CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Produse populare

Cele 5 visuri ale oricărei femei ~ Sharon Jaynes
Cele 5 visuri ale oricărei femei
Condition Rating: 
„Cele 5 visuri ale oricărei femei şi modul în care Dumnezeu vrea să le împlinească" ne aminteşte că planul etern al lui Dumnezeu pentru vieţile noastre e mult mai amplu şi mai uimitor decât orice am putea cere sau imagina noi.

Pagini: 289

Preţul nostru: 28.00 RON

Vindecarea celor cu inima franta ~ Sue Liljenberg
Vindecarea celor cu inima franta Din cele mai vechi timpuri, avortul a fost considerat o crima, un pacat impotriva lui Dumnezeu, impotriva copilului si a femeii insesi. Si atunci, de ce recurg femeile la avort? Si care sunt urmarile acestui flagel?

Pagini: 140

Preţul nostru: 30.00 RON

Dorinţa inimii tale ~ Sheri Rose Shepherd
Dorinţa inimii tale
Condition Rating: 
Această carte conține 14 adevăruri care vor schimba pentru totdeauna modul în care iubești și ești iubită.

Pagini: 216

Valoare: 25.00 RON
Preţul nostru: 24.00 RON
Reducere: 1.00 RON (4%)

Puterea cuvintelor unei femei ~ Sharon Jaynes
Puterea cuvintelor unei femei Cuvintele - una dintre cele mai semnificative forțe din univers - pot fi folosite spre a face bine sau rău. Cuvintele tale pot schimba ziua... sau chiar viața cuiva. Îndrăgita vorbitoare, Sharon Jaynes, te va ajuta să-ți folosești cuvintele în moduri pozitive, puternice.

Pagini: 230

Preţul nostru: 25.00 RON

O femeie înţeleaptă spunea odată.. ~ Shirley Rose
O femeie înţeleaptă spunea odată..
Condition Rating: 
Citeste "O femeie inteleapta spunea odata" si vei descoperii cat de multe lucruri ai in comun cu femeile obisnuite pe care Dumnezeu le-a chemat la lucrari extraordinare. Vei invata pas cu pas cum sa te asemeni tot mai mult cu femeile intelepte ale Bibliei.

Pagini: 140

Valoare: 22.00 RON
Preţul nostru: 18.00 RON
Reducere: 4.00 RON (18%)

Păşind alături de femeile Bibliei ~ Elizabeth George
Păşind alături de femeile Bibliei Vino alaturi de Elizabeth George, intr-o calatorie antrenanta prin inimile femeilor din Biblie. De la Eva la Estera, de la Rahav la Priscila, vei descoperi ca femeile din Scriptura erau oameni ca si tine. Ele au avut urcusuri si coborasuri, succese si esecuri. Au iubit mult si au trecut prin vremuri grele.

Pagini: 302

Preţul nostru: 26.00 RON

De ce Pro-Viaţă? ~ Randy Alcorn
De ce Pro-Viaţă? - Pledoarie pentru cei nenăscuţi şi mamele lor - În cadrul dezbaterii privind avortul sunt multe în joc. Dacă apărătorii dreptului la alegere au dreptate, atunci sunt puse în pericol libertăţi preţioase. Dacă apărătorii dreptului la viaţă au dreptate, atunci mulţi copii nevinovaţi sunt privaţi de dreptul cel mai elementar – viaţa. Deşi mesajele publicitare lipite pe maşini abundă, faptele sunt rareori expuse.

Pagini: 111

Valoare: 14.00 RON
Preţul nostru: 9.90 RON
Reducere: 4.10 RON (29%)

De ce se tem femeile ~ Angie Smith
De ce se tem femeile De la o provocare a credinței la o cale de TRANSFORMARE. Chiar o fi zis Dumnezeu să nu mănânci din fructele niciunui pom din grădină? Sămânța îndoielii, sădită cu mult timp în urmă, continuă să rodească frică, o frică ce îmbracă diferite forme în fiecare zi - de pildă aceea că faptele noastre s-ar putea să distrugă planuri magnifice și că Dumnezeu nu are control asupra lucrurilor.

Pagini: 213

Preţul nostru: 25.00 RON

Adio, nesiguranţă! Ne-ai fost un prieten rău. ~ Beth Moore
Adio, nesiguranţă! Ne-ai fost un prieten rău. Poate ca in cele mai multe domenii din viata te descurci bine... dar sunt acele nesigurante de care te-ai putea ocupa. Lucrurile s-ar putea imbunatati. Te intrebi: Oare pot spune cu adevarat "Adio" nesigurantelor mele? Da, poti!

Pagini: 285

Preţul nostru: 29.00 RON

Nu sunt destul de bună ...şi alte minciuni pe care şi le spun femeile ~ Sharon Jaynes
Nu sunt destul de bună ...şi alte minciuni pe care şi le spun femeile Ești gata să te vezi așa cum te vede Dumnezeu? Ai mai auzit toate aceste minciuni. Poate chiar ți-ai șoptit singură una sau două dintre ele, din când în când. Sau poate ți le-ai repetat așa de des, că ai început să le crezi. Este timpul să fii eliberată ca să te vezi așa cum te vede Dumnezeu: ca pe copilul Său sfânt, ales, curățat, iertat și preaiubit.

Pagini: 242

Valoare: 28.00 RON
Preţul nostru: 26.00 RON
Reducere: 2.00 RON (7%)

Vindecă-mi inima, Doamne ~ Emilie Barnes, Christian Buchanan
Vindecă-mi inima, Doamne Are inima ta nevoie disperată de vindecare? Tanjesti după mangaierea si linistea pe care le poti găsi doar in prezenta mangaietoare a lui Dumnezeu? Asează-te confortabil si urmăreste călătoria unui vieti din care n-au lipsit obstacolele.

Pagini: 167

Preţul nostru: 21.80 RON

Înalta chemare a femeii. 10 căi de urmat pentru a împlini planul lui Dumnezeu în viaţa ta ~ Elizabeth George
Înalta chemare a femeii. 10 căi de urmat pentru a împlini planul lui Dumnezeu în viaţa ta Inlocuieste o viata de simpla supravietuire cu o viata de impliniri semnificative.

Pagini: 328

Preţul nostru: 30.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 63   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme