CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Set pentru studiu biblic (6 carti de studiu)

Set pentru studiu biblic (6 carti de studiu)

David F. Payne, Dr. , Tim Dr. Dowley , Robert Backhouse , Stephen Motyer

RRP: 16.00 RON
Preţul nostru: 14.40 RON
Reducere: 1.60 RON (10.00%)

Detalii produs

Valoare:: 16.00 RON
Legare: Coperta moale
Data apariţiei: 12.01.2012
Codul produsului: 11456
Dimensiuni produs: 210 x 297 x 5 mm

Descrierea produsului

Pentru o perioadă limitată puteți achiziționa acest întreg set de ajutoare pentru studiul biblic, scurte referințe pe teme biblice, cărți despre personaje, locuri și întâmplări din Biblie, la un preț foarte atractiv. Mai jos este descrierea tuturor titlurilor din acest pachet.

Atlas BiblicAtlas Biblic

Dr. Tim Dowley

O carte care trebuie ţinută lângă Biblia dvs. Biblia este plină de călătorii: călătoria lui Avraam din Ur spre ţara Canaan, călătoria poporului israel din robia egipteană spre Ţara Făgăduinţei, călătoriile misionare ale Sf. Apostol Pavel. Dar unde a fost Mesopotamia? Unde a traversat Moise Marea Roşie? De ce au fost asa de multe bătălii de-a lungul şi de-a latul Palestinei? Unde a fost Golgota - Locul Căpăţânii? Unde a naufragiat corabia Sfântului Apostol Pavel în călătoria spre Roma?

Toate aceste întrebări îşi au răspunsul în acest Atlas, în care hărţile clare şi viu colorate asigură o mai bună înţelegere a povestirilor biblice. Atlasul include de asemenea un repertoar geografic.

Cunostinte generale din BiblieCunoştinţe generale din Biblie

Tim Dr. Dowley

De ce există două Testamente? Cum au trăit oamenii în vremea lui lisus? Ce sunt Manuscrisele de la Marea Moartă? Cum arăta Templul? Acestea şi multe alte întrebări fascinante primesc răspuns în acest nou ghid introductiv pe marginea Bibliei. Ideal pentru a fi folosit acasă, la şcoală, la biserică şi în învăţământul catehetic.

Cuprinsul include: Personaje din Biblie; Tabele istorice; Hărţi şi diagrame în culori; Contextul geografic şi istoric; Ilustraţii originale; Fotografii în culori

Istoria vremurilor bibliceIstoria vremurilor Biblice

Dr. David F. Payne

Istoria Vremurilor Biblice conţine:

  • Ghid cu inserţie în detaliu
  • Scurtă istorie a Israelului
  • De la Geneza la Apocalipsă
  • Date biblice importante
  • Evenimente mondiale contemporane perioadei descrise

Când a avut loc Exodul? Cine a fost împărat roman în timpul naşterii lui lisus? Când s-au întors în luda evreii din exil? Cine a fost rege al Ierusalimului în timpul primelor Jocuri Olimpice? Răspunsul la aceste întrebări şi la multe altele se găsesc în acest ghid cu inserţie unic şi valoros, care poate fi folosit şi ca o hartă de perete pentru studiu în clasă, în paralel cu datele biblice importante, ghidul menţionează multe evenimente din viaţa politică şi din artă ale perioadei respective.

Cartea include de asemenea un rezumat ilustrat, succint şi exact, al istoriei Israelului realizat în urma unor cercetări ale autorului, expert în domeniu.

Dr. David Payne, specialist al Vechiului Testament la Colegiul Biblic din Londra, este cunoscut şi pentru comentariile la Cartea Deuteronomului şi la 1, 2 Samuel/ 1, 2 Regi. El a revizuit de asemenea lucrarea „Israel and the nations" (Israelul şi naţiunile) al cărei autor este FFBruce.

Ghidul biblic al IerusalimuluiGhidul biblic al Ierusalimului

Robert Backhouse

Ierusalim - cetate a lui David, oraşul lui Solomon, locul ultimei săptămâni a lui lisus pe pământ - este de asemenea un loc sfânt al Islamului, ţinta Cruciaţilor medievali, dar şi a pelerinilor din zilele de astăzi. Chiar şi persoana cea mai sceptică trebuie să vadă cât de multe profeţii din Vechiul Testament legate de Ierusalim şi Israel s-au împlinit deja.

Această carte de excepţie oferă o prezentare color a Ierusalimului trecut, prezent şi viitor, subliniind semnificaţia sa în Sfânta Scriptură.

Introducere in Noul TestamentIntroducere în Noul Testament

Stephen Motyer

Lui lisus Hristos li datorăm Noul Testament. Deşi nu a scris nimic, El a generat cărţile Noului Testament - o colecţie de scrieri care au modelat istoria întregii lumi şi au influenţat profund vieţile tuturor celor ce le-au citit şi au crezut în cele scrise. Acest ghid este foarte util şi introduce pe cititori în studiul Noului Testament, recunoscând necesitatea de a ne deschide mintea şi inima acestui demers.

Pastor Prof. Dr. Stephen Motyer, care deţine un doctorat în teologie la Universitatea din Londra, predă Noul Testament la Colegiul Biblic din Londra. A studiat la Universităţile din Bristol şi Tubingen. Alte cărţi ale sale includ Istoria Noului Testament (împreună cu John Stott) şi un comentariu la Epistola către Efeseni.

 

Personaje din Vechiul si Noul TestamentPersonaje din Vechiul şi Noul Testament

Robert Backhouse

Cine este cel mai vârstnic personaj din Biblie? Ce legătură există între lisus şi rege/e Da vid? Ce înseamnă numele de „Salomeea"? Cine l-a înlocuit pe luda Iscarioteanul?

Toate aceste întrebări - şi multe altele - primesc răspuns în această carte fascinantă, care prezint portretele bine definite a mai mult de 230 dintre cele mai marcante personaje din Biblie. Ilustrat în culori pastelate, fiecare articol este însoţit de trimiteri biblice. Având un indice bogat, această carte de referinţă şi uşor de mânuit, se doreşte a fi de mare ajutor în studiul biblic individual, la orele de religie sau în şcoala duminicală.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Dicţionare, Enciclopedii
Produse > Cărţi > Studiu Biblic
Produse > Cărţi > Cărţi ale Bibliei
Produse > Cărţi > Biserica > Istoria Bisericii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Versete autocolante - set 9 buc [Cadou]
RRP: 3.50 RON
Preţul nostru:
3.15 RON

Reducere: 0.35 RON (10%)
Preţul neglijenţei ~ A. W. Tozer
Probabil că ne apropiem de o vreme în care cei ce sunt de partea Domnului vor fi constrânşi să se retragă din talmeş-balmeşul religios şi să formeze un grup de credincioşi care să insiste asupra doctrinei nou-testamentare şi asupra practicii nou-testamentare.
RRP: 10.00 RON
Preţul nostru:
9.00 RON

Reducere: 1.00 RON (10%)
Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt ~ Tim LaHaye
Fiecare persoană este o combinaţie de slăbiciuni şi calităţi, iar pentru aceasta există un motiv, explică Tim LaHaye.
RRP: 13.50 RON
Preţul nostru:
12.15 RON

Reducere: 1.35 RON (10%)
Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
RRP: 15.00 RON
Preţul nostru:
13.50 RON

Reducere: 1.50 RON (10%)
Plictisit de Dumnezeu ~ Sean Dunn
Adolescenţii căldicei, care nu se omoară cu relaţia lor cu Dumnezeu, ci se mulţumesc cu minimum necesar ca să nu-i supere pe părinţi şi pe cei de la biserică responsabili de ei, ajung tineri şi mai puţin căldicei, adulţi reci şi bătrâni îngheţaţi. Vieţi risipite. Impact etern zero.
RRP: 15.00 RON
Preţul nostru:
13.50 RON

Reducere: 1.50 RON (10%)
OFERTA SĂPTĂMÂNII - 4 cărți la 10 RON - Rugăciune pentru națiuni, Dificultăți conjugale, Israel țara făgăduită, Picioare de căprioară pe înălțimi. ~ Paul Tournier, Gary & Thelma Hess, Lance Lambert, Hannah Hurnard
Rugăciune pentru națiuni, Dificultăți conjugale, Israel țara făgăduită, Picioare de căprioară pe înălțimi.
RRP: 29.20 RON
Preţul nostru:
10.00 RON

Reducere: 19.20 RON (66%)
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme