CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Misiunea lui Dumnezeu. Înţelegerea metanaraţiunii Bibliei

Misiunea lui Dumnezeu. Înţelegerea metanaraţiunii Bibliei

Christopher J.H. Wright

Preţul nostru: 55.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Mission of God
ISBN: 9786067320497
Număr pagini: 611
Codul produsului: 15349
Dimensiuni produs: 150 x 230 x 40 mm

Descrierea produsului

Majoritatea creştinilor sunt de acord că Biblia conţine motivaţii temeinice pentru misiune. Christopher Wright însă pretinde cu îndrăzneală că misiunea e mai mult decât atât - de fapt, spune el, Biblia însăşi se sprijină pe un fundament misional! Biblia ca atare este rodul şi mărturia misiunii lui Dumnezeu.

Pentru a înţelege Biblia, avem nevoie de o hermeneutică misională, o perspectivă interpretativă în perfect acord cu această amplă temă misională. Trebuie să avem o privire panoramică asupra misiunii lui Dumnezeu şi astfel să putem integra toate detaliile familiare în metanaraţiunea Scripturii.

Pornind de la Vechiul Testament şi de la fundamentul pe care acesta ni-l oferă pentru a înţelege cine este Dumnezeu, ce scopuri a stabilit poporului Său şi ce rol îndeplinesc popoarele în misiunea lui Dumnezeu, Wright propune o nouă viziune hermeneutică asupra Scripturii. Iar această perspectivă nouă asigură o temelie vastă şi solidă pentru misiunea holistică. Autorul stăruie că misiunea holistică reprezintă modelul adecvat al misiunii creştine. Misiunea lui Dumnezeu este să salveze lumea - adică întreaga creaţie - iar în această misiune poporul lui Dumnezeu are de îndeplinit un rol precis.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Misiune, Misionari

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Har din abundenţă pentru căpetenia păcătoşilor ~ John Bunyan
Într-o zi mergeam pe câmp, iar conştiinţa mea era tulburată fiindcă mă temeam că poate încă nu este totul în regulă şi deodată am auzit propoziţia aceasta în sufletul meu: „Neprihănirea ta este în cer.” Şi mi s-a părut că am văzut cu ochii sufletului meu pe Isus Hristos stând la dreapta lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
10.00 RON

Conducerea bisericească în scrierile Noului Testament ~ Ciprian - Flavius Terinte
Cum ar trebui alese farurile conducătoare ale bisericilor de azi astfel încât să fim în acord cu învăţătura Noului Testament? Este "comitetul" un far de conducere ce se conformează standardelor biblice? Cum arăta conducerea în Biserica primului secol?
Preţul nostru:
26.00 RON

Glasul Profetului ~ A. W. Tozer
Tu m-ai rânduit să fiu mesagerul Tău pentru cei cu inima îndărătnică şi grei de ureche. Pe când era un predicator aflat la început de drum, de curând ordinat pentru lucrare, A. W. Tozer a scris o rugăciune pe care, treizeci de ani mai târziu, a publicat-o sub titlul "Rugăciunea unui mic profet".
Preţul nostru:
23.00 RON

Biserica pelerină ~ Edmund Hamer Broadbent
S-AR CĂDEA SĂ FIE EVIDENT chiar şi pentru observatorul întâmplător al istoriei că adevărata istorie a bisericii nu este cea consemnată de cărţile de istorie.
Preţul nostru:
21.00 RON

Încrederea în Dumnezeu, chiar şi când viaţa aduce suferinţă ~ Jerry Bridges
De ce este mai uşor să-L asculţi pe Dumnezeu decât să ai încredere în El? Pentru că ni se pare logic să-L ascultăm pe Dumneze. În cele mai multe cazuri, legile Sale par rezonabile şi înţelepte.
Preţul nostru:
25.00 RON

Fapte - credincioşi adevărului ~ David Gooding
Lumea în care traim nu difera în mod esential de lumea primului secol, ci, dimpotriva, devine pe zi ce trece tot mai asemanatoare ei. În acest context, Faptele Apostolilor ne dau un puternic îndemn tacut de a ne cerceta deschis pe noi însine, ca sa vedem daca crestinismul pe care îl reprezentam si Evanghelia pe care o propovaduim nu sunt compromise si sunt cele instaurate de apostolii Domnului nostru Isus Hristos.
Preţul nostru:
70.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme