CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Produse populare

Turnul rugăciunii
Turnul rugăciunii Ne stă înainte o colecţie de reflecţii care se cer citite pe îndelete, cu aşteptarea ca Duhul Sfânt să ne îmbogăţească viaţa lăuntrică şi să ne îndemne la rugăciune.

Preţul nostru: 32.00 RON

Mărturisirea păcatelor ~ Daniel Maris
Mărturisirea păcatelor Cand constientizam si apoi ne marturisim toate pacatele pentru care ar fi trebuit sa stam o vesnicie in iad si pentru care Dumnezeu L­a trimis pe Fiul Sau ca sa le plateasca in locul nostru, e imposibil sa nu ramanem vesnic recunoscatori. Prin faptul ca omul recunoaste ca este pacatos, el recunoaste cat de pretios este sangele lui Hristos.

Pagini: 92

Preţul nostru: 9.00 RON

Rugaciunea care ajunge la tron ~ Austin T. Sparks
Rugaciunea care ajunge la tron Unul dintre cele mai dificile lucruri, dacă nu chiar cel mai dificil, este acela de a ajunge să ne rugăm și să ne dedicăm în întregime rugăciunii.

Pagini: 57

Preţul nostru: 9.00 RON

Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu prin post şi rugăciune ~ Rodica Volintiru
Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu prin post şi rugăciune

Pagini: 287

Preţul nostru: 30.00 RON

Ghid esenţial de vindecare
Ghid esenţial de vindecare Ghid esential de Vindecare este o carte menita sa vina in ajutorul tau cu cele mai potrivite solutii pentru sanatatea ta, metode care au trecut peste veacuri, a caror prospetime si revelatie nu s-au invechit.

Pagini: 230

Preţul nostru: 30.00 RON

Rugăciunea: ceea ce vorbim cu Dumnezeu contează ~ Corey Russell
Rugăciunea: ceea ce vorbim cu Dumnezeu contează In Rugaciunea - ceea ce vorbim cu Dumnezeu conteaza, Corey Russell ne invita sa imbratisam aceasta identitate intr-un mod poaspat, aratandu-ne in Biblie si in istorie, precum si in ceea ce lucreaza Dumnezeu in zilele noastre, ca ceea ce conversam cu Dumnezeu conteaza cu adevarat.

Pagini: 238

Preţul nostru: 29.00 RON

Rugaciunea lui Isus ~ Ghita Mocan
Rugaciunea lui Isus Parca la toate ne-am fi asteptat, mai putin la acest moment. Gasim aici un Isus trecut complet de partea discipolilor Sai. Se roaga dintre ei, pentru ei si in folosul lor. Ei sunt rodul muncii Lui, investitia pe care inca n-o vede nimeni, samanta care va incolti abia in urmatorii ani.

Pagini: 329

Preţul nostru: 26.00 RON

Materie cenuşie ~ dr. David I. Levy , Joel Kilpatrick
Materie cenuşie Ce se întâmplă când rugăciunea și neurochirurgia se împletesc? Când renumitul neurochirurg David Levy a decis să-și întrebe pacienții dacă poate să se roage cu ei înainte de operație, nu a știut la ce să se aștepte. „Dacă operația nu decurge bine - cine va fi învinovățit? Dar dacă decurge bine - al cui va fi meritul?”

Pagini: 248

Preţul nostru: 29.00 RON

Îndrumător de rugăciune ~ Sylvia Gunter
Îndrumător de rugăciune " Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara "

Pagini: 362

Preţul nostru: 40.00 RON

Făuritorul de cercuri ~ Mark Batterson
Făuritorul de cercuri Trasand cercuri de rugaciune in jurul visurilor si temerilor tale. Cat de mare este Dumnezeul tau? Este El suficient de mare ca sa-ti vindece casnicia sau copiii? Este El mai mare decat un RMN pozitiv sau o evaluare negativa? Este el mai mare decat pacatul sau visul tau secret?

Pagini: 246

Preţul nostru: 24.00 RON

Rugaciuni care aduc vindecare ~ John Eckhardt
Rugaciuni care aduc vindecare Când Isus ajungea într-un oraș, vestind venirea Împărăției lui Dumnezeu, nu numai că îi vindeca pe toți cei care veneau la El, ci vindeca „orice boală și orice neputință". Vindecarea este disponibilă pentru toți!

Pagini: 82

Preţul nostru: 19.00 RON

Binecuvântări pentru fiecare zi a anului ~ Carla Barnhill
Binecuvântări pentru fiecare zi a anului Binecuvantari pentru fiecare zi a anului este o aventura vie - o plimbare prin Biblie, de la Geneza la Apocalipsa

Preţul nostru: 50.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 65   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme