CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Salvaţi din Kabul

Salvaţi din Kabul

Echipa Shelter Now , Eberhard Muehlan

Preţul nostru: 30.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Escape from Kabul
ISBN: 9786066480321
Număr pagini: 270
Codul produsului: 12027
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 18 mm
Greutate produs: 0.295 kg

Descrierea produsului

În august 2001, opt voluntari străini au fost prinși în decursul a trei zile, de către talibanii radicali din Afganistan. Sub acuzația că au făcut prozelitism în țările musulmane fundamentaliste, cei opt bărbați și femei din organizația internațională Shelter Now - patru germani, doi australieni și doi americani - și-au petrecut următoarele 103 zile în închisori, în niște condiții inumane, fără să știe dacă vor fi eliberați sau condamnați la moarte. După atacurile teroriste de la 11 septembrie, au devenit pioni într-un joc politic extrem de periculos. Prin ei, talibanii au început în sfârșit să cadă în Kabul, voluntarii au fost răpiți de talibani și duși, într-o călătorie de coșmar, către temuta fortăreața din sudul țării, Kandahar.

 Înșiși voluntarii sunt cei care povestesc despre agonia, rugăciunile disperate, speranțele, panica din timpul raidurilor aeriene și în sfârșit, suspansul salvării lor în miezul nopții de către Forțele Speciale SUA.

Această carte ne descoperă lumea întunecată a talibanilor: jocurile la nivelul minții, interogările istovitoare, ororile îndurate în captivitate. În același timp scoate în evidență tăria spiritului uman așa cum o descoperă ei înșiși atât voluntarii cât și ceilalți prizonieri afgani, precum și credința neclintită, curajul și speranța vie a acestora.

Eberhard Muehlan este pedagog și lider al unei organizații pentru familii din Germania. Este autorul unui număr de douăzeci de cărți, incluzând Manualul familiei (Highland Books).

SHELTER NOW este o organizație de ajutorare internațională înființată în 1983, cu sediul în Germania. Aceasta își desfășoară activitatea în Afganistan și Pakistan, unde, în taberele de refugiați, se construiesc case, clinici și școli. De asemenea, organizația se ocupă cu scăparea sau repararea sistemelor de irigație, precum și cu distribuirea zilnică de mâncare miilor de refugiați aflați acolo. Din 1998 și până astăzi, această organizație a avut un rol foarte important în reconstruirea Afganistanului.

CUPRINS

Mulțumiri
Prefață
Prezentarea celor opt voluntari

1. De la prizonieri la ostatici
2. În ghearele poliției religioase
3. După gratii
4. Interogatoriul
5. Judecați după sharia
6. Hotel Hamid
7. Bombe și rugăciuni
8. Pe străzile din Ghazni
9. În ceasul al unsprezecelea

Epilog: Din nou în Afganistan
105 zile în captivitate - Cronologia evenimentelor

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Nobleţea suferinţei ~ Sabina Wurmbrand
Preţul nostru:
25.00 RON

Apostolul credinţei: Smith Wigglesworth ~ Stanley Howard Frodsham
Smith Wigglesworth a fost o personalitate unică și originală. A predicat Evanghelia în toate părțile lumii, iar slujba sa a fost pecetluită cu semnele și minunile apostolice. Se poate spune cu toată certitudinea că prin el Dumnezeu și-a pecetluit Cuvântul Său cu mărturii.
Preţul nostru:
14.00 RON

Fugi, băiete, fugi! ~ Nicky Cruz
Povestea lui Nicky Cruz, este o poveste remarcabilă. Are toate elementele unei tragedii - violență, intrigă - plus cel mai important ingredient dintre toate: puterea Evangheliei lui Isus Cristos. „Fugi, băiete, fugi!” este o poveste emoționantă! Speranța mea este că ea va fi citită de cât mai mulți și că aceștia vor ajunge să-L cunoască pe Cristos, Cel care a schimbat inima rebelă a lui Nicky Cruz transformându-l într-o legendă creștină a timpului său.
Preţul nostru:
30.00 RON

Viaţa în pantofii mei ~ Elisabeth Mittelstadt
Elisabeth Mittelstdt, prin experienţa ei cutremurătoare de viaţă, este o dovadă clară că există speranţă şi pentru problemele şi întrebările tale, iar modul în care Dumnezeu a ajutat-o să umble zi de zi în acei pantofi pe care a trebuit să-i încalţe în diferite perioade ale vieţii poate fi o sursă de inspiraţie şi pentru tine.
Preţul nostru:
35.00 RON

Făuritorul de cercuri ~ Mark Batterson
Trasand cercuri de rugaciune in jurul visurilor si temerilor tale. Cat de mare este Dumnezeul tau? Este El suficient de mare ca sa-ti vindece casnicia sau copiii? Este El mai mare decat un RMN pozitiv sau o evaluare negativa? Este el mai mare decat pacatul sau visul tau secret?
Preţul nostru:
24.00 RON

Eliberată pe viaţă ~ Rita Nightingale
O tânără fată pleacă într-o călătorie de plăcere, în care întâlnește un bărbat fermecător care devine prietenul ei și apoi toate se năruiesc; poliția îi găsește pungi de heroină în fundul dublu al valizei dăruite de prietenul ei. Curtea de justiție thailandeză o găsește vinovată și o condamnă la douăzeci de ani de închisoare în Thailanda...
Preţul nostru:
28.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme