CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Când se încheie jocul, totul se întoarce în cutie

Când se încheie jocul, totul se întoarce în cutie

John Ortberg

Preţul nostru: 35.00 RON

Detalii produs

Titlu original: When the Game Is Over, It All Goes Back in the Box
ISBN: 9789731813165
Număr pagini: 288
Codul produsului: 8134
Dimensiuni produs: 144 x 206 x 21 mm
Greutate produs: 0.335 kg

Descrierea produsului

SĂ CÂŞTIGI LA SINGURUL JOC CARE CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT

O carieră fantastică. Noua casă pe care ţi-ai dorit-o. O promovare la serviciu... Acea maşină la care ţi-a stat gândul tot timpul. O pensie sigură. Toate sunt bune – dar asta e tot? Indiferent cu câtă îndemânare joci jocul sau câte puncte aduni, va veni o vreme în care jocul vieţii se va încheia. Ce se va întâmpla atunci?
Lăsaţi de capul nostru, avem tendinţa să căutăm lucruri pământeşti, crezând în mod eronat că ele ne vor aduce împlinire. Însă toate lucrurile de pe pământ Îi aparţin lui Dumnezeu, fiindu-ne doar împrumutate pentru o vreme. În jocul vieţii, până şi cele mai măreţe câştiguri sunt temporare. La sfârşitul jocului, toate aceste piese se întorc în cutie. Nu mai există cărţi de joc. Nu mai sunt puncte. Nu mai sunt promovări, nici planificări financiare, nici bunuri cumpărate, nici case de vacanţă. Jocul s-a încheiat. Nu poţi păstra nimic – decât dacă ai jucat pentru premiul corect.
Folosindu-şi umorul şi talentul de narator, autorul ne ajută să ne concentrăm asupra adevăratului obiectiv al jocului vieţii, asupra trofeelor pe care merită cu adevărat să le câştigăm, ele fiind veşnice. Ce putem lua cu noi în Împărăţia lui Dumnezeu? Numai dragostea pe care o avem pentru Cristos, unii pentru alţii şi pentru sufl etele noastre. Nu este ceva rău să fim buni la jocul vieţii de aici, de pe pământ, însă nu-i putem permite să stea în calea a ceea ce este cu adevărat important.

CE LUCRURI PE CARE LE VEI PUTEA PĂSTRA AI CÂŞTIGAT?

John Ortberg, autor bine-cunoscut de acum publicului român prin cărţile: Toţi sunt normali până ajungi să-i cunoşti; Dumnezeu e mai aproape decât crezi; O dragoste mai presus de raţiune şi alte câteva titluri publicate în limba română, este pastor al Bisericii Prezbiteriene Menlo Park din California. A publicat intens în Christianity Today şi contribuie frecvent cu articole la revista Leadership Journal.
John şi soţia sa Nancy au împreună trei copii.

Cuprins

Mulţumiri
Introducere

Jocul
1. Învaţă regula nr. 1

Obiectivul
2. Îmbogăţeşte-te faţă de Dumnezeu

Structura jocului
3. Trei moduri de a ţine scorul
4. Stăpâneşte bine jocul interior
5. Dezleagă-ţi frânghiile
6. Retrage-te din poziţia de Stăpân al Tablei de Joc
7. Nimeni nu poate juca în locul tău
8. Nu uita că lucrurile pe care le deţii nu îţi aparţin
9. Trebuie să previi regretele

Cum trebuie să joci
10. Respectă regulile jocului
11. Umple fi ecare căsuţă cu lucrurile cele mai importante
12. Aruncă zarurile
13. Joacă plin de recunoştinţă
14. Descoperă-ţi misiunea

Pericolele
15. Atenţie la misiunea umbră
16. Semiurale pentru competiţie
17. Mai mult nu va fi niciodată suficient
18. A câştiga singur înseamnă a pierde
19. Fii acel gen de jucător pe care să şi-l dorească
orice competitor

Victoria
20. Adună adevăratele trofee
21. Regele mai are de făcut o mutare

Surse bibliografice

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

O dragoste mai presus de raţiune ~ John Ortberg
Cu pasiune şi înţelepciune, folosind ilustraţii remarcabile şi emoţionante, Ortberg demonstrează diferitele caracteristici ale dragostei lui Dumnezeu, dezvăluindu-ne ceea ce am sperat mereu că este adevărat: Dragostea lui Dumnezeu este într-adevăr o Dragoste dincolo de orice raţiune, care se bucură să acorde o a doua şansă.
Preţul nostru:
30.00 RON

Dragoste şi respect [Carte] ~ Emerson Eggerichs, Dr.
O CARTE CARE ÎŢI POATE SCHIMBA RADICAL CĂSNICIA! UN MESAJ REVOLUŢIONAR „Sunt căsătorită de 35 ani, dar nu am mai auzit de la nimeni o astfel de învăţătură.” „Asta era ce-mi lipsea!” „Lectura acestei cărţi a fost pentru mine ca o iluminare.”
Preţul nostru:
29.00 RON

Dumnezeu e mai aproape decât crezi ~ John Ortberg
Dumnezeu e interesat să fie descoperit de oameni obișnuiți ca mine și ca tine. Mai mult chiar, El a promis că va fi cu noi și ne va conduce în mod personal. Dacă Dumnezeu este întotdeauna cu noi, de ce este atât de greu de găsit? Oare nu scăpăm din vedere ceva important în tot șirul de evenimente ce ne alcătuiesc viața? Cum am putea remedia această situatie? Cartea ne dezvăluie fața lui Dumnezeu care așteaptă să fie descoperită din mozaicul complex al vieții.
Preţul nostru:
32.00 RON

Toţi sunt normali până ajungi să-i cunoşti ~ John Ortberg
Normal? Cine e normal? Sigur nu-i vorba de tine! Nici de vreun altul pe care l-ai întâlnit până acum... Nici unul dintre noi nu este normal conform definiţiei lui Dumnezeu, şi cu cât ne apropiem mai mult unii de alţii, cu-atât mai clară devine situaţia.
Preţul nostru:
35.00 RON

Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna [Carte] ~ John Ortberg
Ce te reţine de la trăirea unei astfel de vieţi? Ce poţi face pentru a trăi astfel? Dacă te-ai săturat de starea curentă a lucrurilor - dacă bănuieşti că viaţa creştină este mai mult decât ai experimentat tu până acum - John Ortberg îţi arată o cale a transformării şi a revigorării spirituale pe care o poate urma oricine. O cale care duce la „Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna”.
Preţul nostru:
27.00 RON

Credinţă şi îndoială ~ John Ortberg
Tânjești să ai certitudine în viața ta, să știi fără urmă de îndoială că ți-ai mizat viața pe adevăr și că nu vei avea surprize când vei ajunge de cealaltă parte a veșniciei. Chiar și cei cunoscuți pentru credința lor profundă - oameni ca Billy Graham, Martin Luther și Maica Tereza - s-au luptat cu întrebări fără răspuns și de multe ori dureroase.
Preţul nostru:
31.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment