CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cele cinci limbaje ale iubirii

Cele cinci limbaje ale iubirii

Gary Chapman

Preţul nostru: 28.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The five love languages
Legare: SC
ISBN: 9786065884953
Codul produsului: CF037
Dimensiuni produs: 132 x 200 x 14 mm
Greutate produs: 0.230 kg

Descrierea produsului

Cine nu a rostit, tare sau în gând: "Îmi pare rău, cred că nu m-ai înţeles"; sau cine nu şi-a spus: "Cum să mă fac înţeles?", gândindu-se la modul în care să-şi arate afecţiunea?

În urma unei îndelungate experienţe în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a ajuns la concluzia că principala problemă a cuplurilor contemporane o reprezintă modul în care partenerii îşi comunică afecţiunea. El susţine că dincolo de "limbajul" specific în care fiecare dintre noi îşi exprimă sau primeşte iubirea, există cinci limbaje principale: cuvintele de încurajre; timpul acordat; primirea de daruri; serviciile şi mângâierile fizice. De regulă, limbajul dumneavoastră principal de iubire nu este acelaşi cu al soţului sau al soţiei. Poate aţi dori ca ea să vă încurajeze în întreprinderile dumneavoastră, însă nu face decât să vă gătească cele mai gustoare mâncăruri din lume. Poate că aţi dori ca el să vă scoată la plimbare în parc, pentru că nu aţi ieşit de mult în naturp şi pe vremuri era una dintre cele mai mari plăceri ale dumneavoastră; însă el nu pricepe şi munceşte din zori până-n seară pentru a aduce mai mulţi bani în casă.

Important este ca fiecare să-şi exprime afecţiunea într-un limbaj pe care partenerul poate să-l înţeleagă. Această carte vă va învăţa care este limbajul principal de iubire atât al dumneavoastră cât şi al partenerului şi cum să vă spuneţi unul altuia pe înţeles cât de mult vă iubiţi şi că vă simţiţi solidari.

Dacă amândoi veţi învăţa să vorbiţi şi să înţelegeţi limbajul principal de iubire al partenerului, nimic nu va mai sta în calea fericirii căminului dumneavoastră, în care, părinţi şi copii, vă veţi simţi iubiţi şi în siguranţă.

Cuprins

Mulţumiri
1. Ce se întâmplă cu iubirea după căsătorie?
2. Cum poţi păstra plin rezervorul iubirii?
3. Îndrăgostirea
4. Limbajul nr. 1 al iubirii: cuvintele de încurajare
5. Limbajul nr. 2 al iubirii: timpul acordat
6. Limbajul nr. 3 al iubirii: primirea de daruri
7. Limbajul nr. 4 al iubirii: serviciile
8. Limbajul nr. 5 al iubirii: mângâierile fizice
9. Descoperirea limbajului principal al iubirii
10. Iubirea este o alegere
11. Iubirea contează enorm
12. Cum să-l iubeşti pe cel ce nu merită dragostea
13. Copiii şi limbajele iubirii
14. Punctul meu de vedere

Ghid de studiu pentru partener şi discuţii de grup (de James S. Bell, Jr.)

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Ioana Elena Gordan
Excelenta, o recomand, o carte care trebuie neaparat citita si facuta cadou!!!
Radu Capan
O carte exceptionala, din randul celor care iti schimba fundamental modul de a vedea relatiile cu ceilalti. O recomand absolut!
Tiberiu S?rbu
O carte cu adevarat folositoare atat pentru cei care au probleme in casnicie, dar si pentru cei care vor sa creasca in iubire, in intelegerea celuilalt si sa construiasca o relatie bazata pe iubire si adevar. Trebuie citita neaparat, si valoreaza mai mult decat pretul afisat!

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt ~ Tim LaHaye
Fiecare persoană este o combinaţie de slăbiciuni şi calităţi, iar pentru aceasta există un motiv, explică Tim LaHaye.
Preţul nostru:
15.00 RON

Când Dumnezeu îţi taie calea. Întâlnirea cu o viaţă nouă printr-o schimbare nedorită ~ Craig M. Barnes
Ne vine foarte greu sa acceptam pierderea ca sansa de a incepe o viata noua. E cea mai teribila provocare pe care ne-o lanseaza viata. Cu toate acestea, este vorba de un moment esential in dinamica vietii crestine.
Preţul nostru:
36.00 RON

Totul pentru gloria Lui ~ Oswald Chambers
Preţul nostru:
28.00 RON

Viaţa condusă de scopuri - ediţie adăugită ~ Rick Warren
„Nu doar vedete de cinema și lideri politici apelează la Rick Warren pentru îndrumare spirituală. Milioane de oameni - de la sportivi profesioniști din NBA și LPGA, la directori de mari corporații, elevi de liceu și până la deținuți din închisori - se întâlnesc cu regularitate ca să discute despre Viața condusă de scopuri.” - Revista TIME
Preţul nostru:
32.00 RON

Unde este Dumnezeu când sufăr? ~ Philip Yancey
Cartea examinează mai întâi din punct de vedere medical durerea și rolul ei. Apoi se ocupă de imaginea de ansamblu a suferinței în lume, întrebându-se: Ce urmărește Dumnezeu? Este apariția suferinței marea greșeală a lui Dumnezeu? În cele din urmă, autorul se ocupă de reacțiile noastre în fața suferinței și de ceea ce putem face pentru a-i ajuta pe cei care suferă.
Preţul nostru:
28.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment