CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Nimeni nu mă iubeşte

Nimeni nu mă iubeşte  [Carte]

O. F. Walton

Preţul nostru: 6.40 RON

Detalii produs

Titlu original: Nobody loves me
ISBN: 9737762010
Număr pagini: 73
Codul produsului: 7570
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 5 mm
Greutate produs: 0.090 kg
Colectii Produse: Colecţia Cărţilor Rare

Descrierea produsului

„Nimeni nu mă iubește” a fost deviza sub care și-a trăit viața Bătrâna Morocănoasă, iar răspunsul dat indiferenței și cruzimii vieții a fost unul pe măsură: „Și nici eu nu iubesc pe nimeni”.

Când Iubirea a bătut timid la ușa inimii sale, întâi sub forma unei pisicuțe bolnave și mai apoi sub chipul gingaș al unei fetițe orfane, bătrâna a deschis larg ușa, flămândă de a dărui și a primi iubire. Primele raze ale iubirii au adus lumina în întunericul suferinței și singurătății, iar Bătrâna Morocănoasă, de mână cu fetița ei dragă, a învățat pas cu pas bucuria de care a fost privată o viață…

În mijlocul suferinței pricinuite de moartea copilei îndrăgite, ce dăduse culoare și sens existenței sale, bătrâna îl întâlnește pe Cel care nu părăsește niciodată, pe Cel care este Iubirea.

„Nimeni nu mă iubește”… repeta Bătrâna Morocănoasă, iar inima ei continua cântându-și bucuria, „mai mult decât Cel care a părăsit slava cerească și a venit ca să caute și să mântuiască pe cei pierduți”.
Dacă viața ta se aseamănă cu cea a bătrânei și poate fi cuprinsă în aceste amare cuvinte - „Nimeni nu mă iubește” - caută-L și tu pe Acela care îți promite chiar astăzi: „Te voi iubi cu o iubire veșnică…”

Laura Nisteriuc

blog comments powered by Disqus

Colectii Produse

Acest produs face parte din următoarea colecţie:

Colecţia Cărţilor Rare

Click pentru a vedea mai multe produse în colecţie

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Copii & Adolescenţi
Produse > Cărţi > Copii & Adolescenţi > Povestiri diverse, Ficţiune, Aventură
Produse > Cărţi > Ficţiune > Povestiri

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ţine-te de plută [Carte] ~ George Gladstone
Ce moștenire poate lăsa un tată sărac, aflat în pragul morții, fiului său iubit care va rămâne singur pe lume? Ce moștenire putem lăsa noi, călători prin văile durerii, urmașilor noștri?
Preţul nostru:
7.90 RON

Un glas purtat de vânt - Trilogia 'Emblema Leului' Vol.1 [Carte] ~ Francine Rivers
Un glas purtat de vânt, primul volum din trilogia „Emblema Leului” ne prezintă istoria unui suflet într-o lume zbuciumată şi decadentă. Este istoria Hadasei, o tânără evreică, singura supravieţuitoare din familie în urma distrugerii Ierusalimului, ce ajunge la Roma şi apoi în Efes ca sclavă a unei familii romane.
Preţul nostru:
41.00 RON

Fugi, băiete, fugi! ~ Nicky Cruz
Povestea lui Nicky Cruz, este o poveste remarcabilă. Are toate elementele unei tragedii - violență, intrigă - plus cel mai important ingredient dintre toate: puterea Evangheliei lui Isus Cristos. „Fugi, băiete, fugi!” este o poveste emoționantă! Speranța mea este că ea va fi citită de cât mai mulți și că aceștia vor ajunge să-L cunoască pe Cristos, Cel care a schimbat inima rebelă a lui Nicky Cruz transformându-l într-o legendă creștină a timpului său.
Preţul nostru:
30.00 RON

Ştefan, un soldat al crucii [Carte] ~ Florence Morse Kingsley
O fată oarbă cu glas de privighetoare, împreună cu fratele ei, se găsesc ținta vânzătorilor de sclavi în deșertul Egiptului. La urechile lor ajung zvonuri despre anumite vindecări la Ierusalim. Fug în speranța unei minuni și ajung acolo în mijlocul celui mai măreț eveniment al istoriei.
Preţul nostru:
17.10 RON

Martorul ~ Josh McDowell
Credea că știe adevărul. Și atunci, de ce fugea?
Preţul nostru:
29.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme