CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Prietenie cu intenţii serioase

Prietenie cu intenţii serioase

Dr. Kay Kuzma

Preţul nostru: 18.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Serious About Love: Straight Talk to Single Adults
Legare: SC
ISBN: 9789731019888
Număr pagini: 240
Codul produsului: 15908
Dimensiuni produs: 140 x 200 x 11 mm
Greutate produs: 0.315 kg

Descrierea produsului

GĂSIREA FERICIRII pe care o cauţi depinde în mare măsură de doi factori: alegerea partenerului potrivit şi capacitatea de a fi partenerul potrivit pentru persoana aleasă. Alege înţelept. Dragostea nu este suficientă pentru a avea o căsnicie durabilă.

 

DACĂ AI INTENŢII SERIOASE DE CĂSĂTORIE, citeşte această carte împreună cu persoană. Promite-ţi ţie personal şi promiteţi-vă unul altul că veţi evalua factorii de risc ce duc la înstrăinare şi divorţ. Rezolvaţi problemele minore şi majore din relaţia voastră înainte de căsătorie.

 

CĂSĂTORIA ESTE UN ANGAJAMENT PE VIAŢĂ. Alegerile pe care le faci înainte de căsătorie sunt critice pentru fericirea viitoare: ele te ajută să descoperi cine eşti şi ce anume te face să-ţi cânte inima de fericire. Prin urmare, trăieşte la maximum fiecare zi, devenind ceea ce Dumnezeu doreşte de la tine. Crede că Dumnezeu are în vedere lucruri bune pentru tine şi că dorinţa inimii Lui este să împlinească dorinţa inimii tale. Nu te mulţumi cu nimic mai puţin!

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Înainte de căsătorie

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Povestea lui Dumnezeu, povestea ta ~ Max Lucado
Povestea lui Dumnezeu, povestea ta sau Când Dumnezeu intervine în povestea vieții tale. Lasă-L pe Dumnezeu să intervină în povestea vieții tale, și vei avea parte de un final fericit!
Preţul nostru:
29.00 RON

Epicentru ~ Joel C. Rosenberg
Avand profetia biblica in prim-plan, EPICENTRU ne explica situatia actuala din Orientul Mijlociu, ne da viitoarele titluri din ziarele de acolo, ne ofera informatii care nu le gasesti in alta parte, interviuri cu personalitati din Israel, Iran, Iraq si Rusia, documente CIA, Pentagon, Casa Alba care pana nu demult erau clasificate. O lectura fascinanta care te face sa iti gandesti bine viitorul!
Preţul nostru:
33.00 RON

La ce te aşteptai? ~ Paul David Tripp
Fiecare căsnicie devine, într-un fel sau altul, o luptă.
Preţul nostru:
35.00 RON

Sparge gheaţa 1
Sparge gheata este un joc ideal pentru grupurile de tineri si adolescenti, dar si pentru familie. El faciliteaza cunoasterea membrilor grupului, intr-un mod placut si amuzant, putand fi si punctul de pornire al unor discurii profunde legate de aspecte importante ale vietii.
Preţul nostru:
22.00 RON

10 aşteptări de la un tată ~ Josh McDowell
Cresterea copiilor n-a fost niciodata o misiune usoara, dar parca in lumea de astazi s-a transformat intr-o misiune aproape imposibila. Astfel ca un sfat bun este intotdeauna oportun, cu atat mai mult atunci cand vine de la un tata cu experienta in cresterea celor patru copii ai sai si a implicarii sale timp de peste 50 de ani in lucrarea cu tinerii.
Preţul nostru:
27.00 RON

Viaţă transformată prin putere spirituală ~ Derek Prince
Intareste-ti credinta si schimba-ti viata
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme