CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Biblia povesteşte despre Isus

Biblia povesteşte despre Isus

Sally Lloyd-Jones

Preţul nostru: 55.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786066980081
Număr pagini: 351
Codul produsului: 16422
Dimensiuni produs: 160 x 196 mm

Descrierea produsului

Biblia povesteşte despre Isus spune Povestea care stă în spatele tuturor povestirilor din Biblie.

Biblia în intregime ne spune această Poveste. În centrul acestei poveşti se află un copilaş, Copilul de care avea să depindă totul. De la Noe la Moise şi la Regele David, fiecare istorisire Îi şopteşte numele. Isus este asemenea piesei care lipseşte dintr-un puzzle - piesa care îmbină toate celelalte piese.

Scrisă şi ilustrată într-o manieră încântătoare, Biblia povesteşte despre Isus invită copiii să descopere singuri că Isus este centrul minunatei poveşti a salvării scrisă de Dumnezeu - şi tot Isus Se află şi în mijlocul propriei lor poveşti.

SALLY LLOYD-JONES este o consacrată scriitoare, autoarea mai multor cărţi pentru copii, pline de inspiraţie. Ea a scris trei variante de Biblii pentru copii devenite bestseller, inclusiv cartea Baby’s First Bible (Prima Biblie a copilului), pentru care a primit premiul Medallion. De asemenea, a scris multe cărţi ilustrate pentru copii, între care Handbags Friends (Prieteni de ghiozdan) şi Time To Say Goodnight (E timpul să spui noapte bună). Născută în Anglia, Sally locuieşte în New York.

JAGO este un talentat desenător, câştigătorul mai multor premii de prestigiu, inclusiv un Premiu Macmillan “Highly Commanded” pentru Ilustraţiile Copiilor în 2003, un premiu AOI Silver în 2004, şi unul al National Literacy Association Wow!

 

Jago locuieşte în Cornwall, Anglia, cu soţia sa şi cu fiica lor.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Copii & Adolescenţi > Biblii pentru copii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Hermie: Dumnezeu mă iartă, şi eu te iert ~ Max Lucado
Limbajul simplu, formulat in propozitii scurte, si tonalitatea culorilor in care este ilustrata fac din povestirea Dumnezeu ma iarta, si eu te iert un instrument atractiv, prin care cei mici pot deprinde placerea lecturii si principii de purtare crestina.
Preţul nostru:
25.00 RON

Hermie. Webster, păianjenul fricos ~ Max Lucado
Webster este un păianjen fricos, nu un păianjen înfricoşător. Lui Webster îi este frică de apă, de locuri întunecoase, de şopţrle - chiar şi de frunze şi crengi. Iar gânganiilor din grădină le este frică de Webster. Dar când buburuzele gemene sunt în pericolul de a cădea în cascadă, Webster este singurul care poate să le salveze.
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment