CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Actul conjugal, frumuseţea dragostei sexuale

Actul conjugal, frumuseţea dragostei sexuale

Tim LaHaye , Beverly Lahaye

Preţul nostru: 27.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The Act of Marriage
Data apariţiei: 25.11.2008
ISBN: 9789738960206
Număr pagini: 326
Codul produsului: 8282
Dimensiuni produs: 140 x 205 mm
Greutate produs: 0.340 kg

Descrierea produsului

Cu peste 2,5 milioane de exemplare tipărite, „Actul Conjugal” a ajutat mii de cupluri creștine să-și maximizeze bucuria produsă de unirea sexuală și a salvat nenumărate căsnicii. Pastori, medici și psihologi deopotrivă susțin abordarea deschisă și practică pe care o propun autorii.

Această ediție actualizată și dezvoltată adaugă o dimensiune modernă, informativă unei cărți deja consacrate.

În secțiunile noi autorii discută despre „sexul după șaizeci de ani” și prezintă cinci motive pentru care Dumnezeu a creat sexul. Toate afirmațiile pe care le fac se sprijină pe cele mai recente descoperiri din domeniile medicinei și sociologiei.

Cartea este dedicată tuturor acelora care cred că viața conjugală poate fi frumoasă, palpitantă și plină de satisfacții, precum și acelora care își doresc să creadă acest lucru.

Cuplurile logodite și cei proaspăt căsătoriți care vor să facă din dragostea sexuală o bucurie încă de la început... cuplurile căsătorite de mulți ani și care vor să mențină flacăra aprinsă sau să reaprindă tăciunii... orice soț sau soție care vrea să facă dragoste mai bine, toți vor găsi aici informații benefice despre trupul femeii și al bărbatului, despre constituția lor psihosexuală și despre nevoia de tandrețe și afecțiune, acestea toate putându-i ajuta să-și atingă scopul.

Tim LaHaye este fondatorul și președintele organizației Family Life Seminars, cu sediul în Washington, D.C. A scris numeroase alte cărți, printre care ”How to Win Over Depression”, „Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt” și ”Anger Is a Choice”.

Beverly LaHaye
este fondatoarea organizației Concerned Women for America, o rețea națională de rugăciune și acțiune având ca scop protejarea drepturilor familiei. A scris mai multe cărți, printre care ”The Restless Woman”, ”How to Develop Your Child's temperament” și ”I Am a Woman by God's Design”.

CUPRINS

Mulţumiri
Introducere
1. Sacralitatea actului sexual
2. Ce înseamnă pentru un bărbat sa facă dragoste
3. Ce înseamnă pentru o femeie sa facă dragoste
4. De ce a conceput Dumnezeu sexul
5. Educaţie sexuală
6. Arta de a face dragoste
7. Strict pentru bărbaţi
8. Strict pentru femei
9. Femeia nesatisfăcută
10. Secretul receptivităţii femeii
11. Bărbatul impotent
12. Planificarea familială sănătoasă
13. Concluziile sondajelor având drept subiect actul sexual
14. Dimensiunea care lipseşte
15. Răspunsuri practice la întrebările cele mai frecvente

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Viaţa intimă

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Dragoste şi respect [Carte] ~ Emerson Eggerichs, Dr.
O CARTE CARE ÎŢI POATE SCHIMBA RADICAL CĂSNICIA! UN MESAJ REVOLUŢIONAR „Sunt căsătorită de 35 ani, dar nu am mai auzit de la nimeni o astfel de învăţătură.” „Asta era ce-mi lipsea!” „Lectura acestei cărţi a fost pentru mine ca o iluminare.”
Preţul nostru:
29.00 RON

Acum vorbim aceeaşi limbă
Preţul nostru:
26.00 RON

Partituri pentru dormitor ~ Kevin Leman
Daca tu si partenerul tau lucrati in tandem, veti crea unele din cele mai minunate simfonii auzite vreodata! Aveti nevoie doar de exercitiu... si de o atitudine corecta.
Preţul nostru:
29.00 RON

Până la capăt - pentru o căsnicie de o viaţă ~ Craig Groeschel
„Craig oferă sfaturi practice... care vă pregătesc pentru o căsnicie ce nu doar va supraviețui, ci chiar va înflori. Cartea lui nu ar trebui să lipsească din lista voastră de lecturi.” - Rick Warren, pastor și autorul cărții „Viața condusă de scopuri”
Preţul nostru:
17.00 RON

Devenind femeia visurilor lui ~ Sharon Jaynes
Vrei să devii femeia visurilor soțului tău? Femeia de la care îi pare rău că pleacă dimineața și la care abia așteaptă să revină seara? „Devenind femeia visurilor lui” îți oferă o viziune profundă asupra rolului minunat și unic pe care Dumnezeu ți l-a dat doar ție în viața soțului tău?
Preţul nostru:
29.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment