CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Mătăniile

Mătăniile

Florence L. Barclay

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 282
Codul produsului: 11540
Dimensiuni produs: 130 x 210 x 18 mm
Greutate produs: 0.250 kg

Descrierea produsului

Scris în 1910, titlul romanului Mataniile este dat de cel al unei romante (Rosary) care leaga doua suflete pereche într-o poveste de dragoste la începutul secolului trecut. Iubirea profunda si devotamentul neconditionat înving obstacolele, aparent de netrecut, spre bucuria eroilor si încantarea cititorului desprins pentru o clipa din cotidian.


Povestea se învârte în jurul lui Jane Campion şi Garth Dalmain. Jane este talentata, inteligenta, blânda şi independenta. Cu toate acestea ea este o eroină unica, deoarece, spre deosebire de protagonişti de sex feminin, din mai multe poveşti de dragoste, Jane este descrisă ca fiind casnica. Ea este, de asemenea, mai în vârstă decât Garth, un barbat vibrant, energic, talentat, si extraordinar de frumos.


Titlul se referă la un cântec popular scris în 1898 de compozitori Ethelbert Nevin şi Robert Cameron Rogers. Garth îşi dă seama că el este îndrăgostit de Jane după asculta cântecul, la un spectacol public. Când el declară dragostea sa de Jane şi doreşte să se căsătorească cu ea, ea il refuza, deşi îl iubeşte; Jane nu crede ca Garth va fi fericit traind cu o femeie simpla, pentru tot restul vieţii sale.


Nu vom dezvalui mai mult, va vom permite sa savurati acest roman...    "Scopul pe care l-am urmarit intotdeauna a fost sa nu scriu un singur rand care ar putea indemna pe cineva la pacat sau ar putea leza pe altcineva si sa nu descriu niciodata un caracter care ar putea denatura idealurile personajelor cu care cititorul va face cunostinta in cartile mele."


    -- Florence L. Barclay, despre opera saFlorence Louisa Barclay (Charlesworth) (2 decembrie 1862 – 10 martie 1921) s-a nascut in Limpsfield, Surrey, Anglia, ca una dintre cele trei fice ale unui rector anglican, cunoscută ca romancieră şi autoare de povestiri. Una dintre surorile sale, Maud Ballington Booth, a fost lider al armatei salvarii (Salvation Army) si co-fondator al Voluntarilor Americani (Volunteers of America). Florence Charlesworth a scris in total unsprezece carti, incluzand si o carte non-fictiune, dincre care Mataniile a avut un extraordinar succes.    Cuprins:


    Introducere

    Intrarea ducesei

    Prezentarea onorabilei domnisoare Jane

    Pachetul cu surprize

    Jane isi ofera concursul

    Marturisiri

    Valul incepe sa se ridice

    Mataniile lui Garth

    Alt sirag de matanii

    Serata doamnei Ingleby

    Revelatia

    Crucea mataniilor lui Garth

    Sfatul doctorului

    Sfinxul vorbeste

    Sub ingrijirea doctorului Deryck

    Consultatia

    Solutia gasita de doctor

    Prezentarea infirmierei Rosemary

    Un Napoleon al muntilor

    Glasuri prin intuneric

    Raportul lui Jane Champion

    Clipele de cumpana grea ale secretarei

    Doctorul Rob porneste la atac

    O singura posibilitate

    Cum vede situatia un barbat

    Diagnosticul doctorului

    Doua inimi se gasesc prin intuneric

    Ochii in care orbul are incredere

    Intre fantomele atelierului

    Jane se priveste in oglinda dragostei

    Portretele femeii

    O seara intima in fata mesei

    Pregatirile secretarei

    Trebuie sa se intimple ceva

    Dragostea nu minte niciodata

    Revelatia mataniilor

    In fata altarului

    Un prieten devotat

    Lumina cea adevarata 

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Ficţiune > Romane

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Promisiune pentru ziua de mâine ~ Lori Wick
O poveste de dragoste, încredere si familie care încălzeste inima ... scrisă de autoarea unor cărti de succes precum Where the Wild Rose Blooms, Whispers of Moonlight si To Know Her By Name.
Preţul nostru:
31.00 RON

Râuri de apă vie ~ Fratele Yun
Pe fratele Yun îl cunoaşteţi din Omul ceresc, cartea din care aţi putut afla cum Dumnezeu l-a condus, plin de har şi de putere, prin tot felul de încercări, învrednicindu-l să stea neclintit pentru Isus Cristos în mijlocul vitregiilor.
Preţul nostru:
32.00 RON

Mical. Soţiile regelui David: vol.1 ~ Jill Eileen Smith
Mical, fiica regelui Saul, trăieşte o viaţă de lux, însă umbrită de toanele imprevizibile ale tatălui ei şi de competiţia cu frumoasa ei soră mai mare. Inima ei de fecioară este atrasă iute de chipeşul cântăreţ David şi povestea lor de dragoste începe să se înfiripe, însă David este nevoit să fugă ca să-şi scape viaţa. Se va mai întoarce David vreodată la ea? Ori este condamnată să trăiască departe de el pentru tot restul vieţii?
Preţul nostru:
34.00 RON

Îmblânzirea tigrului ~ Tony Anthony; Angela Little
Tony Anthony nu cunoştea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic şi la vârful piramidei artei sale. Această istorisire plină de acţiune, captivantă şi adesea infiorătoare, reprezintă povestea adevarată a lui Tony.
Preţul nostru:
33.00 RON

Copilul furat ~ Von Schmid, Cristoph
De data aceasta Von Schmid surprinde frumuseţea creaţiei lui Dumnezeu aşa cum este văzută prin ochii unui copil care a trăit în întuneric aproape toată copilăria lui. Responsabilitatea şi iertarea sunt printre multele virtuţi învăţate din această povestire. Micuţul Henry este răpit de o bandă de hoţi şi este silit să trăiască ani de zile într-o peşteră adâncă şi întunecoasă.
Preţul nostru:
6.40 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme