CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cartea Cărţilor vol.5 (2DVD)

Cartea Cărţilor vol.5 (2DVD)

Cartea Cartilor

Preţul nostru: 38.60 RON

Detalii produs

Timp rulare: 200
Codul produsului: 9478

Descrierea produsului

Durata: 2 DVD-uri - 8 episoade x 25 minute fiecare.

Ostaticul - călătorii noştri sunt martori ai modului înţelept în care Iosif, guvernator al Egiptului, rezolvă cu succes problema foametei din Egipt.

Reuniunea de familie - Copiii au ocazia să descopere modul în care Iosif îi testează pe fraţii lui, pentru a afla dacă le pare rău pentru faptul că l-au vândut în urmă cu mulţi ani.

Un dar din ceruri - cei trei călători sunt martori ai modului brutal ăn care sunt trataţi copiii lui Israel în Egipt. Un tânăr pe nume Moise e pe cale să schimbe situaţia.

Rugul aprins - În acest episod copiii sunt martori ai modului în care Moise îi cere lui Faraon să-i elibereze din sclavie pe israeliţi şi să-i lase să părăsească Egiptul.

Nu mai vreau urgii - În călătoria lor în timp, copiii sunt martori la momentul în care Faraon este pedepsit prin plăgi pentru că nu i-a eliberat pe sclavii israeliţi.

Vreţi deci să vă întoarceţi în Egipt - Călătorii noştri în timp sunt martori ai minunii de, la Marea Roşie, când Dumnezeu desparte apele pentru a le face copiilor lui Israel o cărare tocmai în mijlocul mării.

Şerpi şi un măgar - copiii privesc uimiţi modul în care un grup de israeliţi sunt pedepsiţi prin şerpi veninoşi, pentru că au cârtiti împotriva Domnului. Dar iată că, după 40 de ani, Israel ajunge în sfârşit pe tărâmul promis conduşi de Iosua şi Caleb, noii lor lideri.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Magazin Crăciun > Idei pentru cadouri > Cadouri pentru copii
Produse > DVD > DVD pentru copii
Produse > Magazin Crăciun > Cadouri > Copii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Concursul de Rodeo [DVD]
Preţul nostru:
26.00 RON

Darul tău preţios ~ Max Lucado , Wenzel David (Ilustrator)
Intr-o dimineata, wemmikenii descopera ca fiecare a primit un dar pretios si asta ii face foarte bucurosi. Pe masura ce descopera adevarata menire a acestor cadouri, ei descopera ceva mult mai minunat decat un simplu ciocan sau o simpla lingura - descopera ca pot sa-si foloseasca darurile pentru a aduce o schimbare in lume.
Preţul nostru:
27.00 RON

Calea Lui - Dennis Gorcea ~ Dennis Gorcea
Preţul nostru:
22.00 RON

Cunoaşte-ţi rolul în familie ~ Beniamin Fărăgău
Ne aflam in fata unui text dificil - 1 Corinteni 11:1-16 -, a carui intelegere si aplicare au generat discutii infocate de-a lungul istoriei.Dar atunci cand il interpretam in contextul intregii carti si in lumina scopului cu care autorul l-a inclus in scrierea sa, sa descoperim un text vital pentru intelegerea rolului barbatului si al femeii in lupta spirituala a familiei.
Preţul nostru:
21.80 RON

Să iubesc şi să cânt [CD] ~ Benone Rus
Preţul nostru:
22.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment