CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Ce se întâmplă când femeile se roagă

Ce se întâmplă când femeile se roagă

Evelyn Christenson

Preţul nostru: 15.00 RON

Detalii produs

Titlu original: What happens when women pray
Legare: SC
ISBN: 9739788971
Număr pagini: 136
Codul produsului: FM008
Dimensiuni produs: 145 x 210 mm
Greutate produs: 0.160 kg
Colectii Produse: Ce se întâmplă când ne rugăm

Descrierea produsului

Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND FEMEILE SE ROAGĂ este una dintre cele mai înălţătoare cărţi despre rugăciune din câte au fost scrise vreodată. Învăţăturile sale practice şi biblice au fost experimentate în sute de seminarii, peste tot în lume, unde bărbaţi şi femei au învăţat să înalţe rugăciuni mai personale şi mai pline de credinţă.

Clasic al publicaţiilor creştine, CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND FEMEILE SE ROAGĂ a schimbat rugăciunea creştinilor timp de treizeci de ani. Fie că o citeşti pentru prima dată - sau o reciteşti după câţiva ani, fiecare pagină conţine un adevăr care îţi afectează dinamica rugăciunii. Această carte poate să-ţi schimbe viaţa de rugăciune - pentru totdeauna!

„Lectura acestui discurs clasic despre puterea rugăciunii mijloceşte experienţa unei conferinţe de rugăciune de durata unei zile, în prezenţa unuia dintre marii lideri contemporani ai rugăciunii. Timp de douăzeci de ani am lucrat alături de Evelyn Christenson, slujind în diverse moduri mişcarea naţională de rugăciune. Am văzut cu ochii mei şi pot mărturisi că tot ce scrie în această carte este însufleţit de propria ei viaţă!” -- David Bryant, Preşedinte al Concerts of Prayer International; Preşedinte al Americaţ's National Prayer Committee

„Evelyn Christenson este un minunat dascăl al adevărului biblic şi o femeie cucernică a rugăciunii. Ea şi-a dedicat semenilor ultimii ani din viaţă, învăţându-i despre măreţia intimităţii cu Cristos pe care o pot experimenta în rugăciune. Scrierile ei sunt cele mai bune dintre cele care s-au scris despre rugăciune.” -- Vonette Bright, Membru fondator al Campus Crusade for Christ

„Ce se întâmplă când femeile se roagă este prima pe lista cărţilor mele favorite. Principiul rugăciunii comunicat în această carte a schimbat modul în care mă rog. Eu nu mai am o viaţă de rugăciune, viaţa mea este o rugăciune. Această carte trebuie citită...” -- Fern Nichos, Preşedinte şi fondator al asociaţiei Moms in Touch International

CUPRINS

Introducere

1. Rugăciunea este răspunsul
2. Nu durează atât de mult
3. Iertaţi precum şi noi iertăm
4. Rugăciune într-un cuget
5. Metoda celor şase „S”
6. Cum să te rogi după voia lui Dumnezeu
7. Dumnezeu nu greşeşte niciodată
8. Dimensiunea spaţială a rugăciunii - unde ne rugăm
9. Dimensiunea temporală a rugăciunii - când ne rugăm
10. Dimensiunea verticală a rugăciunii - cui ne rugăm
11. Dimensiunea orizontală a rugăciunii - rezultate
12. Lanţuri de rugăciune prin telefon

blog comments powered by Disqus

Colectii Produse

Acest produs face parte din următoarea colecţie:

Ce se întâmplă când ne rugăm
Colectia contine patru titluri: -Ce se întâmplă când femeile se roagă -Doamne schimbă-mă -Ce se întâmplă când ne rugăm pentru familile noastre -Ce se întâmplă când Dumnezeu răspunde la rugăciune.

Click pentru a vedea mai multe produse în colecţie

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Rugăciune
Produse > Editura CLC > Cărţi Editura CLC ROMÂNIA

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

liliana
Aceasta carte m-a impresionat foarte mult; cred ca ar trebui, fiecare dintre noi sa ne dedicam mai mult timp citind carti religioase: chiar daca avem programul foarte incarcat de zi cu zi. POATE ASA INVATAM SA FIM MAI BUNI
Bojor Maria
N-am citit cartea as dori sa o citesc, dar pot sa va marturisesc ca rugaciunea este raspuns la toate intrebarile, rezolvare la toate problemele, si alinare la toate suferintele. Haideti sa ne rugam mai des si cu mai multa rivna.
Alina ianas
Este o carte extraordinara! Merita sa fie citita si aplicata in viata noastra. Rugaciunea este o forta puternica si la asta ne indeamna scriitoarea acestei carti la Rugaciune.
Gigi
Ca si Alina ma alatur si marturisesc ca este o carte care pentru cei care o citesc este un inceput, mai bine zis un nou inceput, in viata de crestin si ar trebui sa fie citita de cit mai multi, fie barbati fie femei. Dumnezeu sa binecuvinteze pe autorul (autoarea) acestei carti, dar si pe cei care au facut posibila traducerea in limba romana.
Taban Fivi
Cartea este extraordinara! Ea te invata cat de mare este puterea rugaciunii si sunt unele lucruri care nu se pot schimba decat prin rugaciune.
Alina Maior
Am citit cartea! Mesajul este FANTASTIC! Usor de citit, usor sa ne amintim ce gasim pe paginile ei. Este o mare provocare la rugaciune pentru toate femeile si nu numai! Dumnezeu ne cheama sa fim active in lumea spirituala! Haideti sa invatam sa ne rugam impreuna!

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt ~ Tim LaHaye
Fiecare persoană este o combinaţie de slăbiciuni şi calităţi, iar pentru aceasta există un motiv, explică Tim LaHaye.
Preţul nostru:
15.00 RON

Tandreţea luptătorului: intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat ~ Stu Weber
Lider. Protector. Prieten. Iubit. Bărbaţilor li se cere să îndeplinească o mare diversitate de roluri. Iar obţinerea unui echilibru între toate acestea se poate dovedi o sarcină extrem de dificilă. Însă Dumnezeu ne-a pus la îndemână un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinităţi echilibrate, iar Stu Weber - în „Tandreţea Luptătorului” - aruncă o privire pătrunzătoare, cu potenţial transformator, în tainele acestui proiect.
Preţul nostru:
22.00 RON

Darul iertării ~ Charles Stanley
Porţi în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ţi trăi viaţa din plin.
Preţul nostru:
20.00 RON

Doamne, schimbă-mă! ~ Evelyn Christenson
Lucruri surprinzătoare se întâmplă când ne rugăm «Doamne, schimbă-mă pe mine – nu pe soţul meu, nu pe copiii mei, nu pe păstorul meu, schimbă-mă pe mine!»”
Preţul nostru:
21.00 RON

Dificultăţi conjugale ~ Paul Tournier
Preţul nostru:
2.00 RON

Când spui iartă-mă ~ Rodica Iova
Când spunem „Iartă-mă”, vrem să cădem la pace, cu Dumnezeu şi cu semenii, declarând, totodată, război Diavolului.
Preţul nostru:
15.00 RON

Aboneaza-te la newsletter-ul CLC Romania

Trimitem periodic noutati, oferte si alte informatii legate de resurse crestine, aparitii editoriale noi si promotii. Nu vom transmite nimanui adresa ta de email si te poti dezabona oricand.

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment