CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Raţiunea în cumpănă

Raţiunea în cumpănă

Philip E. Johnson

Preţul nostru: 24.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 244
Codul produsului: 7860
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 14 mm

Descrierea produsului

Într-o polemică scăpărătoare, Johnson lansează un atac intelectual împotriva a ceea ce el consideră marginalizarea teismului în viaţa publică şi îi explorează implicaţiile pentru societate şi religie... Bine argumentată şi abilă, lucrarea lui aduce o contribuţie importantă în dezvoltarea ştiinţifică şi culturală.
Kirkus Reviews

Ceea ce îl distinge pe Johnson este înţelegerea lui pătrunzătoare asupra limitelor ştiinţei. De aceea, el se situează în selecta tradiţie a lui Blake şi Swift, care se definesc amândoi ca sceptici faţă de promisiunile amăgitoare ale Iluminismului.
Commonweal

Tocmai când am crezut că niciun autor de azi nu mai are nimic nou de spus, iată că apare minunatul şi dinamicul profesor de drept de la Berkeley, Phillip Johnson.
Charles Colson

Nimeni din cei ce doresc să înţeleagă războaiele culturale contemporane şi să se implice în rezolvarea lor nu îşi poate permite să treacă cu vederea această carte.
J. P. Moreland, Profesor de filozofie la Biola University

Johnson lansează o salvă nimicitoare în războiul cultural prin critica lui aspră la adresa filozofiei materialiste.
Publishers Weekly

Phillip Johnson merită să fie citit şi studiat cu atenţie de oricine doreşte să înţeleagă forţele ce guvernează azi lumea intelectuală a Statelor Unite
Dallas Willard, Profesor de filozofie la University of Southern California

Phillip E. Johnson este absolvent al Harvard University şi University of Chicago. A lucrat ca jurist pe lângă judecătorul Earl Warren, preşedintele Curţii Supreme a Statelor Unite şi a predat dreptul vreme de 30 de ani la Berkeley, University of California. Pe lângă cartea de faţă el a mai scris şi Darwin on Trial şi Defeating Darwinism by Opening Minds.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Apologetică

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Cu capul pe umeri ~ James Dobson
Cum să te îndrăgosteşti dar să rămâi pe propriile picioare.
Preţul nostru:
15.00 RON

Ferigi şi elefanţi şi alte eseuri despre creştinism ~ C.S. Lewis
În distincta sa înfățișare scriitoricească, C.S. Lewis oferă cu prilejul acestei noi colecții de eseuri o apărare a dreptei credințe creștine, confruntată cu amenințările evului contemporan.
Preţul nostru:
22.00 RON

Rugăciune creativă la superlativ
Lucrezi cu copiii sau cu tinerii? Ai nevoie de acea extra scânteie de inspiraţie care să te ajute să explorezi Biblia? Ai nevoie de acea idee care să îţi desăvârşească lecţia? Rugăciune creativă la superlativ este cartea perfectă pentru tine.
Preţul nostru:
23.00 RON

Ştiinţa şi credinţa creştină ~ Harry L. Poe, Jimmy H. Davis
Ce putem să cunoaștem și cum cunoaștem? Ce fel de univers există? De unde venim? Ce putem ști cu certitudine? Și când se transformă ordinea în dezordine? Iată principalele cinci întrebări pentru care omenirea s-a străduit veacuri după veacuri să găsească un răspuns.
Preţul nostru:
26.00 RON

Isus între alţi dumnezei ~ Ravi Zacharias
Preţul nostru:
25.00 RON

Taina creaţiei ~ Watchman Nee
În acest volum, Watchman Nee ne prezintă o interpretare biblică a creației, pe care știința o atestă. Însă lucrarea nu a fost scrisă pentru a demonstra că istoria creației, așa cum este ea descrisă în Biblie, e adevărată din punct de vedere științific, ci pentru a arăta că Dumnezeu este mai mare decât știința.
Preţul nostru:
11.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme