CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Biblia este totuşi adevărată

Biblia este totuşi adevărată

Petru Popovici

Preţul nostru: 16.00 RON

Detalii produs

Legare: SC
ISBN: 9739438261
Număr pagini: 222
Codul produsului: 1387

Descrierea produsului

...nu mult va dura traiul nostru pământsc, în curând vom păşi pe celălalt tărâm. Atunci vom uita şi suferinţele şi necazurile. Am citit în ea că este râul vieţii. Când vom gusta din pomul vieţii, vom zice: Da, am citit în Biblie că "lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc...”

Iar când cerul ba izbucni în acea cântare, care va fi ca un vuiet de ape multe, în acea cântare nouă pe care n-o ştie nimeni în afară de aleşii Mielului, eroii Săi, în acel triumfător Aleluia, atunci vom înţelege şi mai vine că Biblia a fost în totul ADEVĂRATĂ.

Atunci când, îngenunchiat înaintea Tronului Ceresc, ţi se va aşeza pe frunte cununa vieţii, vei exclama cu siguranţă: "Am auzit de multe ori că Biblia este adevărată, dar acum văd în chip desăvârşit adevărul ei.”

Ce n-ai putut cunoaşte pe pământ, vei cunoaşte atunci, fratele meu, şi te vei bucura în veci de veci.

Din nefericire, însă, există şi persoane care au rămas reci şi indiferente în faţa tuturor mărturiilor menţionate aici şi nu cred că Biblia este adevărată. Ţin să-i spun acum, la încheierea acestui studiu, fiecărui cititor din această categorie: te vei convinge odată că Biblia este adevărată, dar ce convingere groaznică!

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Apologetică

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Graiul proorociilor ~ Petru Popovici
Preţul nostru:
15.00 RON

Taine ~ Costache Ioanid
Preţul nostru:
15.00 RON

Crucea şi pumnalul ~ David Wilkerson
O POVESTE ADEVĂRATĂ. O AVENTURĂ CARE TE INSPIRĂ. „Crucea și pumnalul” este autobiografia remarcabilă a pastorului de la țară, David Wilkerson, un om inspirat de credință, care a făcut o minune după alta în recuperarea tinerilor dependenți de droguri din orașul New York.
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment