CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania

Colecţia Cărţilor Rare

Casa iubirii ~ Elizabeth Cheney
Poate că un subtitlu potrivit al acestei cărți ar fi „Psalmul 23 trăit de micuța Doris”… Fiecare bucurie, la fel ca fiecare neîmplinire a personajului o ducea cu gândul la promisiunile acestui psalm minunat.
Preţul nostru:
12.90 RON

Fata din castel ~ Von Schmid, Cristoph
Răsplătirile sunt pregătite pentru cei care, indiferent de situație, aleg să fie credincioși lui Dumnezeu. În această carte vom descoperi căci chiar și atunci când ai pierdut totul, este un lucru pe care nu ți-l poate fura nimeni și care te va face să rămâi același om. Acest mărgăritar de preț este caracterul care are la bază principii sănătoase.
Preţul nostru:
9.60 RON

Înzăpeziţi ~ Franz Hoffman
Preţul nostru:
8.60 RON

Ioel, băiatul din Galilea ~ Annie Fellows Johnston
Citind această carte veți descoperi frământările sufletului unui copil, care din cauza unui accident, nu mai putea să se joace și nici să ajungă preot cum și-a dorit.
Preţul nostru:
9.60 RON

Jessica - Prima rugăciune, vol. 1 [Carte] ~ Hesba Stretton
Este povestea unei fetițe desculțe și sărmane, o poveste pe care veți vrea să o citiți iarăși și iarăși copiilor, oferindu-le o perspectivă nouă în ce privește mila și compasiunea.
Preţul nostru:
6.40 RON

Mamele unor oameni faimoşi [Carte] ~ Archer Wallace
Călătoriţi înapoi în istorie şi faceţi cunoştinţă cu renumitele mame ale unor oameni faimoși. Însoţiţi-le pe doamna Washington, doamna Wesley, doamna Franklin, doamna Adams, doamna Lincoln, doamna Carnegie precum şi multe altele şi descoperiţi ce calităţi ale acestor mame au făurit asemenea grandori.
Preţul nostru:
13.00 RON

Năsturelul lui Teddy ~ Amy Le Feuvre
Care este cel mai aprig şi înverşunat al tău? După ce vei citi Năsturelul lui Teddy, s-ar putea ca răspunsul tău să fie altul.
Preţul nostru:
9.60 RON

Nimeni nu mă iubeşte [Carte] ~ O. F. Walton
O. F. Walton, fiind pătrunsă adânc de dragostea lui Dumnezeu, a scris mai mult decât o banală povestire pentru copii, aducând lumină în întunericul suferinței și singurătății.
Preţul nostru:
6.40 RON

Porumbelul alb [Carte] ~ Von Schmid, Cristoph
Încă o dramă clasică din partea autorului operei „Coșul cu flori”. De data aceasta, înconjurați atât de nobili și contese, cât și de hoți și tâlhari, veți ajunge până la marginea prăpastiei de groază, dar veți urca și pe culmile nobleței și ale prieteniei sincere.
Preţul nostru:
6.00 RON

Sclavul ~ Von Schmid, Cristoph
„Sclavul” este istoria lui Anselmo, un băiat de şaisprezece ani, care a fost luat prizonier şi apoi vândut ca sclav într-o ţară străină. Această povestire va nărui barierele culturale şi va dezvălui trăsăturile de netăgăduit ale unui creştin adevărat.
Preţul nostru:
7.00 RON

Stâlpul de foc [Carte] ~ Ingraham J. H.
O carte captivantă care prezintă o frântură din istoria fascinantă a Egiptului antic și a Israelului aflat în captivitate. Personaje pozitive și negative, bine conturate, din rândul cărora se remarcă maiestuos Remeses-Moise, prințul Egiptului și apoi robul lui Dumnezeu, un model de cinste, altruism și credincioșie. Întâmplări pline de suspans care te cuceresc și te determină să nu renunți la lectură până la final.
Preţul nostru:
15.00 RON

Ştefan, un soldat al crucii [Carte] ~ Florence Morse Kingsley
O fată oarbă cu glas de privighetoare, împreună cu fratele ei, se găsesc ținta vânzătorilor de sclavi în deșertul Egiptului. La urechile lor ajung zvonuri despre anumite vindecări la Ierusalim. Fug în speranța unei minuni și ajung acolo în mijlocul celui mai măreț eveniment al istoriei.
Preţul nostru:
17.10 RON

Ţine-te de plută [Carte] ~ George Gladstone
Ce moștenire poate lăsa un tată sărac, aflat în pragul morții, fiului său iubit care va rămâne singur pe lume? Ce moștenire putem lăsa noi, călători prin văile durerii, urmașilor noștri?
Preţul nostru:
7.90 RON

Tom Gillies. Noduri legate şi dezlegate. [Carte] ~ George Gladstone
Tom Gillies și Dick Potter se întâlnesc în secret la peștera lor favorită pentru a plănui obrăzniciile care le-au dat o reputație atât de proastă...
Preţul nostru:
8.60 RON

Triumful crucii [Carte] ~ Florence Morse Kingsley
„Triumful crucii” vă va duce într-o călătorie de neuitat în istoria Israelului. Începând cu șaptesprezece ani după răstignirea și învierea Domnului Isus Cristos, drama culminează cu evenimentul devastator al distrugerii Ierusalimului.
Preţul nostru:
13.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment