CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cine trăieşte de fapt în tine?

Cine trăieşte de fapt în tine?

Cristian Barbosu

Preţul nostru: 35.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Cine trăieşte de fapt în tine?
ISBN: 9786069394458
Număr pagini: 318
Codul produsului: 16273
Dimensiuni produs: 160 x 230 mm

Descrierea produsului

Cine trăieşte de fapt în noi?
Valorile lui Cristos sau valorile Corintului în care locuim?

 

Oare se poate ca o biserică înfiinţată de însuşi apostolul Pavel, în care a slujit un an şi jumătate, la amvonul căreia a predicat Apolo (unul dintre cei mai renumiţi predicatori ai Bisericii Primare) ai cărei membri erau evangheliştii Priscila şi Aquila, misionarul Gaiu, avându-i ca diaconi pe Fivi, probabil Stefana, biserica în care a ajuns şi Timotei, ba chiar şi Petru... se poate ca o astfel de biserică să devină cea mai problematică biserică a Noului Testament?

Cum se poate ca cea mai bogată biserică atât în daruri spirituale, cât şi materiale a Noului Testament (Erast, vistiernicul oraşului, era membrul ei), singura biserică primară care nu a suferit persecuţii, să ajungă biserica cea mai atacată de Satan, cea mai divizată relaţional şi cea mai confuză din punct de vedere spiritual?

Iată că se poate, atunci când lumea, nu Cristos ajunge să trăiască în tine sau în biserica ta. Credincioşii din Corint trăiau în Corint, însă şi Corintul încă mai trăia în ei. Dacă ei, atunci, au ajuns în acest fel, oare noi n-am putea ajunge?

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Sănătate şi împlinire prin Cina Domnului ~ Joseph Prince
Prejudecăţile despre Cina Domnului au jefuit mulţi credincioşi de un canal important, instaurat de Dumnezeu, spre vindecare şi plinătate.
Preţul nostru:
13.00 RON

Pe urmele Duhului Sfânt ~ Ezechel Suciu
O perspectivă biblică asupra lucrării Duhului Sfânt cu oamenii, de-a lungul istoriei.
Preţul nostru:
25.00 RON

Evanghelia după Pavel ~ John Macarthur
Evanghelia după Pavel examinează minuţios aceste pasaje vitale ale Evangheliei şi răspunde la întrebări precum: „Ce este Evanghelia? Care sunt elementele esenţiale ale Veştii Bune? Putem avea certitudini în legatură cu ceea ce credem?
Preţul nostru:
33.00 RON

În căutarea celor 12 apostoli ~ Mcbirnie William Steuart
Ce s-a întâmplat cu oamenii care au răspuns chemării lui Isus de a-L urma? Ce fel de impact au avut ei asupra lumii? Unde au mers și ce au făcut după învierea și înălțarea lui Isus?
Preţul nostru:
27.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment