CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Ce se întâmplă cu lumea în care trăim?

Ce se întâmplă cu lumea în care trăim?

David Jeremiah

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 240
Codul produsului: 9694
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Biblia are multe de spus cu privire la vremurile de pe urmă. Însă, până acum, nu s-a scris o altă carte care, într-un limbaj simplu și ușor de înțeles, să prezinte zece profeții scripturale, să stabilească ordinea cronologică a împlinirii acestora și să ofere un îndrumar de interpretare a lor. În Ce se întâmplă cu lumea în care trăim?, Dr. David Jeremiah răspunde unor întrebări dificile, cum ar fi:
- Cum se va împlini profeția în Europa modernă?
- De ce este important Israelul?
- Care este legătura dintre rezervele de petrol și terorismul islamic?
- Ce rol joacă Statele Unite în cadrul profeției?
- Cum ar trebui noi să trăim în vremurile de pe urmă?

Evenimentele ce se petrec în lumea de azi sunt cu siguranță tulburătoare, însă ele nu trebuie să creeze confuzie sau să ne înspăimânte. Pentru că acum noi cunoaștem semnificația evenimentelor despre care auzim în jurnalele de știri și înțelegem ce se întâmplă cu lumea în care trăim!

O lucrare de referință, ce prezintă într-un stil limpede și convingător dragostea lui Dumnezeu pentru Israel și profețiile biblice care își găsesc împlinirea în aceste zile de pe urma. Cel mai mult mi-a plăcut felul în care David Jeremiah examinează și explică, argumentat, cele mai importante tendințe globale ale vremurilor noastre, trecându-le nu doar prin filtrul economic și politic, ci și prin cel al Scripturii. Cartea merită citită chiar și numai pentru felul în care autorul descrie dragostea necondiționată și compasiunea lui Hristos față de evrei și musulmani, în egală măsură.
Joel C. Rosenberg

Această carte bine documentată și strălucit scrisă este atât de fascinată încât nu poți să o lași din mână. Ea are multe de oferit oricărui cititor interesat de ce se întâmplă în lumea noastră, și stabilește corespondențe între evenimentele actuale și profeții biblice importante. Citind-o, vă veți convinge că suntem la un pas de cel mai măreț eveniment din istoria omenirii. Orice om, indiferent dacă face sau nu parte din biserică, ar trebui s-o citească!
Tim LaHaye

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Probleme de actualitate

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Calmul din mijlocul furtunii, o zi din viata lui Isus [Carte] ~ Max Lucado
Să nu te îndoiești că în oricare dintre furtunile vieții există un loc liniștit - un loc în care poți rămâne în picioare când lumea din jurul tău se clatină în bătaia vântului. Este „calmul din mijlocul furtunii”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Încrederea în Dumnezeu, chiar şi când viaţa aduce suferinţă ~ Jerry Bridges
De ce este mai uşor să-L asculţi pe Dumnezeu decât să ai încredere în El? Pentru că ni se pare logic să-L ascultăm pe Dumneze. În cele mai multe cazuri, legile Sale par rezonabile şi înţelepte.
Preţul nostru:
25.00 RON

Darul iertării ~ Charles Stanley
Porţi în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ţi trăi viaţa din plin.
Preţul nostru:
20.00 RON

Împreună pentru totdeauna ~ Francis Chan
Căsătoria este grozavă dar nu este pentru totdeauna, este până când moartea ne va despărţi. Apoi vin răsplătirile sau regretele veşnice, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Nu putem lăsa lucrurile mai puţin importante să ne distrugă căsniciile, dar nu putem permite nici căsniciei să ne distragă de la lucrurile mai importante.
Preţul nostru:
21.00 RON

Fii triumfător ~ Warren W. Wiersbe
Fii triumfător - Lăudând pe Dumnezeu pentru lucrările Lui cele mari. Comentariu la Vechiul Testament, Psalmii 90-150
Preţul nostru:
35.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment