CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Pântec fără prunc, suflet încercat

Pântec fără prunc, suflet încercat

Marlo Schalesky

Preţul nostru: 21.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Empty Womb, Aching Heart
ISBN: 9789737908964
Număr pagini: 193
Codul produsului: 16368
Dimensiuni produs: 140 x 210 mm

Descrierea produsului

Dacă tânjeşti după un copil...

Când sfaturile specialiştilor nu te mai ajută şi eşti sătulă de comentariile bine intenţionate ale celor care nu s-au confruntat niciodată cu infertilitatea, Marlo Schalesky vrea să ştii că nu eşti singură. Poveştile adevărate, inspirate din viaţa cuplurilor care trăiesc aceleaşi speranţe, temeri şi frustrări ca tine şi care au parte de mângâierea pe care numai Dumnezeu o poate da, vor fi o încurajare pentru tine.

Infertilitatea loveşte tocmai în esenţa identităţii unei femei sau a unui bărbat, testează căsătoriile şi zguduie credinţa. Relatările din Pântec fără prunc, suflet încercat, de o rezonanţă sentimentală, scrise la persoana întâi, cu sinceritate şi fără ocolişuri, îşi lasă amprenta asupra vieţii tale - atunci când "plângi în raionul de scutece", atunci când te întrebi "dacă eşti femeie în toată regula", atunci când te întrebi "până unde să merg?" sau când îi şopteşti lui Dumnezeu, "nu e drept!".

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Viaţa intimă
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Probleme conjugale
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Comunicarea în căsnicie

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

O fată după inima lui Dumnezeu ~ Elizabeth George
Teme! Prieteni! Activităti! Părinti! Viata unei fete adolescente este plină de multă actiune - si uneori de multă confuzie! Cum pot să găsesc o prietenă bună, adevărată? Cum să mă inteleg cu fratii si surorile mele? Cum pot să-mi fac timp pentru Isus in viata mea incărcată? Cum pot să stiu ce este bine să spun si să fac - mai ales că eu sunt una care reusesc s-o dau in bară cu precizie matematică?
RRP: 19.00 RON
Preţul nostru:
18.00 RON

Reducere: 1.00 RON (5%)
Puzzle - Povestiri alese
Această carte-puzzle conţine 6 puzzle-uri a câte 30 de piese fiecare, însoţite de scurte istorioare despre întâmplări biblice alese şi îndrăgite.
RRP: 35.00 RON
Preţul nostru:
34.00 RON

Reducere: 1.00 RON (3%)
Pastorind o inima de copil ~ Tedd Tripp
PASTORIND O INIMA DE COPIL prezinta felul in care trebuie sa i se vorbeasca inimii copilului tau. Tot ceea ce face si spune copilul vine din inima lui.
Preţul nostru:
31.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme