CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Alergarea după gâsca sălbatică

Alergarea după gâsca sălbatică

Mark Batterson

Preţul nostru: 19.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9789738960329
Număr pagini: 182
Codul produsului: 9946
Dimensiuni produs: 145 x 210 mm

Descrierea produsului

„ALERGAREA DUPĂ GÂSCA SĂLBATICĂ. Redescoperă aventura căutării lui Dumnezeu” -- Mark Batterson.

De cele mai multe ori, cei mai mulți dintre noi nu avem habar încotro ne îndreptăm. Perfect.

Creștinii celți aveau un nume pentru Duhul Sfânt - An Geadh-Glas, sau „Gâsca Sălbatică”. Numele acesta sugerează ideea de taină. La fel ca și o gâscă sălbatică, Duhul lui Dumnezeu nu poate fi urmărit sau domesticit. O aură de primejdie, un iz de neprevăzut Îl înconjoară. Cu toate însă că denumirea poate părea profanatoare, nu găsesc o alta mai potrivită pentru a descrie ceea ce înseamnă să urmezi în viața pe Duhul. Or fi știut ei ceva, creștinii celți... De cele mai multe ori, cei mai mulți dintre noi nu avem habar încotro ne îndreptăm. Și când ne dăm seama de asta, nu ne simțim deloc confortabil. Însă această incertitudine circumstanțială mai poate fi denumită și altfel: Aventură.

Mark Batterson este pastorul Bisericii National Community din Washington D.C., recunoscută ca fiind una dintre cele mai inovatoare biserici din Statele Unite. Mark este autorul cărții „Într-o groapă cu un leu într-o zi cu ninsoare” și un blogger foarte citit.

„Cartea lui Mark Batterson, 'Alergarea după Gâsca Sălbatică', dinamitează creștinismul anemic travestit în creștinism autentic, impulsionându-ne într-un mod cuceritor înspre ceea ce ar putea să se întâmple dacă I-am îngădui Duhului Sfânt să fie tot ce poate El fi în viața noastră. Citește-o și lasă-te antrenat de lectura ei spre lucruri mărețe!”
-- Louie Giglio, Passion Conferences, orator și autor al cărților "How Great Is Our God", "Indescribable" și "I Am Not but I Know I AM"

„Alergarea după 'Gâsca Sălbatică' redefinește cuvântul aventură, oferindu-ne fiecăruia libertatea de a descoperi că termenul de credință poate fi substituit prin acela de risc.”
-- Leonard Sweet, Drew University, George Fox University,

„Mark Batterson este un tip pragmatic și discret - pentru mine însă mesajul său constituie mereu un imbold spre noi progrese și transformare interioară. Îl urmez ca pe un lider, îl admir ca pe un inovator și îl iubesc ca pe un prieten. Mark a devenit una dintre cele mai influente voci ale acestei generații. Odată pătrunși de mesajul său, viața celor ce-l ascultă vorbind sau îi citesc cărțile nu mai rămâne cum a fost înainte.”
-- Craig Groeschel, pastor, Lifechurch.tv, autorul cărții "Până la capăt"

CUPRINS

Capitolul 1: Îngeri plictisiți
Capitolul 2: Piele de gâscă
Capitolul 3: Tirania rutinei
Capitolul 4: Plafon înalt de doi metri
Capitolul 5: Cântatul cocoșului
Capitolul 6: Uneori este nevoie de un naufragiu
Capitolul 7: O mare doză de curaj
Capitolul 8: Madona viitorului
Mulțumiri
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Creştinul împăciuitor ~ Ken Sande
"Ferice de cei împăciuitori", a spus Domnul Isus. Acest manual ne prezintă, limpede ca un cristal, înţelepciunea adevărată, biblică, spirituală, personală, trainică, practică şi pătrunzătoare care conduce sufletele smerite înspre această fericire.
Preţul nostru:
28.00 RON

Prin valea umbrei ~ Daniel C. Snaddon
Lupta unui prizonier de război pentru supraviețuire.
Preţul nostru:
7.00 RON

Într-o groapă cu un leu, într-o zi cu ninsoare [Carte] ~ Mark Batterson
Ce-ar fi dacă viaţa pe care ţi-o doreşti cu adevărat şi viitorul pe care Dumnezeu îl doreşte pentru tine se ascunde chiar în spatele celei mai mari probleme… a celui mai cumplit eşec… a celei mai mari temeri?
Preţul nostru:
18.00 RON

Viaţa misionarului Mihaly Kornya ~ Bertalan A. Kirner
Mihaly Cornya sau Mihai Cornea, cum îi spun românii, a fost o persoană simplă dar cu o contribuție remarcabilă pentru mișcarea baptistă din România. Într-un fel el întruchipează un model de slujire baptistă. Deși nu avea o educație deosebită, el avea un angajament total față de chemarea pe care a primit-o din partea lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
18.00 RON

Cărarea rugăciunii ~ Samuel Chadwich
Nu trebuie să faci reclamă unui foc. Focul îşi face singur reclamă. Îmi doresc să mă fi rugat mai mult, chiar dacă aş fi muncit mai puţin; şi din adâncul inimii mele, îmi doresc să mă fi rugat mai bine.
Preţul nostru:
12.00 RON

Fabiola - sau Biserica din catacombe ~ Cardinal Wiseman
Romanul prezintă povestea unor creștini adevărați, fiind o lectură clasică recomandată pentru întărirea în credință a cititorului. Cardinalul Wiseman oferă în lucrarea sa posibilitatea întoarcerii în timp, într-una dintre cele mai crunte perioade de persecuție din istoria Bisericii.
Preţul nostru:
27.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment