CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Către toate direcţiile

Către toate direcţiile

John Ortberg

Preţul nostru: 30.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786068712253
Număr pagini: 240
Codul produsului: 15340
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Către toate direcţiile... Cum vei şti încotro s-o apuci?

Dumnezeu ţi-a deschis o uşă. Ce vei face?

„Cărţile, asemenea vieţilor, sunt şi ele rezultatul multor uşi deschise.”

Rareori porunceşte Dumnezeu cuiva în Biblie să „stea“.

Mai degrabă El deschide o uşă şi ne invită să-i trecem pragul – în necunoscut. Decizia de a ne încumeta să trecem ori să rămânem pe loc va influenţa în cele din urmă modul de viaţă şi dezvoltarea noastră ca persoană.

Şi nu e vorba de o singură usă. Dumnezeu pune în faţa noastră multe uşi în fiecare zi. Cei care îşi dau seama de ele şi le trec pragul au parte de o viaţă plină de aventuri divine. Ce se întâmplă cu ceilalţi? Ei bine… nu doar că rateaza aventuri şi experienţe incredibile, dar nici nu iau parte la lucrările minunate pe care Dumnezeu le-ar fi avut pregătite pentru ei.

În „Către toate direcţiile… Cum vei şti încotro s-o apuci?”, renumitul autor John Ortberg te ajută să:

Identifici ocaziile divine ce se ivesc zilnic în calea ta;

Depăşeşti teama că vei pierde ocaziile favorabile sau că vei face alegeri greşite;

Păşeşti cu încredere pe uşile ce ţi-au fost puse înainte.

Dumnezeu a plănuit ca viaţa ta să fie o aventură extraordinară. Tot ce trebuie să faci este să intri pe uşa. Cine ştie? S-ar putea să ai parte de o experienţă cu impact veşnic.

Ce mai astepţi?

Oricine ai fi şi indiferent în ce anotimp al vieţii te-ai afla, fiecare zi îţi oferă noi ocazii! Poate trăieşti o viaţă în care te bucuri de o oarecare stabilitate, dar nu poţi să spui că e viaţa la care ai visat. Ţi‑ai dori mai mult şi mai mult, dar nu ştii ce anume şi nici cum să ajungi acolo.

Poate tocmai ai absolvit o facultate şi te întrebi dacă ar fi mai bine să te angajezi sau să-ţi continui studiile. Sau poate să te întorci acasă la mama şi la tata? Mama şi tata – copilul vostru a absolvit facultatea. Vă gândiţi să-l încurajati să-şi găsească o slujbă? Să se întoarcă acasă? Sau mai degrabă să schimbati încuietorile şi să transformaţi vechea lor cameră în debaraua pe care v-aţi dorit-o dintotdeauna?

Cert este că viaţa noastră este presărată de nenumărate uşi deschise, care nu doar intuiesc un bun prilej de a merge mai departe; ele reprezintă o oportunitate creată de Dumnezeu pentru a acţiona împreună cu El şi pentru El.

Dacă vrem să trăim minuni, trebuie să ne antrenăm să discernem şi să beneficiem de aceste oportunităţi divine.

Aşadar, pregăteşte-te, pentru că, undeva pe-aproape, Dumnezeu a des­chis înaintea ta o uşă. Întrebarea este: „Ce vei face tu?”

Cuprins

Mulţumiri

Capitolul 1: Către toate direcţiile. Cum vei şti încotro s-o apuci?

Capitolul 2: Oameni de tip uşă-deschisă şi oameni de tip uşă-închisă

Capitolul 3: Fără teamă: Depăşirea temerii că ai ratat ceva

Capitolul 4: Mituri comune despre uşi

Capitolul 5: Uşa cu Nr. 1 sau cea cu Nr. 2?

Capitolul 6: Cum să treci un prag

Capitolul 7: Ce vei învăţa despre tine intrând prin uşile deschise

Capitolul 8: Complexul Iona

Capitolul 9: Mulţumeşte-I lui Dumnezeu pentru uşile închise

Capitolul 10: Uşa din zid

Postfata

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Biblia pe care a citit-o Isus ~ Philip Yancey
Vechiul Testament este biografia lui Dumnezeu, relatarea întâlnirilor marcate de pasiune cu oamenii. Mai este și introducerea la povestea vieții lui Isus, care a venit să răspundă întrebărilor care i-au tulburat pe scriitorii antici și ne tulbură și pe noi acum. Însoțiți-l pe Philip Yancey în examinarea acestor scrieri divine, uneori șocante, alteori misterioase.
Preţul nostru:
25.00 RON

Biruitori în încercare ~ Rodica Volintiru
Mulţi creştini trăiesc o viaţă de înfrângere - fără bucurie, fără pace, fără putere, fără biruinţă. Furtunile şi încercările vieţii îi lovesc din toate părţile şi neştiind ce să mai facă, ei cad în descurajare. Unii nu ştiu şi nu au fost învăţaţi cum să abordeze lupta spirituală atunci când vin încercările în calea lor.
Preţul nostru:
30.00 RON

Detectiv prin Biblie
Eşti un super detectiv? Această carte este un cufăr de comori cu imagini detaliate din fascinanta lume a Bibliei.
Preţul nostru:
25.00 RON

În dragoste nu este frică ~ Rodica Volintiru
Deşi oamenii caută diferite metode pentru a scăpa de frică, adevărata eliberare o poate face doar Hristos. Cunoscând şi rămânând în dragostea Lui, frica nu va mai avea putere aupra noastră. Dragostea Lui desăvârşită alungă frica. În dragoste nu este frică.
Preţul nostru:
24.00 RON

Pune-ţi creierul în funcţiune. Cheia fericirii, gândirii şi sănătăţii la maxim ~ Dr. Caroline Leaf
Lucrurile la care ne gândim ne afectează cu adevărat atât fizic, cât şi emoţional. Cultura din ziua de azi trece printr-o epidemie de gânduri toxice care, dacă sunt lăsate în voia lor, creează condiţii ideale pentru tot soiul de boli.
Preţul nostru:
25.00 RON

Dumnezeul risipitor. Recuperarea esenţei creştinismului ~ Timothy Keller
Într-o prezentare a cărţii "Argument pentru Dumnezeu", Newsweek îl numea pe autorul acesteia, bine-cunoscutul pastor Timothy Keller, "un C.S. Lewis al secolului douăzeci şi unu". În cartea de mai sus, Keller prezintă o explicaţie raţională a motivului pentru care ar trebui să credem în Dumnezeu.
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment