CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Lucrări şi mai mari

Lucrări şi mai mari

Reinhard Bonnke

Preţul nostru: 20.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Even Greater
Legare: sc
ISBN: 973899800X
Număr pagini: 194
Codul produsului: 5841
Dimensiuni produs: 140 x 210 x 11 mm
Greutate produs: 0.255 kg

Descrierea produsului

12 întâmplări adevărate care te inspiră să faci lucruri mari pentru Dumnezeu.

Asemeni inocentei unui copil, visele noastre sunt in esenta extrem de fragile - frumoase la vedere, dar sensibile la lovituri - se naruiesc repede.

Cu toate acestea, Dumnezeu este mai mare decat orice vis, mai puternic decat orice teama, mai inalt decat orice asteptare. Lucrati si mai mari relateaza intamplari dramatice, reale, care au capacitatea de a ne edifica credinta, intamplari despre oameni obisnuiti din toata lumea. Oameni ca tine, cu care Dumnezeu a facut lucrari extraordinare in pofida viselor naruite, a esecului si a neputintei. Harul Sau este impartit cu generozitate...

Vei fi miscat... Vei fi inspirat... vei fi provocat... sa faci lucrari si mai mari pentru Dumnezeu!

"Dumnezeu va face lucruri uimitoare prin orice persoana dispusa sa creada cu sinceritate Cuvantul Sau. Reinhard Bonnke este un om extraordinar al lui Dumnezeu care, prin cartea Lucrari si mai mari pe care a scris-o, va va starni pasiunea de a face "lucrari si mai mari" pentru Dumnezeu, mai mari decat orice ne-am putea noi imagina."

—Joyce Meyer, autor si invatator biblic

In multe parti ale lumii, numele lui Reinhard Bonnke nu are nevoie de nici o prezentare—faima sa i-o ia inainte, deschizand usi care, in fata celor mai multi oameni stau inchise. Marile sale cruciade la care au participat milioane de oameni si in urma carora milioane de oameni L-au acceptat pe Hristos sunt ilustratii divine ale lucrarii pe care o poate face Dumnezeu prin cei care asculta si se supun. El este omul unui singur scop: "jefuirea iadului pentru popularea cerului".

Cuvânt înainte
Introducere
Capitolul unu: Scoasă din pantofi de binecuvântare
Capitolul doi: Visul lui Quasimodo
Capitolul trei: Băiatul din lumina farurilor
Capitolul patru: Diamante si dansul în discotecă
Capitolul cinci: Cel ce sfărâmă lanţurile
Capitolul şase: Legăturile care unesc
Capitolul şapte: Groapa cu lei
Capitolul opt: Crud si neobişnuit
Capitolul nouă: O teologie prea mică
Capitolul zece: O promisiune pe care poţi conta
Capitolul unsprezece: Strigătul tăcut
Capitolul doisprezece: Mic dejun pe Bismarck

la un anumit nivel, aceste întămplări dramatice sunt o mărturie a vieţii şi a lucrării lui Reinhard Bonnke. Numărul impresionant de suflete schimbate pentru eternitate prin Crucea lui Isus Cristos în urma predicării lui Bonnke este incredibil în raport cu orice standarde umane!

Cu toate acestea Reinhard se grăbeşte să-I acorde tot meritul Celui vredic să-l primească - din "zero devenit erou", spune Reinhard referindu-se adeseori la Harul lui Dumnezeu revărsat peste viaţa şi lucrarea lui.

Această temă a harului împuternicitor duce fiecare întâmplare la un nivel mai înalt...

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Evanghelizare & Ucenicizare
Produse > Cărţi > Mişcări religioase - Religii ale lumii
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Misiune, Misionari
Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii > Mărturii şi Biografii Misionare

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Gutu Petrut
Este o carte care trebuie citita de fiecare penticostal, si mai mult decat citita, ...traita.

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Mai tare ca vrăjmaşul [Carte] ~ Jim Bolin
Această carte este o armă. Ea te va ajuta să cunoști adevărul și să-ți întărești credința pentru a te împotrivi vrăjmașului și pentru a-i învinge uneltirile.
Preţul nostru:
12.00 RON

Mai bine să arzi decât să rugineşti
Viaţa lui George Whitefield este istoria unui bărbat care în credinţă, în predicare, în umblarea creştină şi în zel a fost comparabil cu apostolii, ca puţini alţii înainte sau după el.
Preţul nostru:
9.50 RON

Creşte-ţi copiii pentru Hristos ~ Andrew Murray
Pentru toţi părinţii care tânjesc să aibă un cămin cu adevărat dedicat lui Dumnezeu, Cuvântul Lui are un mesaj de mângâiere şi îmbărbătare. Iar acesta este următorul: Dumnezeu doreşte să fie Dumnezeul căminului tău şi ca, prin puterea Lui divină, să facă mai mult decât ceri sau gândeşti tu. Dacă îţi vei deschide inima cu credinţă, Dumnezeu va fi pentru familia ta tot ceea ce este şi pentru tine personal.
Preţul nostru:
15.00 RON

O atitudine ca a Mariei ~ Joanna Weaver
În adâncul nostru, fiecare dintre noi este o „soră deformată”, în care firea și duhul se luptă continuu pentru control. Suferim de schizofrenie spirituală, de scindare între intențiile fetei bune de a-L pune pe Isus pe primul loc și realitățile fetei rele care ne asaltează gândirea și Îl îndepărtează din scenă.
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme