CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter | Citeste blog-ul CLC Romania
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Trandafir din măceş

Trandafir din măceş

Amy Carmichael

Preţul nostru: 12.60 RON

Detalii produs

Număr pagini: 149
Codul produsului: 12036
Dimensiuni produs: 132 x 200 x 9 mm
Greutate produs: 0.180 kg

Descrierea produsului

Amy Carmichael s-a nascut in 1867 in Millisle, Irlanda de Nord, intr-o familie presbiteriana. Cand avea aproape 16 ani, Bunul Pastor a adus-o in "staulul Lui", dupa cum a marturisit ea insasi. Dupa moartea tatlalui ei, cand Amy avea 18 ani, familia s-a mutat in Belfast. Acolo Amy s-a implicat in lucrarea misionara din oras, si aceasta a trezit in ea dorinta de a sluji pe campul de misiune.

La varsta de 24 de ani Amy a plecat in Japonia, dar, dupa mai bine de un an, a inteles ca nu acolo o voia Dumnezeu. In 1895 a mers in India, tara in care avea sa ramana pana la moartea ei, in 1951. Acolo a infiintat Dohnavur Fellowship (Partasia Dohnavur), in care au fost adapostiti, crescuti, educati si condusi la Cristos sute de copii.
In 1931 a cazut si a ramas invalida pentru tot restul vietii. Cartea de fata a luat nastere in perioada in care Amy era in cuptorul suferintei si se adreseaza tuturor celor care, intr-un fel sau altul, se afla sub "dintii ascutiti ai grapei". Amy si-a dorit ca aceasta carte sa fie un trandafir luat direct din spinii suferintei, pentru mangaierea celor care o vor citi.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ascunzişuri luminate ~ Nicolae Leka
La o prima lectură, ai putea spune că viaţa acestui om a fost nedreaptă, că oamenii care l-au încojurat erau nedrepţi şi neloiali, însă reversul medaliei se contureaza odata cu întâlnirea cu Adevărul.
Preţul nostru:
10.90 RON

Nimic fără Isus ~ Corrie Ten Boom
Această carte ne învață importanța ascultării Cuvântului lui Dumnezeu și a poruncilor Sale. Ea ne prezinta alegoria lui Isus ca fiind Vița iar noi mlădițele. Despărțiți de Salvatorul nostru nu putem face nimic.
Preţul nostru:
18.00 RON

Prin valea umbrei ~ Daniel C. Snaddon
Lupta unui prizonier de război pentru supraviețuire.
Preţul nostru:
7.00 RON

Jurnalul lui Ion Pocăitu' ~ Petru Lascău
Cine este Ion? A fost una dintre întrebările mereu puse de cititorii mei online. Dincolo de originea fictivă a personajului, Ion poate fi oricare dintre pastorii de azi. Sunt eu, în primul rând. O serie de realităţi din munca mea pastorală au devenit tuşele care colorează viaţa lui Ion.
Preţul nostru:
13.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: brasov@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: timisoara@clcromania.ro | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)
comenzi@clcromania.ro

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment
Parteneri: Catalog firme