CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
O femeie înţeleaptă spunea odată..

O femeie înţeleaptă spunea odată..

Shirley Rose

RRP: 22.00 RON
Preţul nostru: 18.00 RON
Reducere: 4.00 RON (18.18%)

Detalii produs

Valoare:: 22.00 RON
ISBN: 978-973-1734-33-0
Număr pagini: 140
Codul produsului: 12699
Dimensiuni produs: 145 x 210 mm

Descrierea produsului

Citeste "O femeie inteleapta spunea odata" si vei descoperii cat de multe lucruri ai in comun cu femeile obisnuite pe care Dumnezeu le-a chemat la lucrari extraordinare. Vei invata pas cu pas cum sa te asemeni tot mai mult cu femeile intelepte ale Bibliei.
În cartea "O femeie înțeleaptă spunea odată...", Shirley Rose, producătoarea TV și gazdă  a unui show de televiziune, analizează viața a șapte femei esențiale din Vechiul și Noul Testament, cu scopul de a explora valorile, punctele forte și profunzimile eterne care continuă să inspire și să ghideze femeile de astăzi.
Citește "O femeie înțeleaptă spunea odată..." și înfioară-te  de curajul Esterei, care și-a salvat națiunea de la măcel; bucură-te alături de Rut de răsplătirile neașteptate primite în urma loialității ei față de o sărmană femeie bătrână; plânge cu Ana, în timp ce, cu credincioșie, își împlinește promisiunea de a renunța la fiul ei întâi născut pentru a-l da în slujba Divinității; minunează-te de harul lui Abigail, care câștigă inima unui rege atunci când intervine să facă pace; contemplează încrederea simplă a Mariei, care acceptă provocare de a fi mama Mântuitorului și profită de unul dintre cele mai bune modele de viață din Biblie, de fapt, din întreaga istorie, Femeia Sunamită, care se alătură celorlalte eroine ale Scripturii, cu capul sus, cu mâna întinsă oaspeților în semn de bun venit și cu un zâmbet senin și plin de pace pe chipul ei. De pe buzele ei zâmbitoare se desprinde afirmația plină de înțelepciune: "Totul este în regulă. Sunt mulțumită!"

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Studiu Biblic
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Magazin Crăciun > Idei pentru cadouri > Cadouri pentru ea

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Șapte tânjiri ale inimii ~ Mike Bickle
Numai Dumnezeu ne poate împlini tânjirile care tot de la El vin. Numai Dumnezeu poate împlini cu adevărat cele mai profunde tânjiri ale inimii noastre. Atunci când înțelegem că tânjirile noastre sunt bune și că Dumnezeu dorește să le împlinească, descoperim libertatea și bucuria.
Preţul nostru:
23.00 RON

Israel, Ţara Făgăduită ~ Lance Lambert
Pământul lui Israel, istoria lui, oraşul cel mai de seamă, toate îşi datorează unicitatea faptului că Mântuitorul, Trimisul lui Dumnezeu pentru salvarea acestei lumi, S-a născut evreu. Destinul Lui şi destinul evreilor sunt pentru vecie ţesute.
Preţul nostru:
5.70 RON

Virtuţi şi valori creştine
52 de săptămâni de jocuri şi activităţi interactive care ajută copiii să-şi dezvolte personalitatea în mod constructiv.
Preţul nostru:
35.70 RON

De ce Pro-Viaţă? ~ Randy Alcorn
- Pledoarie pentru cei nenăscuţi şi mamele lor - În cadrul dezbaterii privind avortul sunt multe în joc. Dacă apărătorii dreptului la alegere au dreptate, atunci sunt puse în pericol libertăţi preţioase. Dacă apărătorii dreptului la viaţă au dreptate, atunci mulţi copii nevinovaţi sunt privaţi de dreptul cel mai elementar – viaţa. Deşi mesajele publicitare lipite pe maşini abundă, faptele sunt rareori expuse.
RRP: 14.00 RON
Preţul nostru:
9.90 RON

Reducere: 4.10 RON (29%)
Carte de colorat. Samson
Preţul nostru:
3.50 RON

Mâna nevăzută ~ E.D.E.N Southworth
„Mâna nevăzută” este presărată cu mister şi suspans care te ţin cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină. Mâna Lui ascunsă poate fi văzută la lucru în cele mai dificile situaţii.
Preţul nostru:
26.80 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme