CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Biruitori în încercare

Biruitori în încercare

Rodica Volintiru

Preţul nostru: 30.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786069365038
Număr pagini: 287
Codul produsului: 14893
Dimensiuni produs: 145 x 210 x 15 mm

Descrierea produsului

Mulţi creştini trăiesc o viaţă de înfrângere - fără bucurie, fără pace, fără putere, fără biruinţă. Furtunile şi încercările vieţii îi lovesc din toate părţile şi neştiind ce să mai facă, ei cad în descurajare. Unii nu ştiu şi nu au fost învăţaţi cum să abordeze lupta spirituală atunci când vin încercările în calea lor. Trebuie să cunoaştem cine este Dumnezeu, cine suntem noi în Hristos, cine este duşmanul nostru şi care sunt strategiile lui de atac.

Această carte este un manual pentru o viaţă de biruinţă spirituală, din care vom învăţa cum să ne luptăm, cum să folosim toată armura lui Dumnezeu, cum să ne păstrăm biruinţa câştigată de Domnul Isus şi cum să avem o viaţă de laudă şi de mulţumire. În ciuda încercărilor, noi suntem mai mult decât biruitori.

Este timpul ca Biserica lui Hristos să crească, să fie echipată pentru orice situaţie, pentru orice furtună şi luptă grea din această viaţă, rămânând mereu încrezătoare în Cuvântul Domnului.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

În dragoste nu este frică ~ Rodica Volintiru
Deşi oamenii caută diferite metode pentru a scăpa de frică, adevărata eliberare o poate face doar Hristos. Cunoscând şi rămânând în dragostea Lui, frica nu va mai avea putere aupra noastră. Dragostea Lui desăvârşită alungă frica. În dragoste nu este frică.
Preţul nostru:
24.00 RON

Secretul bucuriei ~ Rodica Volintiru
Bucuria Domnului este tăria noastră! (Neemia 8:10) Cu cât vom medita la frumuseţea şi atotputernicia lui Dumnezeu, la dragostea Lui infinită pentru noi, păcătoşii, cu atât ne vom umple de bucurie, iar inimile noastre vor căuta mai mult Faţa Lui.
Preţul nostru:
27.00 RON

Biblia mea cu activităţi
Istorisiri biblice şi activităţi de tipul "scrie şi şterge". Copiii vor avea de numărat, de încercuit, de bifat sau de desenat, după care toate jocurile se pot şterge şi se iau de la capăt.
Preţul nostru:
27.00 RON

Biblia pentru fiecare zi ~ Juliet David
O carte deosebită care cuprinde o selecţie a celor mai iubite povestiri din Biblie. Conţine ilustraţii grăitoare şi povesteşte despre personajele importante din Biblie de la Iosif şi Moise la David şi Daniel.
Preţul nostru:
50.00 RON

Aboneaza-te la newsletter-ul CLC Romania

Trimitem periodic noutati, oferte si alte informatii legate de resurse crestine, aparitii editoriale noi si promotii. Nu vom transmite nimanui adresa ta de email si te poti dezabona oricand.

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment