CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Filtrează după categorie

Produse populare

Adevărul despre domnia lui Cristos ~ John F. MacArthur
Adevărul despre domnia lui Cristos Descoperă ce înseamnă acest adevăr pentru tine, azi! Să devii creştin înseamnă să fii scârbit de păcatul tău, să îti doreşti iertare şi salvare de răul prezent şi de iadul viitor şi să declari supunerea ta faţă de domnia lui Cristos până la punctul în care eşti dispus să laşi totul.

Pagini: 126

Preţul nostru: 15.00 RON

Viziunea lui Cristos ~ Stephen Kaung
Viziunea lui Cristos Cât de mare nevoie avem să vedem tronul lui Dumnezeu! Deseori suntem preocupaţi cu acele lucruri cu care ne confruntăm în circumstanţele noastre imediate. De asemenea, suntem tulburaţi de lucrurile care se petrec în oraşele, regiunile şi ţările noastre şi în lume.

Pagini: 89

Preţul nostru: 12.60 RON

Cetatea Lui Dumnezeu ~ John Saunders
Cetatea Lui Dumnezeu Cu toate că acea Cetate este aşezată în locurile cereşti, toată lucrarea se face aici, pe pământ, în poporul lui Dumnezeu. Nouă ni s-a dat să fim cei care cooperăm cu El aici, pe pământ şi, în acest fel, să facem Cetatea să prospere.

Pagini: 154

Preţul nostru: 15.80 RON

10 Biserici care au marcat secolul XX
10 Biserici care au marcat secolul XX Şi Biserica dumneavoastra poate să devină influentă. Istoria dovedeşte că marii lideri creştini pot exercita - de dragul lui Isus Cristos - o influenţă atât de puternică, încât aceasta să se răsfrângă asupra culturii din exteriorul zidurilor bisericii.

Pagini: 318

Preţul nostru: 36.00 RON

Biserica irezistibil de influentă ~ Robert Lewis, Rob Wilkins
Biserica irezistibil de influentă Isus a descris Biserica şi influenţa acesteia asupra lumii cu ajutorul unor metafore revelatoare. Într-adevăr, Biserica primară plină de Duhul Sfânt a dovedit o putere şi o profunzime spirituale care au transformat cultura. Nu permiteţi bisericii dumneavoastră să fie mai prejos!

Pagini: 279

Preţul nostru: 32.00 RON

Ploaia de munte ~ Eileen Crossman
Ploaia de munte Intesata cu scrisori personale, situatii amuzante si istorisiri magnifice despre viata de misionar in China, aceasta biografie superba scrisa de fiica lui James Fraser se remarca prin purtarea de grija necontentinta a lui Dumnezeu si puterea Sa impotriva intunericului. „Multe teorii despre spiritualitate circula in lume, dar nu par sa faca vreo diferenta in jur. Dar am descoperit ca mesajul crucii lui Isus Cristos are putere!” - James Fraser

Pagini: 210

Preţul nostru: 23.00 RON

Impactul Reformei asupra românilor între 1517-1645 ~ George Hancock Ştefan
Impactul Reformei asupra românilor între 1517-1645 Dizertatia de fata isi propune sa prezinte o alternativa la cele doua interpretari privitoare la existenta si impactul Reformei asupra poporului roman

Preţul nostru: 22.00 RON

Ridicarea Bisericii în dimensiunea mesianică ~ Roberd D. Heidler
Ridicarea Bisericii în dimensiunea mesianică Pe paginile acestei cărți scrie trezire spirituală! Te va învăța cum să-ți recuperezi bogățiile moștenirii tale pierdute. Când vei descoperi acele rădăcini în care ai fost altoit, puterea de Viață din ele se va revărsa în tine. Vei rodi!

Pagini: 160

Preţul nostru: 24.00 RON

Dragostea, marea forţă a Bisericii ~ Petru Popovici
Dragostea, marea forţă a Bisericii Dragostea nu este un produs al firescului nostru, ci este un produs de la Dumnezeu, este roada Duhului Sfânt. Dumnezeu este dragoste şi Sursa dragostei iar noi o avem în măsura în care avem legătura directă cu El, în măsura în care ne apropiem de El.

Pagini: 114

Preţul nostru: 15.00 RON

Biserica, taina lui Hristos ~ Jan Egil Hafsahl
Biserica, taina lui Hristos După aproape 40 de ani - în calitate de conducător al Bisericii şi, totodată, îndrumător de studiu biblic, consider cum că s-a acumulat un număr considerabil de ore de studiu, lectură şi articole pe marginea temei " Biserica - taina lui Hristos "

Pagini: 204

Valoare: 20.00 RON
Preţul nostru: 16.00 RON
Reducere: 4.00 RON (20%)

Betel. Constructia Casei lui Dumnezeu
Betel. Constructia Casei lui Dumnezeu Experienta construirii fara autorizatie a Bisericii „Betel”, Oradea, este un act de eroism al unei generatii care n-a fost formata, asa cum ar vrea unii sa ne faca sa credem, doar din capete supuse, informatori si colaboratori ai regimului comunist

Pagini: 301

Preţul nostru: 22.00 RON

Inima şi mâinile păstorului - Ghid pentru instruirea slujitorilor Bisericii ~ Daniel Muresan
Inima şi mâinile păstorului - Ghid pentru instruirea slujitorilor Bisericii
Condition Rating: 
Nu ne ajunge slujba de păstori, ne trebuie și inimă de păstor. Turma Domnului are nevoie nu doar de hrană de la înălțimea amvonului, ci și de îngrijire „la firul ierbii”.

Pagini: 490

Preţul nostru: 35.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 52   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment