CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Să nu ucizi - Avortul în economia lui Dumnezeu

Să nu ucizi - Avortul în economia lui Dumnezeu

Gabi Giulusan

Preţul nostru: 20.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786069253809
Număr pagini: 132
Codul produsului: 10454
Dimensiuni produs: 127 x 200 mm

Descrierea produsului

Realitatea avorturilor nu este ceva neînsemnat în inima lui Dumnezeu. Cartea de faţă priveşte avortul nu ca pe o problemă etică în special, ci mai degrabă ca o înstrăinare de cunoaşterea lui Dumnezeu, atât a celor care sunt direct implicaţi în industria avortului cât şi a celor dintre noi care suntem ignoranţi faţă de ce se întâmplă cu pruncii nenăscuţi.

Un strigăt mut în pântecul mamei, la fiecare 90 de secunde. În România!

Vorbim despre necesitatea cunoaşterii lui Dumnezeu şi părerea Sa absolută cu privire la avort, vina personală şi vina colectivă când vine vorba despre vărsarea sângelui nevinovat, precum şi o abordare practică, în mijlocire, a modului în care putem sta împotriva acestei culturi a morţii care are ca şi rezultat moartea a milioane de prunci nenăscuţi.

Intr-o tara in care la fiecare 3 minute 2 copii sunt ucisi in pantecele mamei lor, e timpul sa dam cartile unui joc mortal pe fata si sa privim aceasta realitatea dureroasa NU din perspectiva etica si sociala in primul rand, ci mai degraba din perspectiva lui Dumnezeu; pentru ca nu o lege, nu semnand petitii, nu prin manifestari ieftine de strada vom ajunge la schimbarea mintii si a inimii, ci doar prin cunoasterea lui Dumnezeu.

E o carte despre Dumnezeu, despre inima lui Dumnezeu pentru viata pe care a creat-o, pentru oameni. Citind-o il vei descoperi pe Dumnezeu, si descoperindu-l pe El vei intelege tragedia avorturilor.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Etică
Produse > Cărţi > Sociologie, Psihologie, Consiliere

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Devenind bărbatul visurilor ei ~ Melanie Chitwood
Nu te multumi cu o căsnicie de calitatea a doua. Tu si sotia ta meritati ceva mult mai bun si vă veti bucura de beneficiile investitiei tale de timp si energie pe măsură ce vei învăta tot mai mult să devii bărbatul visurilor ei.
Preţul nostru:
24.00 RON

Femeile remarcabile ale Bibliei ~ Elizabeth George
RRP: 27.50 RON
Preţul nostru:
26.00 RON

Reducere: 1.50 RON (5%)
De la magie neagră la Cristos ~ Doreen Irvine
De la sărăcie la prostituție, de la Doreen la „Daring Diana”, de la dependența de droguri la închisoare, de la satanism la titlul de regină a vrăjitoarelor... O experiență extremă, care oferă speranță... mai ales celor ce consideră că au mers prea departe pentru a mai putea fi iertați.
Preţul nostru:
11.00 RON

Dificultăţi conjugale ~ Paul Tournier
Preţul nostru:
2.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme