CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Raţiunea în cumpănă

Raţiunea în cumpănă

Philip E. Johnson

RRP: 24.00 RON
Preţul nostru: 21.60 RON
Reducere: 2.40 RON (10.00%)

Detalii produs

Valoare:: 24.00 RON
Număr pagini: 244
Codul produsului: 7860
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 14 mm

Descrierea produsului

Într-o polemică scăpărătoare, Johnson lansează un atac intelectual împotriva a ceea ce el consideră marginalizarea teismului în viaţa publică şi îi explorează implicaţiile pentru societate şi religie... Bine argumentată şi abilă, lucrarea lui aduce o contribuţie importantă în dezvoltarea ştiinţifică şi culturală.
Kirkus Reviews

Ceea ce îl distinge pe Johnson este înţelegerea lui pătrunzătoare asupra limitelor ştiinţei. De aceea, el se situează în selecta tradiţie a lui Blake şi Swift, care se definesc amândoi ca sceptici faţă de promisiunile amăgitoare ale Iluminismului.
Commonweal

Tocmai când am crezut că niciun autor de azi nu mai are nimic nou de spus, iată că apare minunatul şi dinamicul profesor de drept de la Berkeley, Phillip Johnson.
Charles Colson

Nimeni din cei ce doresc să înţeleagă războaiele culturale contemporane şi să se implice în rezolvarea lor nu îşi poate permite să treacă cu vederea această carte.
J. P. Moreland, Profesor de filozofie la Biola University

Johnson lansează o salvă nimicitoare în războiul cultural prin critica lui aspră la adresa filozofiei materialiste.
Publishers Weekly

Phillip Johnson merită să fie citit şi studiat cu atenţie de oricine doreşte să înţeleagă forţele ce guvernează azi lumea intelectuală a Statelor Unite
Dallas Willard, Profesor de filozofie la University of Southern California

Phillip E. Johnson este absolvent al Harvard University şi University of Chicago. A lucrat ca jurist pe lângă judecătorul Earl Warren, preşedintele Curţii Supreme a Statelor Unite şi a predat dreptul vreme de 30 de ani la Berkeley, University of California. Pe lângă cartea de faţă el a mai scris şi Darwin on Trial şi Defeating Darwinism by Opening Minds.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Apologetică

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ştiinţa şi credinţa creştină ~ Harry L. Poe, Jimmy H. Davis
Ce putem să cunoaștem și cum cunoaștem? Ce fel de univers există? De unde venim? Ce putem ști cu certitudine? Și când se transformă ordinea în dezordine? Iată principalele cinci întrebări pentru care omenirea s-a străduit veacuri după veacuri să găsească un răspuns.
RRP: 26.00 RON
Preţul nostru:
23.40 RON

Reducere: 2.60 RON (10%)
Ferigi şi elefanţi şi alte eseuri despre creştinism ~ C.S. Lewis
In distincta sa infatisare scriitoriceasca, C.S. Lewis ofera cu prilejul acestei noi colectii de eseuri o aparare a dreptei credinte crestine, confruntata cu amenintarile evului contemporan.
RRP: 22.00 RON
Preţul nostru:
19.80 RON

Reducere: 2.20 RON (10%)
Rugăciune creativă la superlativ
Lucrezi cu copiii sau cu tinerii? Ai nevoie de acea extra scânteie de inspiraţie care să te ajute să explorezi Biblia? Ai nevoie de acea idee care să îţi desăvârşească lecţia? Rugăciune creativă la superlativ este cartea perfectă pentru tine.
RRP: 23.00 RON
Preţul nostru:
20.70 RON

Reducere: 2.30 RON (10%)
Isus între alţi dumnezei ~ Ravi Zacharias
RRP: 25.00 RON
Preţul nostru:
22.50 RON

Reducere: 2.50 RON (10%)
Cu capul pe umeri ~ James Dobson
Cum să te îndrăgosteşti dar să rămâi pe propriile picioare.
RRP: 15.00 RON
Preţul nostru:
13.50 RON

Reducere: 1.50 RON (10%)
Tulburătoarele descoperiri ale harului ~ Philip Yancey
Philip Yancey afirmă răspicat că premisa harului e tocmai imperfecțiunea noastră, nu degeaba Biserica a fost întemeiată de un trădător bun de gură și un fost terorist - Petru și Pavel. La dreapta lor, în Împărăția cerurilor se înșiră criminali, prostituate, farisei, leproși, îndrăciți și cine știe ce alți bolnavi care au însetat după iertare și vindecare. Peste toți, inclusiv peste noi, sofisticații păcătoși moderni, harul coboară ca întotdeauna - gratis, necondiționat, din partea casei.
RRP: 24.00 RON
Preţul nostru:
21.60 RON

Reducere: 2.40 RON (10%)
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme