă o întâlnire neaşteptată cu Cel Preînalt îi va remarca viaţa şi va schimba istoria pentru totdeauna.

Romanul Întoarceţi-vă la Mine reia istoria din Vechiul Testament sub forma poveştilor de viaţă a doi bărbaţi care, trăind în vremuri tulburi, se văd puşi să aleagă, cu inima sfâşiată, între femeile pe care le iubesc şi rămăşiţa credincioasă care se străduie să-şi refacă viaţa în ascultare de Dumnezeul care îi chemă la El.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Ficţiune
Produse > Reduceri
Produse > Cărţi > Ficţiune > Romane

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Dragoste într-un vas spart ~ Mesu Andrews
Îmbinându-și într-un mod impresionant cercetările aprofundate și măiestria de a depana povești, Mesu Andrews aduce la viață una dintre cele mai tulburătoare și fascinante povești ale iubirii și iertării confruntate cu trădări neînchipuit de dureroase.
Preţul nostru:
35.00 RON

Dragoste din cenuşă ~ Mesu Andrews
O poveste despre iubire și iertare, suferință și vindecare. „Dragoste din cenușă” insuflă viață, romantism și pasiune clasicei istorisiri biblice despre suferință și credință nestrămutată.
Preţul nostru:
32.00 RON

Cantecul sacru al dragostei ~ Mesu Andrews
„De o profunzime și întindere extraordinare, «Cântecul sacru al dragostei» este o poveste despre dragoste și pasiune, credință și imperfecțiune, ce îți va rămâne întipărită în amintire. Mesu Andrews dă naștere unor personaje care te captivează, într-o proză ce-ți mișcă inima. Măiestrie.”
Preţul nostru:
35.00 RON

În umbra Izabelei ~ Mesu Andrews
Educată să fie preoteasă în templul lui Baal, prinţesa Ioşeba îsi dă toate silinţele să fie pe placul preţioasei regine Atalia, fiica Izabelei. Dar când o scrisoare misterioasă sosită din partea profetului Ilie, la vremea aceea mort, prezice nenorocirea peste casa împărătească...
Preţul nostru:
35.00 RON

Credincioşi legământului ~ Lynn Austin
Cronicile întoarcerii din exil vol. 2 În ceasul cel mai greu, unde să mai cauţi speranţă? Într-un moment de restrişte, israeliţii exilaţi în Babilon îşi văd viaţa atârnând de un fir de păr, când un decret emis de împărat prevede ca, în decurs de un an, toţi evreii să fie ucişi.
Preţul nostru:
39.00 RON

Pe această temelie ~ Lynn Austin
Când primeşte vestea că zidul Ierusalimului este dărâmat şi porţile lui sunt arse, Neemia, cu inima mâhnită, caută călăuzirea lui Dumnezeu în post şi rugăciune.
Preţul nostru:
39.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme