CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
C.S. Lewis: O viata

C.S. Lewis: O viata

Alister McGrath

Preţul nostru: 50.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 450
Codul produsului: 14313
Dimensiuni produs: 160 x 230 mm

Descrierea produsului

C.S. Lewis - O viata


Geniu
Excentric
Profet fara voie


Un portret vibrant al lui C.S. Lewis - autorul celebrelor Cronici din Narnia, Universitar stralucit si celebru aparator al credintei crestine.


Cine este C.S. Lewis? Pentru multi, probabil pentru cei mai multi, Lewis este creatorul lumii fantastice a Narniei, autorul catorva dintre cele mai cunoscute si discutate carti pentru copii, din secolul XX, care continua sa atraga cititori entuziasti.

La cincizeci de ani de la moartea sa, Lewis ramane unul dintre cei mai influenti autori populari din vremea noastra. Lewis si-a scris propriile carti de succes, jucand totodata un rol hotarator in nasterea capodoperei lui Tolkien, chiar nominalizandu-l pe prietenul sau la Premiul Nobel pentru Literatura, in anul 1961, pe baza operei sale de proportii epopeice.
Dar C:S. Lewis inseamna mult mai mult. Asa cum remarca odata prietenul sau de o viata, Owen Barfield, au existat, in realitate, trei C.S. Lewis. Pe langa Lewis autorul cartilor de succes, exista o a doua persona, mai putin cunoscuta: Lewis scriitorul si apologetul crestin preocupat sa comunice si sa impartaseasca conceptia sa bogata despre forta intelectuala si imaginativa a
credintei crestine - o credinta pe care a descoperit-o la mijlocul vietii si pe care a gasit-o a fi fascinanta, atat din punct de vedere spiritual, cat si rational... Insa o a treia dimensiune a lui Lewis, paote cea mai putin cunoscuta de catre majoritatea admiratorilor si criticilor sai: eminentul profesor si critic literar oxfordian, care obisnuia sa umple amfiteatrele universitatii cu prelegerile sale libere pe tema literaturii engleze, si care a ajuns sa fie primul titular al Catedrei de Literatura Medievala si Renascentista din Cadrul Universitatii Cambridge.
Cartea de fata isi propune sa relateze povestea formarii si revelarii gandirii lui Lewis, concentrandu-se asupra scrierilor sale. Aceasta biografie este prin urmare structurata in functie de lumea reala si imaginara in care a locuit Lewis - in primul rand Oxford, Cambridge si Narnia.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Rugăciunea - Are ea puterea de a schimba ceva? [Carte] ~ Philip Yancey
Pe cine schimbă rugăciunea: pe noi sau pe Dumnezeu?
Preţul nostru:
32.00 RON

Căminul domnişoarei Katie ~ Michael Phillips
Un călăreţ singuratic galopa ca vântul, în noapte. Ca să nu ajungă prea târziu, nu-şi putea îngădui nicio clipă de răgaz. În joc erau vieţile multora, dar şi propriul său viitor.
Preţul nostru:
35.00 RON

Diferit, la fel ca mine ~ Denver Moore, Ron Hall, Lynn Vincent
Un boschetar periculos, fără adăpost, care a crescut pe plantaţiile din bumbac. Un comerciant de artă aflat în plină ascensiune, care cunoştea bine lumea Armani şi Chanel. O femeie hotărâtă, cu un vis ambiţios.
Preţul nostru:
35.00 RON

Predare totală ~ Andrew Murray
Fiecare dintre noi este un templu al lui Dumnezeu în care El va locui şi va lucra cu putere cu o singură condiţie – predarea totală faţă de El. Dumnezeu o cere, Dumnezeu este vrednic de ea, iar fără o astfel de predare Dumnezeu nu-Şi poate înfăptui lucrarea Sa binecuvântată în noi.
Preţul nostru:
15.00 RON

Dezamăgit de Dumnezeu [Carte] ~ Philip Yancey
„Dezamăgit de Dumnezeu” înlătură imaginea eronată cu privire la Dumnezeu și ne ajută să înțelegem cum ne vede El pe noi: ce dorește de la noi și ce-Și dorește cel mai mult să ne dea. În cartea aceasta, Yancey discută întrebări care ne frământă în cele mai adânci colțuri ale inimii și sfârșește cu convingerea fermă că Dragostea este reală, puternică și ne este dăruită să credem în ea acum și pe vecie.
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment