CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Produse populare

Schimbare de direcţie, o perspectivă creştină despre homosexualitate (vol 1+vol2) ~ Teofil Gavril
Schimbare de direcţie, o perspectivă creştină despre homosexualitate (vol 1+vol2) Homosexualitatea şi tulburările de orientare şi identitate sexuală sunt consecinţe nefericite ale stării de păcat, care au ca urmare destructurări patologice la nivel biologic, psihic, relaţional, moral şi spiritual "SCHIMBARE DE DIRECŢIE" poate fi o rază de speranţă pentru cei ce nu mai au nicio speranţă, demonstrând că şi alţii au reuşit să schimbe direcţia.

Pagini: 922

Preţul nostru: 28.40 RON

Depresia, boala modernităţii ~ Dr. Samuel Pfeifer
Depresia, boala modernităţii Sunt bucuros că am găsit în persoana doctorului Samuel Pfeifer un autor capabil să îndeplinească acest deziderat. Ca şef al unei clinici de psihiatrie şi psihoterapie, a consiliat multi oameni şi seminarele sale le-au fost de folos multora.

Pagini: 86

Preţul nostru: 17.00 RON

Depresia - calea spre vindecare ~ Dr. Neil Nedley
Depresia - calea spre vindecare Depresia este reversibilă. Nu trebuie să trăiţi cu ea o viaţă întreagă. Există o cale către vindecare - iar această carte vă poate ajuta să o găsiţi.

Preţul nostru: 50.00 RON

Dincolo de limite ~ John Townsend
Dincolo de limite Dincolo de limite - îţi arată cum să treci de durerea relaţională şi să experimentezi libertatea şi dragostea pe care le doreşte Dumnezeu pentru relaţiile tale cele mai apropiate.

Preţul nostru: 30.00 RON

Limite pentru copii ~ Henry Cloud, John Townsend
Limite pentru copii Învaţă cum: - să stabileşti limite şi totuşi să fii un părinte iubitor -să echilibrezi o viaţă de familie scăpată de sub control - să aplici cele 10 Legi ale limitelor în creşterea şi educarea copiilor - să defineşti limitele şi consecinţele potrivite pentru copiii tăi

Preţul nostru: 30.00 RON

Generaţia înstrăinată ~ Josh McDowell
Generaţia înstrăinată Nu trebuie să fii părinte pentru a observa că noua generaţie de tineri este diferită de cele anterioare, iar această diferenţă reiese cel mai bine din prăpastia care se cască tot mai mult între generaţii.

Pagini: 214

Preţul nostru: 25.00 RON

Şi bărbaţii buni se mânie ~ Bill Perkins
Şi bărbaţii buni se mânie În această carte excepţională, Bill Perkins relatează întâmplări reale din viaţa unor bărbaţi buni care se confruntă cu mânia...bărbaţi care îşi fac rău lor înşişi, dar şi altora.

Pagini: 200

Preţul nostru: 21.00 RON

Idolul iubirii
Idolul iubirii "Salut, mă numesc Jennifer. Ştiu că tocmai ne-am întâlnit, dar deja...mi-aş dori să mă placi." Ai trăit şi tu sentimentul acesta - de tânjire profundă ca oamenii să te aprecieze, să te respecte...şi să te iubească.

Pagini: 229

Preţul nostru: 27.00 RON

Eliberând captivii ~ Marjorie Cole
Eliberând captivii Această carte vă oferă informaţii care să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile care sunt considerate importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug.

Pagini: 58

Preţul nostru: 22.00 RON

De ce există suferinţă? ~ Ravi Zacharias, Vince Vitale
De ce există suferinţă? În cartea "De ce există suferinţă?", Ravi Zacharias si Vince Vitale te conduc cu grijă printr-o suită de răspunsuri care, luate impreună, oferă un răspuns clar, complex şi convingător.

Pagini: 224

Preţul nostru: 30.00 RON

Vindecarea celor cu inima franta ~ Sue Liljenberg
Vindecarea celor cu inima franta Din cele mai vechi timpuri, avortul a fost considerat o crima, un pacat impotriva lui Dumnezeu, impotriva copilului si a femeii insesi. Si atunci, de ce recurg femeile la avort? Si care sunt urmarile acestui flagel?

Pagini: 140

Preţul nostru: 30.00 RON

Vindecând bolnavii ~ T.L. Osborn
Vindecând bolnavii Vindecand Bolnavii – de T.L. Osborn este recunoscuta in intreaga lume ca fiind o carte clasica moderna despre vindecarea divina. T.L. Osborn a fost martorul vindecarii miraculoase a multor multimi de oameni care au crezut in puterea invierii lui Isus.

Pagini: 397

Preţul nostru: 30.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 83   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme