CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Filtrează după categorie

Produse populare

Biserica pelerină ~ Edmund Hamer Broadbent
Biserica pelerină S-AR CĂDEA SĂ FIE EVIDENT chiar şi pentru observatorul întâmplător al istoriei că adevărata istorie a bisericii nu este cea consemnată de cărţile de istorie.

Pagini: 297

Preţul nostru: 21.00 RON

Simplitate în vorbire ~ David W. Bercot
Simplitate în vorbire
Condition Rating: 
Deşi multe cărţi au fost scrise pe tema predicării, cele mai multe sunt adresate absolvenţilor de seminar teologic. Nu au în vizor şi bisericile care nu se folosesc de slujitori instruiţi în şcoli înalte. Tosmai de aceea este diferită cartea aceasta.

Pagini: 196

Preţul nostru: 19.40 RON

Prin furtună in braţele lui Dumnezeu ~ Jill Briscoe
Prin furtună in braţele lui Dumnezeu Ce faci când norii furtunii vieţii te înconjoară - şi nu poţi vedea linia orizontului? Spre ce te îndrepţi când Dumnezeu pare să fie distant?

Pagini: 194

Preţul nostru: 23.00 RON

Născuţi din Dumnezeu Predici din Ioan 1 ~ Martyn D. Lloyd-Jones
Născuţi din Dumnezeu  Predici din Ioan 1 Studii din Evanghelia dupa Ioan capitolul 1

Pagini: 536

Preţul nostru: 50.00 RON

Avraam fascinanta călătorie prin credinţă a unui nomad ~ Charles Swindoll
Avraam  fascinanta călătorie prin credinţă a unui nomad
Condition Rating: 
Când derulăm istoria până în timpurile lui Avraam, vom întâlni oameni care au născocit superstiţii false pentru a explica inexplicabilul. Unii împăraţi puternici pretindeau că sunt zei şi construiau piramide uriaşe în încercarea de a obţine nemurirea. Din mulţimea de concepţii greşite, din acest amalgam de confuzie, se distinge un bărbat.

Pagini: 287

Preţul nostru: 30.00 RON

Înţelepciunea poporului sfânt ~ Toni Berbece
Înţelepciunea poporului sfânt Lucrul care m-a mirat când am citit cartea Proverbe a fost să aflu că şi cei care refuză înţelepciunea lui Dumnezeu au o adunare. Se adună şi ei într-un loc. Ştiţi unde? Iată ce ni se spune: Omul care se abate de la calea înţelepciunii se va odihnii în adunarea celor morţi. (Prov. 21:16)

Pagini: 262

Preţul nostru: 25.00 RON

1&2 Timotei [Carte] ~ Beniamin Fărăgău
1&2 Timotei
Condition Rating: 
Cărţile 1 şi 2 Timotei oferă un cadru general atât pentru evaluarea direcţiei Bisericii, cât şi pentru încurajarea slujitorilor ei. Biserica este un spaţiu mântuitor şi este singura realitate pe care Fiul lui Dumnezeu a venit să o mântuiască pe Pământ.

Pagini: 372

Preţul nostru: 27.00 RON

Mesia, Evanghelia lui Dumnezeu ~ Sfantul Ioan Cristodoxul
Mesia, Evanghelia lui Dumnezeu Lucrarea de fata este o incercare de a aduna impreuna toate evenimentele si toate declaratiile facute de Domnul Isus, de ucenicii Sai sau de alte persoane relevante mentionate in cele patru Evanghelii, pentru a oferi o perspectiva cronologica, integrala si unitara asupra evenimentelor desfasurate pe parcursul vietii pamantesti a Domnului nostru Isus Cristos

Pagini: 240

Preţul nostru: 22.00 RON

Ghid de studiu vol.2 ~ Ovidiu Blaj
Ghid de studiu vol.2 Studiul este destinat sa te ajute sa aprofundeyi cunostintele biblice, trecand dincolo de nivelul informational.

Pagini: 119

Preţul nostru: 14.50 RON

Biserica, taina lui Hristos ~ Jan Egil Hafsahl
Biserica, taina lui Hristos După aproape 40 de ani - în calitate de conducător al Bisericii şi, totodată, îndrumător de studiu biblic, consider cum că s-a acumulat un număr considerabil de ore de studiu, lectură şi articole pe marginea temei " Biserica - taina lui Hristos "

Pagini: 204

Valoare: 20.00 RON
Preţul nostru: 16.00 RON
Reducere: 4.00 RON (20%)

Biserica în Epistola către Efeseni ~ Beniamin Fărăgău
Biserica în Epistola către Efeseni În demersul din acest volum am încercat să formulăm o definiție a Bisericii și să identificăm funcțiile ce derivă din natura ei, așa cum le găsim în Epistola către Efeseni.

Preţul nostru: 21.80 RON

Epistola către Efeseni ~ Beniamin Fărăgău
Epistola către Efeseni In Epistola catre Efeseni, apostolul Pavel ne descopera taina lui Hristos deschizand inaintea cititorului planurile vesnice ale Tatalui, implinite in lucrarea desavarsita a Fiului, prin nemarginita marime a puterii Duhului Sfant.

Preţul nostru: 31.50 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 104   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme