CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Pledoarie pentru viaţă - Pregătirea creştinilor pentru implicare în cultură

Pledoarie pentru viaţă - Pregătirea creştinilor pentru implicare în cultură

Scott Klusendorf

Preţul nostru: 40.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 380
Codul produsului: 12106
Dimensiuni produs: 140 x 205 mm

Descrierea produsului

PLEDOARIE PENTRU VIATA - Pregatirea crestinilor pentru implicare in cultura

de Scott Klusendorf


„Scott Klusendorf a creat o resursă minunată care-i va pregăti pe susținătorii poziţiei pro-viață să comunice într-un mod mai creativ și eficient pe măsură ce se implică în cultura noastră. Pledoarie pentru viață este temeinic documentată, bine scrisă, logică, limpede și încărcată de afirmații pline de miez și memorabile. Cei care sunt deja în tabăra pro-viață vor fi pregătiţi; cei indeciși vor fi probabil convinși. Cititorii care doresc să vorbească în numele celor care nu pot vorbi pentru ei înșiși vor găsi aici multe informații. Recomand cu multă căldură această carte.”

Randy Alcorn, autor al unor cărți de succes


 „Scott Klusendorf adună informațiile și metodele de apărare a dreptului la viață pe care-l comunică atât de eficient într-o carte ale cărei învăţături oferă o incontestabilă și clară expunere rațională în favoarea sanctității și demnității vieții, născută ori nenăscută. Este o unealtă deosebită pentru laicul a cărui poziție este pentru viață, dar care nu înțelege premisele pe care se bazează credința sa ori care nu se simte pregătit să apere sau să dezbată chestiunea în faţa altora.”

Chuck Colson, fondator al Prison Fellowship. „Pledoarie pentru viață a stabilit un nou standard pentru apologetica pro-viață. Într-un mod suficient de accesibil pentru persoana laică, Scott a articulat și a respins fiecare obiecție majoră și minoră din partea taberei pro-alegere adusă poziției pro-viață.”

Barbara Shackelford, director executiv al A Women’s Pregnancy Center, Tallahassee, Florida

 


 ....vă recomand cu căldură şi responsabilitatea specialistului - care a adus pe lume foarte mulţi copii sănătoşi, inteligenţi şi frumoşi, care nu au fost avortaţi ca urmare a consilierii acordate de către mine mamelor aflate în… criză - să lecturaţi cu atenţie cele patru părţi ale acestei lucrări şi să meditaţi cu responsabilitate la necesitatea validării dreptului fundamental al celui nenăscut, al Creaţiei Divine, de a veni pe lume. Și, exact cum nu ucidem copii la naştere sau după naştere, vă îndemn să nu cereţi ginecologilor să ucidă copii nenăscuţi.

Extras din Prefata la editia in limba romana de  Conf. Univ. Dr. TIBERIU POP

Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea

Sef-sectie OB4 Maternitatea Oradea

 

 

SCOTT KLUSENDORF este preşedinte al Life Training Institute în cadrul căruia conduce cursuri de instruire a celor ce susţin poziţia pro-viaţă. Fiind un înflăcărat vorbitor în multe dintre întâlnirile pe care le are, prezentările pro-viaţă ale lui Klusendorf au fost evidenţiate de organizaţii prestigioase precum Focus on the Family, Truth that Transform şi American Family Radio. Scott a absolvit cursurile UCLA şi este autorul lucrării Pro-Life 101.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie
Produse > Cărţi > Educaţie
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Viaţa intimă
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Probleme conjugale

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

De ce Pro-Viaţă? ~ Randy Alcorn
- Pledoarie pentru cei nenăscuţi şi mamele lor - În cadrul dezbaterii privind avortul sunt multe în joc. Dacă apărătorii dreptului la alegere au dreptate, atunci sunt puse în pericol libertăţi preţioase. Dacă apărătorii dreptului la viaţă au dreptate, atunci mulţi copii nevinovaţi sunt privaţi de dreptul cel mai elementar – viaţa. Deşi mesajele publicitare lipite pe maşini abundă, faptele sunt rareori expuse.
RRP: 14.00 RON
Preţul nostru:
9.90 RON

Reducere: 4.10 RON (29%)
Provocarea dragostei ~ Stephen & Alex Kendrick
„Provocarea dragostei” este o călătorie de 40 de zile care se adresează soților și soțiilor cu scopul ca aceștia să înțeleagă și să pună în practică dragostea necondiționată. E timpul să afli care sunt căile pentru a ajunge să te poți bucura de o intimitate adevărată cu partenerul de viață și cum poți avea o căsnicie împlinită. Acceptă provocarea!
Preţul nostru:
23.00 RON

12 minciuni pe care soţii le spun soţiilor ~ Tim & Sheila Riter
otilor si sotiilor, vi s-a intamplat sa va intalniti cu o forma sau alta de minciuna? Cu cazuri in care ceea ce vi s-a spus nu a fost intregul adevar? Poate sub forma unor informatii derutante: v-a spus intregul adevar, insa doar cat sa va indeparteze de realitate. Poate v-a spus doar o parte din adevar: suficient adevar ca sa sune bine, dar amestecat cu suficient neadevar ca sa fie protejat
Preţul nostru:
14.00 RON

Creşte-ţi copiii pentru Hristos ~ Andrew Murray
Pentru toţi părinţii care tânjesc să aibă un cămin cu adevărat dedicat lui Dumnezeu, Cuvântul Lui are un mesaj de mângâiere şi îmbărbătare. Iar acesta este următorul: Dumnezeu doreşte să fie Dumnezeul căminului tău şi ca, prin puterea Lui divină, să facă mai mult decât ceri sau gândeşti tu. Dacă îţi vei deschide inima cu credinţă, Dumnezeu va fi pentru familia ta tot ceea ce este şi pentru tine personal.
Preţul nostru:
15.00 RON

Pregăteşte-ţi căsnicia [Carte] ~ Dennis & Barbara Rainey
Exista vremuri grele, dificile, pe care orice familie le intampina, fara exceptie. Daca inveti sa tii sub control presiunea ce iti asalteaza casnicia si familia, si nu-i vei ingadui sa creasca la valorile critice in care poate deveni periculoasa si distructiva, vei avea parte de o viata de casnicie binecuvantata.
Preţul nostru:
8.00 RON

Daruri din Cer ~ David Jeremiah
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme