CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Biserica pelerină

Biserica pelerină

Edmund Hamer Broadbent

Preţul nostru: 21.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 297
Codul produsului: 15550
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 11 mm
Greutate produs: 0.395 kg

Descrierea produsului

...Ar fi greu de imaginat o carte de studiu mai utilă...-Evanghelical Quarterly

S-AR CĂDEA SĂ FIE EVIDENT chiar şi pentru observatorul întâmplător al istoriei că adevărata istorie a bisericii nu este cea consemnată de cărţile de istorie. Dar clasica lucrare a lui E.H. Broadbent, BISERICA PELERINĂ, demonstrează că adevărata esenţă a acestei uimitoare drame nici nu este consemnată în cărţile de istorie bisericească!

*Este saga unor bravi credincioşi, "ei, de care lumea nu era vrednică", care nu numai că au fost persecutaţi de autorităţile laice, dar au fost denunţaţi, ponegriţi şi decimaţi de biserica oficială.

*Cine au fost valdanezii? Dar lollarzii? Stundiştii? Anabaptiştii? Acestea au fost porecle date de duşmanii lor celor care n-au adoptat decât numele de Cristos şi care au fost gata să sufere pentru cauza Lui, mai degrabă decât să se supună celor care au inventat tradiţii omeneşti, despre care aceşti credincioşi credeau din toată inima că sunt o contradicţie a Cuvântului lui Dumnezeu.

*Scriind într-un stil antrenant, autorul vă va înaripa inimile cu aceste istorii ale unor eroi necunoscuţi ai credinţei. Vă va motiva la un mai profund devotament faţă de Domnul Isus şi o mai adâncă preocupare pentru Copiii Domnului, care suferă în numeroase ţări din lumea actuală.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Studiu Biblic > Învăţătură peste Învăţătură

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Irezistibil în ochii lui Dumnezeu ~ Steve Gallagher
Cartea aceasta constituie o hartă care ne arata drumul anevoios, dar plin de satisfactii pe care putem pasi pentru a iesi din groapa mandriei si a ajunge pe pasunile verzi ale smereniei.
Preţul nostru:
20.00 RON

Prizonierul cu un picior de lemn şi alte istorisiri din ~ Joseph Stoll
În secolul al şaisprezecelea Reforma s-a dezlănţuit asupra Europei ca o adevărată furtună...Continentul a ajuns într-un adevărat vacarm, iar stâlpii Romei s-au sfărâmat. Mişcarea a cuprins vieţile tuturor, de la împăratul din palat, până la păstorul care trăia într-o colibă în Alpi.
Preţul nostru:
17.00 RON

Căutându-l pe Allah, L-am găsit pe Isus ~ Nabeel Qureshi
În această carte, Nobel Qureshi descrie trecerea sa dramatică de la islam la creştinism, influenţată de amiciţii, muncă de cercetare şi vise supranaturale.
Preţul nostru:
37.00 RON

Dumnezeul risipitor. Recuperarea esenţei creştinismului ~ Timothy Keller
Într-o prezentare a cărţii "Argument pentru Dumnezeu", Newsweek îl numea pe autorul acesteia, bine-cunoscutul pastor Timothy Keller, "un C.S. Lewis al secolului douăzeci şi unu". În cartea de mai sus, Keller prezintă o explicaţie raţională a motivului pentru care ar trebui să credem în Dumnezeu.
Preţul nostru:
21.00 RON

Har din abundenţă pentru căpetenia păcătoşilor ~ John Bunyan
Într-o zi mergeam pe câmp, iar conştiinţa mea era tulburată fiindcă mă temeam că poate încă nu este totul în regulă şi deodată am auzit propoziţia aceasta în sufletul meu: „Neprihănirea ta este în cer.” Şi mi s-a părut că am văzut cu ochii sufletului meu pe Isus Hristos stând la dreapta lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
15.00 RON

Misiunea lui Dumnezeu. Înţelegerea metanaraţiunii Bibliei ~ Christopher J.H. Wright
Majoritatea creştinilor sunt de acord că Biblia conţine motivaţii temeinice pentru misiune. Christopher Wright însă pretinde cu îndrăzneală că misiunea e mai mult decât atât - de fapt, spune el, Biblia însăşi se sprijină pe un fundament misional! Biblia ca atare este rodul şi mărturia misiunii lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
55.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment