CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Calea împlinirii. O călătorie de 60 de zile către o viaţă din abundenţă

Calea împlinirii. O călătorie de 60 de zile către o viaţă din abundenţă

Ann Voskamp

Preţul nostru: 36.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The Way of Abundance
Data apariţiei: 30.05.2018
ISBN: 9786068712802
Număr pagini: 304
Codul produsului: 16766
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Te afli la o răscruce de drumuri în fiecare zi – 
şi trebuie să apuci de fiecare dată pe drumul cel bun.

Dar care este calea care te duce înspre împlinirea menirii tale?
De unde ştii că drumul pe care ai pornit îţi va aduce vindecare?
Calea pe care te afli va ajuta inima ta frântă să-şi găsească întregirea?
Oare chiar poţi să apuci pe orice drum?

Viaţa împlinită nu se rezumă la ceea ce se cheamă o viaţă bună, cumparată pe credit. O viaţă împlinită este găsită în suişurile şi coborâşurile vieţii, în locuri dărâmate, cu oameni zdrobiţi, fiind cât mai aproape cu putinţă de inima frântă a lui Cristos. 
Împlinirea se găşeşte în pâinile frânte şi împărţite, în sămânţa ce se crapă pentru a naşte o nouă viaţă, în ruperea stelelor – şi apoi în aprinderea lor…în toate cioburile inimilor noastre zdrobite. Împlinirea nu înseamnă a avea atât cât îţi doreşti – înseamnă a avea atât de mult din Dumnezeu pe cât îţi doreşti.

Împletită cu experienţe din propria ei viaţă, Ann Voskamp a scris Calea împlinirii ca pe o colecţie de şaizeci de meditaţii care îţi pot schimba viaţa; o carte cu mesaje încurajatoare pentru frângerea de zi cu zi.

Ia-ţi un timp de respiro, în care să deschizi Scriptura şi să reflectezi nu doar la modul în care sufletul tău poate fi revigorat, ci chiar la calea ce te poate duce spre o viaţă împlinită.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Calea frângerii ~ Ann Voskamp
Există în viaţă momente când intuieşti că undeva, cumva te-ai putea bucura de mai mult timp, mai multă semnificaţie, relaţii autentice.
Preţul nostru:
32.00 RON

Simplifică ~ Bill Hybels
Dacă te clatini şi eşti pe punctul de a te prăbuşi în prăpastia unei vieţi aglomerate sau dacă începi să-ţi dai seama că epuizarea a devenit tot mai virulentă, ar fi potrivite nişte schimbări în viaţa ta. E momentul să-ţi simplifici viaţa.
Preţul nostru:
33.00 RON

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă ~ John Ortberg
În adâncul fiinţei tale se găsesc aceeaşi credinţă şi aceeaşi dorinţă care l-au determinat pe Petru să umble pe apele agitate de furtună ale Mării Galileii, spre Isus.
Preţul nostru:
33.00 RON

Anatomia unei dureri ~ C.S. Lewis
"Citind Anatomia unei dureri devenim partasi cu C. S. Lewis nu doar la durerea sa, ci si la intelegerea pe care el o are asupra dragostei, si asta ne imbogateste."
Preţul nostru:
21.00 RON

Dezamăgit de Dumnezeu [Carte] ~ Philip Yancey
„Dezamăgit de Dumnezeu” înlătură imaginea eronată cu privire la Dumnezeu și ne ajută să înțelegem cum ne vede El pe noi: ce dorește de la noi și ce-Și dorește cel mai mult să ne dea. În cartea aceasta, Yancey discută întrebări care ne frământă în cele mai adânci colțuri ale inimii și sfârșește cu convingerea fermă că Dragostea este reală, puternică și ne este dăruită să credem în ea acum și pe vecie.
Preţul nostru:
25.00 RON

Pasiune şi puritate ~ Elisabeth Elliot
„Această carte vorbește despre modul de a ne pune viața sentimentală sub autoritatea lui Cristos. Elisabeth a scris-o într-un mod cald și personal, ilustrându-și tema din amintiri, jurnale și scrisori vechi de iubire.” - din introducerea semnată de Ruth Bell Graham
Preţul nostru:
10.50 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment