CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Pledoarie pentru viaţă - Pregătirea creştinilor pentru implicare în cultură

Pledoarie pentru viaţă - Pregătirea creştinilor pentru implicare în cultură

Scott Klusendorf

RRP: 40.00 RON
Preţul nostru: 36.00 RON
Reducere: 4.00 RON (10.00%)

Detalii produs

Valoare:: 40.00 RON
Număr pagini: 380
Codul produsului: 12106
Dimensiuni produs: 140 x 205 mm

Descrierea produsului

PLEDOARIE PENTRU VIATA - Pregatirea crestinilor pentru implicare in cultura

de Scott Klusendorf


„Scott Klusendorf a creat o resursă minunată care-i va pregăti pe susținătorii poziţiei pro-viață să comunice într-un mod mai creativ și eficient pe măsură ce se implică în cultura noastră. Pledoarie pentru viață este temeinic documentată, bine scrisă, logică, limpede și încărcată de afirmații pline de miez și memorabile. Cei care sunt deja în tabăra pro-viață vor fi pregătiţi; cei indeciși vor fi probabil convinși. Cititorii care doresc să vorbească în numele celor care nu pot vorbi pentru ei înșiși vor găsi aici multe informații. Recomand cu multă căldură această carte.”

Randy Alcorn, autor al unor cărți de succes


 „Scott Klusendorf adună informațiile și metodele de apărare a dreptului la viață pe care-l comunică atât de eficient într-o carte ale cărei învăţături oferă o incontestabilă și clară expunere rațională în favoarea sanctității și demnității vieții, născută ori nenăscută. Este o unealtă deosebită pentru laicul a cărui poziție este pentru viață, dar care nu înțelege premisele pe care se bazează credința sa ori care nu se simte pregătit să apere sau să dezbată chestiunea în faţa altora.”

Chuck Colson, fondator al Prison Fellowship. „Pledoarie pentru viață a stabilit un nou standard pentru apologetica pro-viață. Într-un mod suficient de accesibil pentru persoana laică, Scott a articulat și a respins fiecare obiecție majoră și minoră din partea taberei pro-alegere adusă poziției pro-viață.”

Barbara Shackelford, director executiv al A Women’s Pregnancy Center, Tallahassee, Florida

 


 ....vă recomand cu căldură şi responsabilitatea specialistului - care a adus pe lume foarte mulţi copii sănătoşi, inteligenţi şi frumoşi, care nu au fost avortaţi ca urmare a consilierii acordate de către mine mamelor aflate în… criză - să lecturaţi cu atenţie cele patru părţi ale acestei lucrări şi să meditaţi cu responsabilitate la necesitatea validării dreptului fundamental al celui nenăscut, al Creaţiei Divine, de a veni pe lume. Și, exact cum nu ucidem copii la naştere sau după naştere, vă îndemn să nu cereţi ginecologilor să ucidă copii nenăscuţi.

Extras din Prefata la editia in limba romana de  Conf. Univ. Dr. TIBERIU POP

Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea

Sef-sectie OB4 Maternitatea Oradea

 

 

SCOTT KLUSENDORF este preşedinte al Life Training Institute în cadrul căruia conduce cursuri de instruire a celor ce susţin poziţia pro-viaţă. Fiind un înflăcărat vorbitor în multe dintre întâlnirile pe care le are, prezentările pro-viaţă ale lui Klusendorf au fost evidenţiate de organizaţii prestigioase precum Focus on the Family, Truth that Transform şi American Family Radio. Scott a absolvit cursurile UCLA şi este autorul lucrării Pro-Life 101.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie
Produse > Cărţi > Educaţie
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Viaţa intimă
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Probleme conjugale

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

De ce Pro-Viaţă? ~ Randy Alcorn
- Pledoarie pentru cei nenăscuţi şi mamele lor - În cadrul dezbaterii privind avortul sunt multe în joc. Dacă apărătorii dreptului la alegere au dreptate, atunci sunt puse în pericol libertăţi preţioase. Dacă apărătorii dreptului la viaţă au dreptate, atunci mulţi copii nevinovaţi sunt privaţi de dreptul cel mai elementar – viaţa. Deşi mesajele publicitare lipite pe maşini abundă, faptele sunt rareori expuse.
RRP: 14.00 RON
Preţul nostru:
9.90 RON

Reducere: 4.10 RON (29%)
Lupta fiecărei femei ~ Shannon Ethridge
Primul pas care trebuie făcut pentru a câştiga lupta pentru integritate sexuală este să devii conştientă de lupta îndârjită din inima şi mintea ta. Lupta fiecărei femei te va ajuta să faci acest prim pas - şi te va conduce spre calea adevăratei bucurii şi împliniri sexuale, emoţionale şi spirituale.
RRP: 26.00 RON
Preţul nostru:
23.40 RON

Reducere: 2.60 RON (10%)
Cum e să fii căsătorit cu mine? ~ Linda Dillow
Cartea Lindei Dillow, „Cum e să fii căsătorit cu mine?”, este fenomenală; de fapt, s-ar putea să fie cea mai bună carte despre căsătorie pe care am citit-o vreodată. Dacă vă doriți să-L slăviți pe Domnul în căsătoria voastră, dacă vă doriți să trăiți în intimitate autentică cu partenerul vostru, vă rog să citiți această carte. - Gary Thomas, autorul cărții „Căsătorie sfântă”
RRP: 29.00 RON
Preţul nostru:
26.10 RON

Reducere: 2.90 RON (10%)
Familia între zambet şi suspin ~ Petru Lascău
RRP: 26.00 RON
Preţul nostru:
23.40 RON

Reducere: 2.60 RON (10%)
Adevărul despre căsătoria între persoane de acelaşi sex ~ Erwin W. Lutzer
RRP: 12.00 RON
Preţul nostru:
10.80 RON

Reducere: 1.20 RON (10%)
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme