CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Filtrează după categorie

Produse populare

OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri acordate.

Întoarceţi-vă la Mine ~ Lynn Austin
Întoarceţi-vă la Mine După câteva decenii de exil, profeţiile se împlinesc: împăratul Cirus le dă voie iudeilor să se întoarcă la Ierusalim. Ido, un preot, vede în asta o întoarcere a bunăvoinţei divine către poporul ales.

Pagini: 422

Preţul nostru: 39.00 RON

Vindecările divine. O abordare biblică pe înţelesul tuturor ~ Daniel Muresan
Vindecările divine. O abordare biblică pe înţelesul tuturor Această carte a fost scrisă ca un manifest prin care biserica este chemată să se întoarcă la valorile biblice şi sănătoase din punct de vedere spiritual.

Preţul nostru: 25.00 RON

Mărturisirea ~ Beverly Lewis
Mărturisirea Katie Lapp este pusă la grea încercare când canoanele comunităţii amish o izolează de toţi cei dragi. Inevitabil decide să plece de una singură în lumea "engleză" - stranie şi primejdioasă - fără să-şi închipuie că omul pe care îl iubeşte plănuieşte să se întoarcă în sânul familiei lui amish... şi la ea.

Pagini: 277

Preţul nostru: 32.00 RON

Schimbare de direcţie, o perspectivă creştină despre homosexualitate (vol 1+vol2) ~ Teofil Gavril
Schimbare de direcţie, o perspectivă creştină despre homosexualitate (vol 1+vol2) Homosexualitatea şi tulburările de orientare şi identitate sexuală sunt consecinţe nefericite ale stării de păcat, care au ca urmare destructurări patologice la nivel biologic, psihic, relaţional, moral şi spiritual "SCHIMBARE DE DIRECŢIE" poate fi o rază de speranţă pentru cei ce nu mai au nicio speranţă, demonstrând că şi alţii au reuşit să schimbe direcţia.

Pagini: 922

Preţul nostru: 28.40 RON

Cum ştiu că Dumnezeu răspunde la rugăciune ~ Rosalind Goforth
Cum ştiu că Dumnezeu răspunde la rugăciune Rosalind Goforth rememorează în această carte răspunsuri primite din partea lui Dumnezeu la diferite rugăciuni privind nevoi personale. Prin mesajul pe care-l transmite, că Dumnezeu e credincios promisiunilor Sale de a Se îngriji de nevoile copiilor Lui, credinta acestora poate fi întărită şi dorinţa de a se ruga mai mult înviorată.

Pagini: 114

Preţul nostru: 16.00 RON

Depresia, boala modernităţii ~ Dr. Samuel Pfeifer
Depresia, boala modernităţii Sunt bucuros că am găsit în persoana doctorului Samuel Pfeifer un autor capabil să îndeplinească acest deziderat. Ca şef al unei clinici de psihiatrie şi psihoterapie, a consiliat multi oameni şi seminarele sale le-au fost de folos multora.

Pagini: 86

Preţul nostru: 17.00 RON

Dragoste regăsită ~ Tamera Alexander
Dragoste regăsită Deşi despărţirea este dată de o singură clipă, uneori durerea pierderii unei fiinţe dragi poate dăinui o viaţă întreagă.

Pagini: 443

Preţul nostru: 37.00 RON

Mesia, Evanghelia lui Dumnezeu ~ Sfantul Ioan Cristodoxul
Mesia, Evanghelia lui Dumnezeu Lucrarea de fata este o incercare de a aduna impreuna toate evenimentele si toate declaratiile facute de Domnul Isus, de ucenicii Sai sau de alte persoane relevante mentionate in cele patru Evanghelii, pentru a oferi o perspectiva cronologica, integrala si unitara asupra evenimentelor desfasurate pe parcursul vietii pamantesti a Domnului nostru Isus Cristos

Pagini: 240

Preţul nostru: 22.00 RON

Ghid de studiu vol.2 ~ Ovidiu Blaj
Ghid de studiu vol.2 Studiul este destinat sa te ajute sa aprofundeyi cunostintele biblice, trecand dincolo de nivelul informational.

Pagini: 119

Preţul nostru: 14.50 RON

Jocul cu copiii nu-i o joaca Vol. 12 ~ Ovidiu Blaj
Jocul cu copiii nu-i o joaca  Vol. 12
Condition Rating: 
Volumul cu numarul 12 contine noi intrebari din frumoasele carti ale Bibliei, sugestii pentru invatatori, versete de memorat si multe jocuri.

Preţul nostru: 12.00 RON

Flacara reaprinsa vol.1 Seria Cronicile de la Fountain Creek ~ Tamera Alexander
Flacara reaprinsa vol.1 Seria  Cronicile de la Fountain Creek Larson Jennings a fugit toată viața de un trecut dureros. Nu are încredere în oameni și îi este teamă să nu fie rănit din nou. Într-o noapte fatidică, viața lui ia o întorsătură neașteptată și, la scurtă vreme după aceea, este silit să facă o alegere. Indiferent ce va alege, hotărârea pe care o va lua l-ar putea costa viața.

Pagini: 389

Preţul nostru: 37.00 RON

Dicţionar enciclopedic de personaje biblice ~ Richard R. Losch
Dicţionar enciclopedic de personaje biblice Dicţionarul enciclopedic de personaje biblice îşi merită cu prisosinţă numele: veţi găsi realmente fiecare personaj din Biblie în această lucrare exhaustivă şi fascinantă

Pagini: 619

Preţul nostru: 90.00 RON

Arată produse 1 - 12 / Total: 99   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme