CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Când Dumnezeu îţi şopteşte numele

Când Dumnezeu îţi şopteşte numele

Max Lucado

Preţul nostru: 32.00 RON

Detalii produs

Titlu original: When God Whispers Your Name
ISBN: 978-973-1813-67-7
Număr pagini: 212
Codul produsului: 12585
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 17 mm
Greutate produs: 0.260 kg

Descrierea produsului


Ce se întâmplă atunci când Îl lași pe Dumnezeu să-ți deschidă inima față de speranță?
Când Dumnezeu îți șoptește numele...
Am săpat numele tău în palma Mea (Isaia 49:16, NCV).

 

Ascultă. Îți auzi numele? Dumnezeu l-a înscris în palma Sa. Numele tău se află pe inima și pe buzele Lui. Ce încurajare, nu‑i așa? Poate că ți-ai văzut numele afișat în locuri speciale. Pe un premiu sau o diplomă sau pe ușa unui birou. Sau poate că ți-ai auzit numele rostit de oameni cu vază. Dar să te gândești că numele tău este pe mâna lui Dumnezeu și rostit de buzele lui Dumnezeu... oare chiar e posibil?

Sau poate că numele tău nu a fost niciodată onorat. Nici măcar nu-ți amintești să-l fi auzit rostit cu drag de cineva. Daca așa stau lucrurile, poate că îți vine greu să crezi că Dumnezeu ar avea cunoștință de numele tău. Da, de numele tău. Și nu doar numele pe care-l porți acum, ci chiar și acela pe care îl are pregătit pentru tine. El îți va da un nume nou...

Însă este adevărat. În Biblie și în circumstanțele vieții tale, El îți șoptește numele cu dragoste. Cu tandrețe. Cu răbdare, dar fără încetare.

În paginile acestei cărți te vei întâlni cu relatări cunoscute din Biblie sau izvorâte din viața cotidiană. Cele mai multe dintre ele vorbesc despre oameni care sunt pierduți... sau trudiți... sau descurajați – la fel ca tine. Dacă le vei permite, aceste relatări vor spune povestea vieții tale.

Așadar, ascultă cu atenție. Numele pe care îl auzi este într-adevăr numele tău, iar Vocea care-l rostește este mai plină de dragoste decât ai îndrăznit vreodată să visezi. Ascultă. Și învață să speri din nou.

 

 

Max Lucado este autorul a peste 50 de cărti, publicate în peste 28 de mili­oane de exemplare. Revista Christianity Today l-a numit „Pastorul Americii”, iar în 2005, revista Reader’s Digest l-a prezentat drept „Cel mai bun predicator din America”. El participă la diverse emisiuni de tele­viziune, iar cărțile sale se află cu regularitate pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times.

Max este căsătorit cu Denalyn și au împreună trei fiice: Jenna, Andrea și Sara.

CUPRINS

Mulțumiri    
Introducere

PRIMA PARTE: CÂNTECUL RAPSODULUI

1. Vocea din găleata pentru mop   
2. De ce mergea Isus la petreceri
3. Eroi tainici
4. Numele tău ar fi putut apărea în Biblie  
5. Maxime
6. Felicitarea de Crăciun a lui Dumnezeu
7. Dincolo de perdeaua de la duș    
8. Întrebările îngerului Gavril
9. Care este prețul tău?
10. Cumpărături și har  
11. Alegerea
12. Profetul

A DOUA PARTE: ATINGEREA MAESTRULUI

13. Când greierii te scot din sărite
14. Să vezi ceea ce ochii nu pot vedea
15. Învinge-ți trecutul
16. Sunetul dulce al viorii a doua   
17. Sacul tău cu pietre
18. Despre Oz și Dumnezeu
19. O problemă internă  
20. O veste bună la ceas de noapte
21. Obiceiuri sănătoase
22. DFW și Duhul Sfânt  
23. Dumnezeul care luptă pentru tine

A TREIA PARTE: OASPETELE MAESTRULUI

24. Darul nefericirii
25. Bucuria de a-L vedea pe Dumnezeu      
26. Orfani la poartă
27. Panorama Patriei cerești
28. Numele pe care numai Dumnezeu îl știe

Ghid de studiu

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Bestsellers 2016

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

O dragoste care merită daruită ~ Max Lucado
Trăiește în abundența dragostei lui Dumnezeu. Cum să-i iubești pe oameni? Pe cei ce-și încalcă jurămintele? Pe cei ce distorsionează adevărul? Cum să ai răbdare cu cei care sunt plini de țepi? Cum poți să-i ierți pe cei ce-ți trădează încrederea, pe cei care te desconsideră?
Preţul nostru:
33.00 RON

Asemenea lui Isus ~ Max Lucado
El te iubește așa cum ești, însă refuză să te lase așa. El vrea să devii asemenea lui Isus!
Preţul nostru:
30.00 RON

Salvatorul de lângă tine ~ Max Lucado
Nu avem oare nevoie de un Mântuitor care este Dumnezeu-om? Un Isus doar-Dumnezeu ar fi putut să ne creeze, dar nu să ne înțeleagă. Un Isus doar-om ar fi putut să ne iubească, dar niciodată să ne mântuiască. Dar un Isus Dumnezeu-om? El este suficient de aproape ca să te poată atinge. Suficient de puternic ca să te poți încrede în el.
Preţul nostru:
30.00 RON

Fără teamă ~ Max Lucado
Imaginează-ți cum ar fi viața ta neatinsă de angoasă. Cum ar fi ca în fața provocărilor și amenințărilor să stai cu credință, nu cu teamă? Dacă ai putea să treci deasupra inimii tale un magnet cu care să extragi orice rămășiță de frică, nesiguranță și îndoială, ce ar mai rămâne în inima ta? Imaginează-ți o zi, o singură zi, din care să lipsească frica de nereușită, de respingere și de calamitate. Îți poți imagina o viață lipsită de teamă?
Preţul nostru:
28.00 RON

Cine este omul acesta? ~ John Ortberg
Din Evul Mediu întunecat până în postmodernitate, Cristos Isus este cea mai cunoscută figură istorică. Impactul Său asupra lumii este incomensurabil, și deloc întâmplător.
Preţul nostru:
31.00 RON

În rolurile principale, Partea întâi ~ Max Lucado
Cel ce distribuie rolurile principale și face chemări speciale oferă a doua șansă, arată îngăduință față de toți cei care o cer și o acceptă. Dacă Dumnezeu a avut roluri pentru personaje precum Iosif, Tamar, Batșeba, David sau Solomon, cu siguranță are unul și pentru noi.
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment