CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Agenţii Babilonului

Agenţii Babilonului

David Jeremiah

Preţul nostru: 34.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Agents of Babylon
ISBN: 9786068314310
Număr pagini: 341
Codul produsului: 16017
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 23 mm
Greutate produs: 0.335 kg

Descrierea produsului

BABILONUL ESTE ÎN ASCENSIUNE!

În toată istoria, Babilonul a fost un simbol al celei mai rele cetăţi, una caracterizată de decadenţă extremă, cruzime infinită, luptă pentru putere şi răzvrătire împotriva lui Dumnezeu. Nicăieri în Biblie nu găsim o imagine mai vie a naturii rele a Babilonului ca în cartea Daniel.

Plină de elemente profetice și viziuni - multe dintre care s-au împlinit deja, paralelele între lumea descrisă în această carte și lumea în care trăim noi azi sunt incredibile.

De fapt, o analiză atentă a profețiilor descrise în cartea Daniel ne oferă dovezi certe nu doar că spiritul antic al Babilonului este în ascensiune, dar și că sfârșitul veacurilor este mult mai aproape decât credem.

În Agenții Babilonului, expertul în profeție biblică, dr. David Jeremiah, analizează profețiile, visele și viziunile prezentate în cartea Daniel, ne explică ce înseamnă ele și ne arată modul în care se aplică azi lumii noastre, așa încât să ne putem pregăti mai bine pentru ceea ce urmează să vină.

Profeția este clară. Spiritul Babilonului este tot mai prezent în lume și visele lui Daniel ne dau indicii cum putem să înfruntăm coșmarul care va începe în curând.

Pregătește-te! Sfârșitul este mai aproape decât crezi.

CUPRINS

Introducere  
Capitolul 1. Ostaticul
Capitolul 2. Împăratul nu are somn
Capitolul 3. Colosul
Capitolul 4. Cei trei în cuptorul de foc
Capitolul 5. Omul-lup
Capitolul 6. Degetele lui Dumnezeu
Capitolul 7. Regele leu
Capitolul 8. Cuceritorul
Capitolul 9. Nebunul
Capitolul 10. Vestitorul
Capitolul 11. Arhanghelul
Capitolul 12. Sfârșitul
Epilog: Mergând spre început
Anexă: Agentul agenților
Mulțumiri
Note
Despre autor

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Profeţie, Viitor
Produse > Cărţi > Studiu Biblic

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Împreună pentru totdeauna ~ Francis Chan
Căsătoria este grozavă dar nu este pentru totdeauna, este până când moartea ne va despărţi. Apoi vin răsplătirile sau regretele veşnice, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Nu putem lăsa lucrurile mai puţin importante să ne distrugă căsniciile, dar nu putem permite nici căsniciei să ne distragă de la lucrurile mai importante.
Preţul nostru:
21.00 RON

Agenţii Apocalipsei ~ David Jeremiah
Cine ne va vesti sosirea ultimelor zile ale pământului? Oare trăim zilele din urmă? Dar dacă personajele prezentate în cartea Apocalipsa se desfăşoară în forţă azi? Şi dacă într-adevăr o fac, cum le putem recunoaşte?
Preţul nostru:
29.00 RON

Războiul invizibil [Carte] ~ Chip Ingram
Preţul nostru:
26.00 RON

Satan, ia-ţi mâna de pe copiii mei! ~ Iris Delgado
Ne aflăm într-un război care nu poate fi purtat decât cu arme spirituale. Satan şi demonii săi caută cu tot dinadinsul să distrugă familiile şi să tulbure viaţa copiilor noştri. Fiecare cămin este o ţintă pentru el. Nu ne putem permite să rămânem pasivi.
Preţul nostru:
15.00 RON

Intoxicat de Babilon ~ Steve Gallagher
"Babilonul" nu este un loc, ci este mai degraba duhul seducator al Anticristului, care s-a infiltrat pe furis la amvoane, in bancile bisericilor, in librarii si in casele crestinilor. Inarmata cu o vasta paleta de farmece lumesti si rasfaturi dorite, i-a inselat pe credinciosi sa renunte la viata palpitanta pe care o au in Dumnezeu in schimbul cochiliei goale a unei religii lipsite de putere.
Preţul nostru:
27.00 RON

Toate profeţiile Bibliei ~ Walvoord, John F.
Cartea se adresează nu doar specialiştilor în materie de Biblie. Aproape o pătrime din Biblie a fost de natură profetică la vremea când a fost redactată, astfel că e evident că Dumnezeu a voit ca prin aceste preziceri să reveleze ceva despre caracterul Său şi credincioşia Sa.
Preţul nostru:
31.50 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment