CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Biserica lui Hristos; mărturie, înnoire şi echilibru duhovnicesc

Biserica lui Hristos; mărturie, înnoire şi echilibru duhovnicesc

R. Lamar Vest , Steven Land

Preţul nostru: 32.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Reclaiming Your Testimony: Your Story and the Christian Story
ISBN: 9786068712260
Număr pagini: 346
Codul produsului: 15482
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 30 mm

Descrierea produsului

Biserica lui Hristos; mărturie, înnoire şi echilibru duhovnicesc a dr. R. Lamar Vest vine ca un răspuns la una dintre cele mai stringente întrebări pe care, cu siguranţă, ni le-am pus cu toţii în ultima vreme: Care este calea pe care trebuie să o urmeze Biserica Domnului în anii ce ne stau înainte?

Într-o lume plină de modele ale succesului, autorul ne arată că, dacă ne dorim o Biserică puternică, vie, şi care să-şi îndeplinească mandatul încredinţat ei de către Domnul Hristos, nu trebuie să scăpăm din vedere câteva concepte cheie: mărturia creştină pe care cei din jur o văd în noi; o dorinţă fierbinte pentru înnoirea sănătoasă, biblică a vieţii bisericeşti şi, în fine, păstrarea unui echilibru fin între moştenirea primită de la înaintaşii noştri şi viziunea pe care o avem cu privire la viitorul nostru ca Biserică.

Chiar dacă dr. R. Lamar Vest descrie, în principiu, situaţia Bisericii Penticostale din America de Nord, consider că realităţile surprinse de el în acest volum sunt foarte relevante pentru situaţia Bisericii Penticostale româneşti, de aceea recomand această lucrare tuturor slujitorilor şi credincioşilor penticostali.

 

                                PASTOR LECTOR UNIV. DR. IOAN BRIE, RECTORUL INSTITUTULUI TEOLOGIC PENTICOSTAL DIN BUCUREŞTI

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Biserica

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Extraordinar ~ John Bevere
Nu-i aşa că toţi tânjim să vedem ceva extraordinar, să experimentăm ceva extraordinar, să facem ceva extraordinar? Totuşi, adesea ne mulţumim cu mediocritatea, chiar dacă măreţia este la îndemâna noastră.
Preţul nostru:
30.00 RON

Înainte de amin ~ Max Lucado
Ne rugăm să rămânem treji, să ne putem concentra, să rămânem solvabili. Ne rugăm când tumora este declarată malignă. Când rămânem fără bani înainte de sfârşitul lunii. Când căsnicia începe să se destrame. Ne rugăm. Dar oare nu ne-ar plăcea să ne rugăm... mai mult?
Preţul nostru:
29.00 RON

Toate profeţiile Bibliei ~ Walvoord, John F.
Cartea se adresează nu doar specialiştilor în materie de Biblie. Aproape o pătrime din Biblie a fost de natură profetică la vremea când a fost redactată, astfel că e evident că Dumnezeu a voit ca prin aceste preziceri să reveleze ceva despre caracterul Său şi credincioşia Sa.
Preţul nostru:
31.50 RON

Pe această temelie ~ Lynn Austin
Când primeşte vestea că zidul Ierusalimului este dărâmat şi porţile lui sunt arse, Neemia, cu inima mâhnită, caută călăuzirea lui Dumnezeu în post şi rugăciune.
Preţul nostru:
39.00 RON

Biserica irezistibil de influentă ~ Robert Lewis, Rob Wilkins
Isus a descris Biserica şi influenţa acesteia asupra lumii cu ajutorul unor metafore revelatoare. Într-adevăr, Biserica primară plină de Duhul Sfânt a dovedit o putere şi o profunzime spirituale care au transformat cultura. Nu permiteţi bisericii dumneavoastră să fie mai prejos!
Preţul nostru:
32.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment