CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Credinţa ei

Credinţa ei

Debbie Lindell

Preţul nostru: 28.00 RON

Detalii produs

Titlu original: She Believes
Data apariţiei: 01.01.1970
ISBN: 9789737908995
Număr pagini: 260
Codul produsului: 16619
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

CEEA CE ALEGI SĂ CREZI DESPRE VIAŢA TA INFLUENŢEAZĂ TOTUL – cine eşti ca persoană, deciziile de zi cu zi şi chiar viitorul. În această carte, Debbie Lindell te va ajuta să înţelegi în ce mod trăirea unei vieţi pline de credinţă te va transforma pe tine şi relaţiile tale, va schimba circumstanţele în care te găseşti şi felul în care răspunzi la tot ce se întâmplă în jurul tău. În stilul ei unic, pozitiv şi dinamic, Debbie te va îndruma să descoperi adevărul lui Dumnezeu, să te încrezi în Cuvântul Lui şi să-ţi deschizi inima pentru a cunoaşte planul măreţ pe care El îl are pentru viaţa ta, un plan mai mare decât cele mai îndrăzneţe visuri ale tale.

„Debbie Lindell împărtășește din adâncul inimii ei mari și frumoase, pe care a crescut-o și a întărit-o în cadrul relației ei cu Dumnezeu și Cuvântul Său. Ea împărtășește cu multă vulnerabilitate, implicând cititoarele și invitându-le să îmbrățișeze viața pe care Dumnezeu a creat-o într-un mod minunat pentru ele.”

    - Helen Burns, pastor al Bisericii Relate, autoare de cărți, oratoare internațională și co-producător al emisiunii Relate with John and Helen

„Una dintre cele mai mari bucurii din viața mea sunt prieteniile profunde cu alte femei pe care le prețuiesc. Ele mi-au făcut viața bogată și puternică. Debbie este una dintre aceste femei. Ea înțelege profund inima Tatălui nostru și cheamă fiecare fiică să se ridice și să creadă ceea ce spune Dumnezeu despre cine suntem.”

    - Sheila Walsh, autoarea cărții The Longing in Me

„Debbie este o femeie adevărată. Este plină de pasiune și de har și are o putere de fier în hotărârea ei de a împuternici și de a încuraja femeile să fie tot ceea ce le-a creat Dumnezeu să fie. Atunci când citești această carte, vei pătrunde nu numai în inima lui Debbie, ci vei înțelege și scopul divin al lui Dumnezeu pentru toate femeile de pe acest pământ. Dacă te-ai întrebat vreodată care este scopul tău unic sau de ce s-ar hotărî Dumnezeu să lucreze prin tine... această carte este pentru tine!”

    - Julia A’Bell, pastor senior al Bisericii Hillsong, Australia

„Deoarece Debbie este una dintre cele mai apropiate prietene ale mele, am avut marele privilegiu oferit de Dumnezeu de a o vedea cum se confruntă cu unele dintre cele mai dificile provocări ale vieții cu o credință mare, curaj și multe lacrimi! Vei râde, vei plânge și te vei regăsi total alături de această femeie uimitoare și deschisă, pe măsură ce povestește despre o parte din călătoria ei pentru a fi o inspirație în propria ta călătorie. Nu-mi vine în minte nicio altă persoană din lumea aceasta, care să aibă o pasiune mai mare decât Debbie Lindell de a vedea femei de toate vârstele cum aleg și experimentează viața pe care au fost create s-o trăiască.”

    - Nancy Alcorn, fondatoare și președintă a organizației Mercy Multiplied

CUPRINS

Cuvânt înainte
Mulțumiri
Introducere: Crezi tu cu adevărat ceea ce crezi?

Partea întâi: Credința... că nu ai fost creată la întâmplare       

    Încredințează-ți soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, și El va lucra, El va face să strălucească dreptatea ta ca lumina și dreptul tău ca soarele la amiază. (Psalmul 37:5-6)

    1. Ești o capodoperă
    2. Ești frumoasă
    3. Povestea ta contează
    4. Ești iubită

Partea a doua: Credința... îți schimbă inima

    Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu! (Matei 5:8)

    5. Credința - nimic mai simplu
    6. Rugăciunea - schimbă totul
    7. A urma înseamnă a conduce
    8. Este nesăbuit să nu fii înțeleaptă

Partea a treia: Credința... îți schimbă mintea și sufletul

    Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria și pacea pe care o dă credința, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiți tari în nădejde! (Romani 15:13)

    9. Ia atitudine
    10. Pacea nu este tot timpul liniștită
    11. Comori în întuneric
    12. Și fetele mature plâng

Partea a patra: Credința... face ca prieteniile să fie și mai frumoase

    Este un singur trup, un singur Duh, după cum și voi ați fost chemați la o singură nădejde a chemării voastre. (Efeseni 4:4)

    13. Sunt prietena ta
    14. Cum îți faci relații
    15. Acasă, la locul tău

Partea a cincea: Credința... îți influențează viitorul

    Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. (Ieremia 29:11)

    16. Visurile se împlinesc
    17. Ridică-te și strălucește
    18. Revoluția fiicelor lui Dumnezeu începe acum!

Notă de final

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Pentru femei

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Cărarea rugăciunii ~ Samuel Chadwich
Nu trebuie să faci reclamă unui foc. Focul îşi face singur reclamă. Îmi doresc să mă fi rugat mai mult, chiar dacă aş fi muncit mai puţin; şi din adâncul inimii mele, îmi doresc să mă fi rugat mai bine.
Preţul nostru:
12.00 RON

Predare totală ~ Andrew Murray
Fiecare dintre noi este un templu al lui Dumnezeu în care El va locui şi va lucra cu putere cu o singură condiţie – predarea totală faţă de El. Dumnezeu o cere, Dumnezeu este vrednic de ea, iar fără o astfel de predare Dumnezeu nu-Şi poate înfăptui lucrarea Sa binecuvântată în noi.
Preţul nostru:
15.00 RON

Nimic fără Isus ~ Corrie Ten Boom
Această carte ne învață importanța ascultării Cuvântului lui Dumnezeu și a poruncilor Sale. Ea ne prezinta alegoria lui Isus ca fiind Vița iar noi mlădițele. Despărțiți de Salvatorul nostru nu putem face nimic.
Preţul nostru:
18.00 RON

Contrabandist pentru Dumnezeu ~ Fratele Andreas
Istoria fascinantă a unui creştin olandez care nu a vrut să accepte că nu se poate face nimic pentru creştinii din spatele Cortinei de Fier şi a început să transporte ilegal Biblii, în ţările cu graniţe închise la acea dată.
Preţul nostru:
36.00 RON

Sămânţa bună - 2018
Acest calendar se adresează tuturor celor ce sunt dispuşi să asculte un moment, în acest timp agitat, ce vorbeşte Dumnezeu prin Cuvântul Său, Biblia. Acest calendar cu meditaţii vă ajută să aveţi regulat momente de linişte.
Preţul nostru:
3.50 RON

Duhul Sfânt ~ Billy Graham
În calitate de creştin, ai la îndemână o putere stimulatoare, revoluţinară...
Preţul nostru:
27.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment