CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Secretele Coranului

Secretele Coranului

Don Richardson

RRP: 29.00 RON
Preţul nostru: 26.10 RON
Reducere: 2.90 RON (10.00%)

Detalii produs

Valoare:: 29.00 RON
Număr pagini: 261
Codul produsului: 14141
Dimensiuni produs: 205 x 135 mm

Descrierea produsului

Secretele Coranului

Ştiţi ce spune, de fapt, Coranul?
Este oare adevărat ceea ce auzim despre islam la buletinele de ştiri? Este oare Coranul, cartea sfântă a musulmanilor, o carte a păcii sau o carte a războiului? Ce ştiţi despre religia care va întrece, curând, iudaismul, considerat cea de-a doua mare religie din America? Oare există o strategie islamică pentru supremaţie mondială sau doar o sperietoare? Cei mai mulţi oameni preferă să ocolească aceste întrebări critice cu generalităţi precum „o religie este o religie şi atât” şi o lasă baltă. Cartea aceasta este diferită. Don Richardson ne pune la dispoziţie un studiu obiectiv, inteligibil şi minuţios al Coranului. Prezentând dovezi concrete, Secretele Coranului ne dezvăluie conţinutul cărţii sfinte a islamului bazat pe ceea ce spune efectiv. Este o carte mult așteptată de care avem atâta nevoie în ziua de azi!

„Secretele Coranului, scrisă de unul dintre cei mai respectaţi misionari din zilele noastre, este o carte de actualitate adresată tuturor iubitorilor de adevăr… Cartea aceasta le va descoperi creştinilor şi liderilor de pretutindeni adevărul despre religia islamică şi va evidenţia nevoia imperioasă de a răspândi Evanghelia printre musulmani.”
Waleed Nassar, preşedinte, Great Commision Ministries International

„E drept că un obstacol major în calea evanghelizării oamenilor nemântuiţi din întreaga lume de azi este puterea spirituală din spatele islamului, numită Allah. Primul pas spre înlănţuirea acestei «fiinţe puternice» este să înţelegem ce se ascunde dedesubt. Nu ştiu un alt punct de pornire mai bun decât impresionanta carte Secretele Coranului.”
C. Peter Wagner, rector, Wagner Leadership Institute

„Ori de câte ori se discută despre islam, sunt două opţiuni: (1) spui adevărul şi îi superi pe unii oameni sau (2) îndulceşti faptele şi te bucuri de popularitate. Don Richardson a ales prima variantă. Este un proclamator al adevărului, ceea ce nu îl face deloc popular, ci îl face onest din punct de vedere istoric, privitor la această chestiune. Un singur lucru mai am de adăugat despre cartea lui Don: citiţi-o.”
Dr. Jim Garlow, autor, A Christian’s Response to Islam

DON RICHARDSON, autorul cărţilor Veşnicia din inimile lor, Copilul păcii şi Lords of the Earth, a studiat universul lumii musulmane timp de mai bine de 30 de ani. A locuit, împreună cu soţia sa Carol, timp de 15 ani, printre oamenii primitivi ai tribului sawi, într-o regiune izolată din Indonezia. Don a creat un alfabet pentru limba sawi, a conceput 19 abecedare, i-a învăţat pe indigeni să citească şi să scrie în limba lor maternă şi a tradus întreg Noul Testament. Începând cu anul 1977, Don a slujit ca ambasador pentru organizaţia misionară World Team. A obţinut un doctorat în literatură, la Universitatea Biola, în La Mirada, California, este pastor şi vorbeşte, ca invitat, la diverse evenimente organizate de biserici.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Mişcări religioase - Religii ale lumii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Despărţiţi dar nu pentru totdeauna ~ Gabriela Lazau
Ca orice carte scrisă în lumea asta și această carte are un scop. Scopul ei este de a trezi Biserica lui Cristos din starea de păcat și întoarcerea ei la Dumnezeu. Chiar dacă această poveste de dragoste este o întâmplare fictivă, ea se bazează pe întâmplări adevărate.
RRP: 23.00 RON
Preţul nostru:
20.70 RON

Reducere: 2.30 RON (10%)
Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu prin post şi rugăciune ~ Rodica Volintiru
RRP: 30.00 RON
Preţul nostru:
27.00 RON

Reducere: 3.00 RON (10%)
Podul spre casă ~ Francine Rivers
O poveste cu adevarat fermecatoare despre ispita, har si dragoste neconditionata.
RRP: 45.00 RON
Preţul nostru:
40.50 RON

Reducere: 4.50 RON (10%)
Mai tare ca vrăjmaşul [Carte] ~ Jim Bolin
Această carte este o armă. Ea te va ajuta să cunoști adevărul și să-ți întărești credința pentru a te împotrivi vrăjmașului și pentru a-i învinge uneltirile.
RRP: 12.00 RON
Preţul nostru:
10.80 RON

Reducere: 1.20 RON (10%)
Mai bine să arzi decât să rugineşti
Viaţa lui George Whitefield este istoria unui bărbat care în credinţă, în predicare, în umblarea creştină şi în zel a fost comparabil cu apostolii, ca puţini alţii înainte sau după el.
RRP: 9.50 RON
Preţul nostru:
8.55 RON

Reducere: 0.95 RON (10%)
Simţi că vrei să renunţi: Cum să găseşti speranţă şi vindecare când te simţi descurajat ~ David Wilkerson
Numai Dumnezeu poate învinge suferința ta. Prin povestiri adevărate și emoționante și înțelepciunea care vine după o viață întreagă de slujire, Wilkerson te îndrumă cu blândețe spre punctul acela în care trebuie să Îi predai totul lui Dumnezeu și să crezi că El va înfăptui miracole în viața ta.
RRP: 21.00 RON
Preţul nostru:
18.90 RON

Reducere: 2.10 RON (10%)
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme