CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Argument pentru Dumnezeu. Credinţa într-o epocă a scepticismului

Argument pentru Dumnezeu. Credinţa într-o epocă a scepticismului

Timothy Keller

Preţul nostru: 35.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The Reason for God
ISBN: 978-973-8960-85-8
Număr pagini: 297
Codul produsului: 12657
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 22 mm
Greutate produs: 0.335 kg

Descrierea produsului

De ce ingaduie Dumnezeu suferinta in lume?
Cum poate un Dumnezeu care este dragoste sa trimita oameni in iad?
De ce este crestinismul atat de discriminatoriu?
Cum adica nu exista decat o singura religie adevarata?
De ce in numele lui Dumnezeu s-au purtat atat de multe razboaie?
In "Argument pentru Dumnezeu", carte devenita bestseller New York Times, pastorul fondator al Bisericii prezbiteriene Redeemer din New York City, Timothy Keller, isi indreapta atentia asupra indoielilor frecvente pe care scepticii, dar chiar si crestinii devotati, le au cu privire la religie. Facand apel la literatura, filozofie, conversatii din viata de zi cu zi, ca si printr-o solida argumentare, Keller arata cum credinta in Dumnezeul crestinilor este una intemeiata si rationala. Credinciosilor practicanti el le pune la dispozitie o platforma solida de pe care sa poata respinge atacurile impotriva religiei lansate de aceasta epoca a scepticismului in care traim. Scepticilor, ateilor si agnosticilor el le ofera argumente incitante pentru care sa urmareasca ajungerea la Dumnezeu pe calea ratiunii.
"O pledoarie bine construita si accesibila pentru rationalitatea credintei religioase."
-- The Washington Post
"«Argument pentru Dumnezeu» este cartea pe care le-as da-o tuturor prietenilor mei care sunt cautatori sinceri ai lui Dumnezeu sau sceptici."
-- Rick Warren, autorul cartii "Viata condusa de scopuri"
"Keller va ramane in amintire ca un pionier in lucrarea crestina urbana."
-- Revista Christianity Today
"Convingatoare... Reconfortanta... Un excelent prilej de incepere a unei discutii, cartea aceasta prezinta o argumentatie intemeiata, bine scrisa si bine documentata."
-- Library Journal
Despre autor
TIMOTHY KELLER s-a nascut si a crescut in Pennsylvania, iar studiile si le-a facut la Seminarul teologic Gordon-Conwell din cadrul Universitatii Bucknell, precum si la Seminarul teologic Westminster. Cel mai mult insa a invatat din cei noua ani in care a slujit ca pastor al Bisericii prezbiteriene West Hopewell din oraselul de muncitori Hopewell, Virginia. Enoriasii de-acolo l-au iubit, au avut rabdare cu el in primele zile de pastoratie, si l-au invatat, pe el, un intelectual nordic toba de carte, sa fie CLAR. A doua lui biserica a fost Biserica prezbiteriana Redeemer din Manhattan, New York, pe care a intemeiat-o in 1989 impreuna cu sotia sa, Kathy, si cu cei trei fii ai lor. Astazi Redeemer are aproape sase mii de membri ce participa regulat la serviciile bisericii, un mare numar de biserici-surori si desfasoara o lucrare de plantare de biserici in marile orase ale lumii.
Aprecieri la adresa lui Timothy Keller si a cartii "Argument pentru Dumnezeu"
"Prin lucrarea pe care o face in New York City, Tim Keller calauzeste spre credinta in Dumnezeu o intreaga generatie de cautatori si sceptici. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru el."
-- Billy Graham
"Timp de cincizeci de ani de-acum inainte, daca crestinii evanghelici vor fi cunoscuti pentru dragostea lor indreptata spre marile aglomerari urbane, pentru compasiunea si dorinta lor de dreptate, precum si pentru dragostea lor de semeni, Tim Keller va ramane in amintire ca un pionier in lucrarea crestina urbana."
-- Revista Christianity Today
"Spre deosebire de cele mai multe megabiserici suburbane, in mare masura Biserica Redeemer [Rascumparatorul] este traditionala. Ceea ce nu este insa traditional in ce o priveste este competenta cu care Dr. Keller comunica in limbajul auditoriului sau urban. Este usor de inteles atractia pe care o exercita asupra acestuia."
-- The New York Times
"Evanghelistul cu cel mai mare succes din New York City... Cu predici de un inalt nivel intelectual, din care lipsesc amenintarile cu Judecata de apoi si in care Woody Allen este citat alaturi de Matei, Marcu, Luca si Ioan, Keller reuseste sa atraga duminica de duminica la biserica pe care o pastoreste peste cinci mii de tineri. Liderii de biserici privesc lucrarea lui ca pe un model de evanghelizare urbana, Keller insusi contribuind la plantarea a cincizeci de biserici evanghelice in suburbiile New Yorkului, la care se adauga alte cincizeci, de la San Francisco la Londra."
-- Revista New York
"In Manhattan, pastorul Tim Keller este el insusi o institutie, unul dintre acele secrete urbane care au incetat sa mai fie secrete, precum localul favorit in care-ti place sa-ti iei masa, cu o audienta atat de pasionata si care creste intr-un ritm atat de rapid, incat el nu s-a gandit niciodata sa-si faca publicitate."
-- Newsweek
"Keller apeleaza la literatura, filozofie, antropologie si la o multitudine de alte discipline pentru a aduce argumente convingatoare in favoarea lui Dumnezeu. Scrisa deopotriva pentru sceptici si pentru credinciosii carora le pasa de acestia, cartea se inspira din experienta autorului ca pastor fondator al Bisericii prezbiteriene Redeemer din New York, o biserica de mare succes chiar de la infiintare. Apeland la o mare diversitate de surse, de la Robert Louis Stevenson, autor din secolul al nouasprezecelea, pana la N. T. Wright, renumit teolog contemporan, Keller incearca sa demonteze argumentele oricui ii sta in cale, de la Richard Dawkins, teoretician evolutionist, pana la cunoscutul autor Dan Brown. Cartea poate servi deopotriva ca dovada a pregatirii enciclopedice a autorului si ca o privire de ansamblu argumentata si convingatoare asupra dezbaterii actuale cu privire la credinta pentru cei ce se indoiesc, ca si pentru cei ce doresc sa-si reevalueze credinta si motivele pentru care cred."
-- Publishers Weekly
"Ca fondator al Bisericii prezbiteriene Redeemer din New York City, Keller a cunoscut multi oameni care puneau credinta sub semnul intrebarii si care, in discutiile cu el, ii adresau intrebari de genul: «Cum se face ca, dintre toate religiile, doar una singura e adevarata?» sau «Cum poate un Dumnezeu despre care se spune ca e dragoste sa ingaduie suferinta?» In aceasta noua carte a sa, Keller incearca sa ofere raspunsuri la aceste intrebari si la altele de acest fel, expunan-du-si in acelasi timp argumentele care l-au condus pe el la credinta neconditionata in Dumnezeu. Este placut sa citesti o carte care prezinta o conceptie religioasa fara a fi excesiv de critica la adresa conceptiei seculare, cum se intampla in cazul altor carti de acest gen. O excelenta baza de pornire a unei discutii, aceasta carte prezinta o argumentare bine intemeiata, bine scrisa si bine documentata."
-- Library Journal
"Demersul la care se angajeaza Keller -- cunoscut pentru atractia pe care o exercita asupra locuitorilor cosmopoliti din New York City, care frecventeaza intr-un numar tot mai mare Biserica Redeemer din Manhattan pe care acesta o pastoreste -- este unul curajos: acela de a lupta contra necredinciosilor militanti, de la biologii evolutionisti la apologetii noului ateism."
-- The Boston Globe
Cuprins
Introducere
Partea 1: Saltul indoielii
Unu. Nu se poate ca doar o singura religie sa fie adevarata
Doi. Cum poate un Dumnezeu bun sa ingaduie suferinta?
Trei. Crestinismul este o camasa de forta
Patru. Biserica este raspunzatoare pentru atat de multa nedreptate
Cinci. Cum poate un Dumnezeu care este dragoste sa trimita oameni in iad?
Sase. Stiinta a demonstrat netemeinicia crestinismului
Sapte. Nu poti lua Biblia ad litteram
[Intermitenta]
Partea 2: Argumente pentru credinta
Opt. Indicii spre Dumnezeu
Noua. Cunoasterea lui Dumnezeu
Zece. Problema numita pacat
Unsprezece. Religie si Evanghelia
Doisprezece. Povestea (adevarata a) crucii
Treisprezece. Realitatea invierii
Paisprezece. Dansul lui Dumnezeu
Epilog: Si acum ce facem?
Multumiri
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Apologetică
Produse > Cărţi > Evanghelizare & Ucenicizare

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Zece fete care au schimbat lumea ~ Irene Howat
Ai vrea să schimbi lumea în care trăieşti? Aceste zece fete au reuşit!
Preţul nostru:
13.00 RON

Dumnezeul risipitor. Recuperarea esenţei creştinismului ~ Timothy Keller
Într-o prezentare a cărţii "Argument pentru Dumnezeu", Newsweek îl numea pe autorul acesteia, bine-cunoscutul pastor Timothy Keller, "un C.S. Lewis al secolului douăzeci şi unu". În cartea de mai sus, Keller prezintă o explicaţie raţională a motivului pentru care ar trebui să credem în Dumnezeu.
Preţul nostru:
21.00 RON

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă ~ John Ortberg
În adâncul fiinţei tale se găsesc aceeaşi credinţă şi aceeaşi dorinţă care l-au determinat pe Petru să umble pe apele agitate de furtună ale Mării Galileii, spre Isus.
Preţul nostru:
33.00 RON

Păcate respectabile ~ Jerry Bridges
Preţul nostru:
24.00 RON

Înnoirea minţii ~ David Holden
Practică şi profund biblică, această carte doreşte să ne arate cum putem înfrunta atacurile zilnice din mintea noastră şi cum să ne înnoim gândirea. Ea ne dă răspunsuri utile pentru întrebări cum ar fi: călăuzire biblică şi biruinţă asupra ispitei. Într-adevăr este posibil!
Preţul nostru:
10.00 RON

Libertatea uitării de sine. Calea spre adevărata bucurie creştină ~ Timothy J. Keller
In aceasta carte scurta, dar percutanta, binecunoscutul autor Timothy Keller arata ca smerenia pe care o propovaduieste Evanghelia inseamna ca putem inceta sa raportam fiecare experienta si fiecare conversatie la noi insine; de asemenea, putem sa scapam de auto-condamnare. Persoana cu adevarat smerita dupa standardele Evangheliei nu este o persoana care se uraste pe sine insasi sau o persoana care se iubeste pe sine insasi, ci o persoana care uita de sine insasi. Si tu poti sa fii liber…
Preţul nostru:
8.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment